عزیز یه احتمال قوی اینه که هکتون کرده باشن (راحت تر از اونیکه فک کنین ازتون حجم میدزدن)، پسوردتونو در اولین فرصت عوض کنین، فقط به اندیشه زنگ نزن، بزار ماهم کاسبیمونو بکنیم :Dنقل قول:
Printable View
عزیز یه احتمال قوی اینه که هکتون کرده باشن (راحت تر از اونیکه فک کنین ازتون حجم میدزدن)، پسوردتونو در اولین فرصت عوض کنین، فقط به اندیشه زنگ نزن، بزار ماهم کاسبیمونو بکنیم :Dنقل قول:
سلام به دوستان بابا شاتل شاتل می گفتین این بود !!!! خیره سرمون از شاتل سرویس 2048 گرفتیم سرعت دانلود تو شب 28 کیلو آخه دوستام بهم نمی خندن آدم روش نمیشه بگه 2048 یا 248 بیت !!!! خدا پدر مادر اندیشه رو بیامورزه سرویس میده مثل هلو الان سرویسی که از شاتل دارم یه 2048 3 گیگ هست که رو دان شبا سرعتش 28 هست حالا 256 نامحدود اندیشه که قبلا داشتم شب و روز سرعت میخ روی 50 تا 60 تکون نمیحوره حتی شب ها 1 کیلو کم نمیشه ! اما شاتل سرویس 2048 ش روز سرعت 300 شب سرعت 28 واقعا آشغاله !!! گول تبلیغات بعضی دوستان رو خوردیم رفتیم 2 مگ که چه عرض کنم باید بهش گفت ربع مگ !!! گرفتبم الانم مثل چی... پشیمونیم همین ماه اول برا هفت پشتم بس بود از ماه بعد میدم جمش کنن حیف پوله رانژه و سرویسی که دادم
یعنی اگه کسی یوزر و پسورد منو داشته باشه میتونه از سرویس من استفاده کنه؟؟؟ :18:نقل قول:
(البته باید خودش هم از اندیشه سرویس داشته باشه دیگه)
بعد اگه هر دومون بخوایم همزمان کانکت باشیم چی میشه؟:23:
یا اینکه میتونه حجم باقیمانده رو از حساب من به حساب خودش انتقال بده؟:28:
معمولاً مودم وایرلس رو ه.ک میکنن مودمی که با سیم وصل شده فکر نمیکنم به این راحتی ها ه.ک بشهنقل قول:
بله... یوزرو پسوردو که راحت میشه در اورد، مودم اکثر دوستان tp-link هستش که همین کارو راحت میکنهنقل قول:
البته فقط یوزو پس نیست
اگه هر دوتون بخواین کانکت شین نمیشه، ولی خب شما که همیشه کانکت نیستین
حجمتونو نمیتونه انتقال بده، ولی از حجمتون میتونه دانلود کنه، البته گفتم احتمالا هـک شدین اگه حجم زیاد ازتون کم میشه 1 یا دو گیگ نود درصد هــک شدین (با اندیشه تماس بگیرین و بگین چک کنن، اونا طرفو پیدا میکنن و kick میکننش، اگه باز اومد سراغتون بهش زنگ میزنن و شکایت بازیو از این حرفا...) ممکنه automatic update شما فعال باشه که باعث کم شدن حجمتون میشه اگه xp دارین تو قسمت control panel/ security center غیر فعالش کنین
میشه... یکی از قربانیایه خودم از گلسار بود که حدوده دو کیلومتر از من فاصله دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدارو شکر پینگم از 400 پایین تر اومد
.
البته من خودم درخواست دادم سرعتمو از دو مگ به حالت قبل تغییر بدند که نامردا یکم از حالت قبل هم پایین تر بستن !:31:
.
بیخیال خوبیش اینه که از قطعو وصلی حداقل راحت شدم
شاگرد قبول میکنی؟:18:نقل قول:
نه اقا این حرفا چیه، ما خودمون هنو شاگردیمنقل قول:
سلام یک سوال اگر
شما ip یه مشترک اندیشه رو داشته باشین و پسورد مودمش هم admin
admin باشه
و مودم هم pppoe
میشه یوزر پس رو زد
این که خیلی راحته.. فقط نپرس چجوری...نقل قول:
---------------------------------
[IP قربانی در نوار مشخصه]