نقل قول:
اصلا به فکرم نرسید خبر بدم . انشالاه دفعه بعد حتــــما ...
Printable View
نقل قول:
اصلا به فکرم نرسید خبر بدم . انشالاه دفعه بعد حتــــما ...
.نقل قول:
.
میگم چرا حجم کم نمی کرد :n21:
.
اما پول مینداخت :n02:
نقل قول:
چه پولی داداش ! . پول مول نمینداخت . 80 گیگ دانلود کردم :n20:
چند روزه از یه مودم tplink دارم استفاده می کنم
هر 30 - 20 دقیقه یه بار اینترنت کلا قطع میشه بعد از 1دقیقه دوباره وصل میشه، 90% مواقع هم IP زنجان میگیره!!!
صد رحمت به مودم خودم - Pin Avid - با اینکه درظاهر مودم خوبی بنظر نمیرسه ولی انصافا سگش میرزه به این tplink
چون پیش اومده 4 روز بکوب کانکت بودم نه تنها 1ثانیه قطعی نداشته، تو 4روز crc error مودم نهایتا به 15 - 10 رسیده
فکرکنم اونایی که از دست قطعی مخابرات شکایت دارن لازم باشه یه مودم دیگه رو امتحان کنن
اتفاقا من مودم ASUS N10 تو تبریز استفاده میکردم (مخابرات) هیچ مشکلی نداشتم... ولی اومدم ارومیه هر 10 ، 20 دقیقه یه بار خط ریست میشد... رفتم TP-Link 8817 گرفتم درست شد... نمیتونم بفمم مشکل از چی هستنقل قول:
جالبه با همین 8817 امروز اینترنت کوفتم شد بس که قطع وصل شدنقل قول:
فكر نميكنم ربطي به مودم داشته باشه ، 99 درصد مواقع من مشكلي ندارم اما طي چند روز گذشته مخابرات واسه من هم قطع و وصل ميشد كه الان يكي دو روزه مشكل حل شده واسه من.نقل قول:
اگه مشكل از مودم تي پي لينك باشه كه هميشه بايد اين مشكلو داشته باشم ، در ضمن رو خط شاتل هم مودم من تي پي لينكه كه ميشه گفت اصلا قطعي نداشته.(البته اگه مودم شما مشكل داشته باشه اون يه قضيه ديگست).:n02:
به نظر من كه مشكل 100 درصد از طرف مركز مخابراتي شماست.
یادتون باشه قبلا نوشته بودم که من اصلا چیزی به اسم قطعی،کاهش سرعت،پینگ بالا و ... ندیدمنقل قول:
اما تو همین 2روز که از tplink استفاده کردم کلا اینترنت کوفتم شد!!!
الان دوباره مودم خودمو دارم استفاده می کنم و همه چیز عالیه
الان واسه منم عاليه چون فعلا مشكلي ندارن.:n02:نقل قول:
نميدونم واسه شما هم اتفاق افتاده يا نه ؟ ، ديروز رو خط مخابرات با اينكه زمان و ترافيكم تموم نشده بود ولي سايتي رو باز نميكرد و ميگفت يا زمان يا ترافيك تموم شده ، چند بار به 2020 زنگ زدم و پشت خط موندم تا مشكل رو حل كرد ، منكه تا حالا اين مدليش رو نديده بودم.:n13:
محض اطمنیان الان دوباره tplink رو راه انداختم شد همون آش و همون کاسه :n02:نقل قول:
مخابرات چندوقته کلا داره ادا درمیاره مثلا من الان هرچی سعی می کنم از سامانه ثبت نام و شارژ ، اکانت خونه برادرمو تمدید کنم یا تغییر بدم وقتی روش کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمیفته و بعضی وقتام موقع ورود پیغام میده مشکل بوجود اومده به امور مشترکین مراجعه کنید!!!
از برادرای محترمی که اینارو میخونن خواهشمند است رسیدگی فرمایند
میخوایم پول بریزیم به حسابتون ولی سیستمتون مشکل داره ضرر می کنید :n02: