نه:n05:..........نقل قول:
Printable View
نه:n05:..........نقل قول:
آخه باید در وحله ی اول بفهمم بعد سوال بخونم دیگه.اولش یکم بخونم یچیزی دستم بیاد بعد نمونه سوال حل کنم.آره تشریحی انتگرال و مشتق میادنقل قول:
سلام من که تقریبا هیچکدوم از جوابارو با اطمینان نزدم و بیشتر گزینه ج را زدم. از دوستان اگه کسی نمونه سوالای امتحان نظریه که امروز برگزار شد را داره اینجا بذارید تا یه کنترل کنیم ببینیم چیکار کردیم...!:n13:نقل قول:
اگه همراه با جواب سوالا بود که دیگه عالی میشه.
اوه ...اوه ...ملت چ کلاس میذارن... نخواستیم اصلا بابا:n22:نقل قول:
:n08:
ریاضی 1 رو چندین بار در دبیرستان خوندی دیگه ... مطالبش آشناست واست ... فوری دستت میاد ... فقط این اعداد مختلط و دستگاه مختصات قطبی مطالب جدیدی هستندنقل قول:
معماري رو چيكار كنيم؟ خيلي ترسناكه درسش! دوستاني كه پاسش كردن يه ندايي بدن
فصل اول تا سوم كه حذفه رو به نظرتون بخونم؟ چون استادمون گفت اگه اونارو ندوني بقيه رو هم نميدوني و خودشم اونارو درس داد
من که مخم هنگ کرد هنوز 10 صفحه خوندم:n14:نقل قول:
خیلی توضیحات مسخره ای داره ادم گیج میشه مثل کتاب ریاضی گسسته توضیح الکی داده ادم گیج میشه :n28:
الان لازمه حتما این چیزای مسخره یاد بگیریم :n13:
نمیکنن به جای این چیزای مسخره یه زبان برنامه نویسی کامل تو 4 سال یاد بدن که بدرد بخوره ادم یه چیزی بفهمه
اگر نمره میان ترم رو کمتر از 3 استاد داده باشه بی تاثیره...یعنی نمره پایان ترمت ضرب در 10/7 میشهنقل قول:
نه بابا جدا خسته نباشید از 30 تا سوال 8 تاش مال فصل 1 بود میخوای اونها رو هم غلط بزن...میان ترم داشتید؟نقل قول:
ولی هیچ سالی انقدر از فصل 1 سوال نداده بودند
وقت کردید یه ذره کلاس بذارید!!!!نقل قول:
امتحان بعدیتون چیه؟
دوستان کی این ترم ریز پردازنده داره؟کتابش جدیده...استاد هم هیچی راهنمایی نکرده
نقل قول:
من 2 ترم پیش داشتم...استاد هم میان ترم داده بود 4
تا جایی که توانستم خواندم...بقیه اش رو هم تقریبا کل شکل های کتاب رو کشیدم و تقلب بردم سر جلسه...از شانس من 2 تاش امده بود
خلاصه با 10 پاس کردم
به من که داده 3.75 :n28:نقل قول:
یه ایمیل التماس امیزم نوشتم استاد دلش رحم بیاد:n08:
نمونه سوال ترم پیش دیدم خیلی اسون بود ولی ترم تابستون افتضاح سخت داده بودن:n27:
اگه از مثال شکل ها بده که عالیه وگرنه باید ترم بعدم برش دارم