هفته دیگه این موقع بچه های تجربی باید بخوابن!:31:
استرس دارین؟
Printable View
هفته دیگه این موقع بچه های تجربی باید بخوابن!:31:
استرس دارین؟
کمبود استرس دارم:دینقل قول:
استرس دارین؟
شما هر شب اینو اتوماتیک تکرار میکنی؟:31:نقل قول:
من جدی میگم احساس میکنم دلم برای کنکور از همین الان تنگ شده!!!
راستی دوستان زبان دو Reading دار و شیمی پر مسئله هم امسال تکرار میشه؟
تعداد اینا رو بیشتر نکنن کمتر نمیکنن!!نقل قول:
راستی دوستان زبان دو Reading دار و شیمی پر مسئله هم امسال تکرار میشه؟
من یه شب خواب دیدم سر جلسه کنکورم و زبان 3 تا ریدینگ داره:دی البته خواب نبود کابوس بود :دی
هفته ی دیگه این موقع ما آزاد شدیم و داریم جام جهانی می بینیم!:31:نقل قول:
نیست که الان نمیبینیم!:31:
من هیچ وقت هیچ تورنومنتی رو اینجوری دنبال نمیکردم!:31:
من واسه فردا استرس دارم!کو تا هفته دیگه:31: بچه ها من از شنبه هفته پر کاری دارم آیندمو 6روز باقی مونده (از شنبه تا 5شنبه) تعیین میکنه چون من متوجه شدم مشکل علمی آنچنانی ندارم ولی سرعت تست زنی و مدیریت زمانم مشکل داره. میخوام هفته دیگه علاوه بر تورق سریع تمرین مدیریت زمان بکنم . آخه بدون زمان گرفتن درصد تمام درسام 20 تا 30 درصد بالاتره:13:بنظرتون کار درستیه که تمرین مدیریت زمان رو انجام بدم (ماهیو هروقت از آب بگیرن میمره؟!(تازه ست؟):46:)نقل قول:
اتفاقا به نظر من 2 ریدینگ خیلی بهترهنقل قول:
چون اگه یه ریدینگ بدن کلی طولانیه ، بعدش ممکنه بخش اعظمش رو نفهمی و نتونی سوالاشو جواب بدی ولی دوتا باشه چون نسبتا کوتاهتره خیلی راحتتر میشه جواب داد.
من کنکورای پارسال که دو ریدینگ داره رو بالای 80 میزنم (جز یکیش) قبلیا رو 70 اینا میزدم
البته 3 ریدینگ به قول شما کابوسه
(جریان خوابت کلی ما رو خندوند)
شیمی هم اگه مشکل وقتش نبود می تونیتیم بگیم بهتر شده ولی چون وقتش کمه باید بگیم افتضاحه:31:
------------------------
از مدیران تشکر ویژه میکنم که این اسپم ها را پاک نمی کنن و اخطار و این چیزا نمیدن و اینکه شرایط ما کنکوری ها رو درک میکنن
:40:
الآن هم می بینیم ولی اون موقع دیگه عذاب وجدان نداریم موقع دیدن!:31:نقل قول:
خارج کشوری که نباید مشکل زبان داشته باشه:دینقل قول:
ولی در کل طولانی بودن ریدینگ زبان زیاد برام فرقی نداره چون هیچکدومو دقیق نمیفهمم :دی البته با اون روشی که شهاب اناری گفت بهتر شد