از یه طرف اینترنت نامحدود(!) که با این سرعت آدم تبدیل به اصحاب کهف میشه موقع دانلود،
از یه طرفی هم که اینترنت حجمی که زدن ناکارش کردن.
از صبح احساس پشیمونی میکنم. هی با خودم میگم کاشکی تو یه زمانی زندگی میکردم که اینترنت وجود نداشت اصلا.
Printable View
از یه طرف اینترنت نامحدود(!) که با این سرعت آدم تبدیل به اصحاب کهف میشه موقع دانلود،
از یه طرفی هم که اینترنت حجمی که زدن ناکارش کردن.
از صبح احساس پشیمونی میکنم. هی با خودم میگم کاشکی تو یه زمانی زندگی میکردم که اینترنت وجود نداشت اصلا.
من ديشب امتحان كردم. فعلا شبانه سرجاشه. البته تا پايان دوره و بعدش تمام.
اما مشكل يه چيز ديگه بود. من شبي 22 گيگ ميتونستم دانلود كنم، ديشب 2 گيگ هم دانلود نشد.
واقعا متاسفم
به روز رساني:
من تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شكايت خودم رو هم ثبت كردم. شما هم اين كار رو بكنيد. هر چند بعيد ميدونم تاثير داشته باشه.
پيرو شكايتي كه كرده بودم از فن آوا به من زنگ زدن و گفتن كه مطابق مصوبه 249 سازمان تنظيم مقررات سرويس هاي شبانه برداشته شده. اين در حاليه كه من الان سرچ كردم و ديدم اين مصوبه براي اپراتورهاي تلفن همراه بوده. خودتون هم سرچ كنيد و ببينيد. من درخواست تجديد نظر زدم تو شكايتم. شما هم حتما شكايت كنيد.
بحث اینترنت نیست اصلا بحث دزدی و چاپیدن امتهنقل قول:
پراید آشغالی که 22 تومن میندازند چی کدومشو بگیم
دوستان راست میگیدا !
249 اصلا واس اینترنت adsl نیست !!
سلامنقل قول:
شما چه سرویسی داشتید که قبلا 22 گیگ شبی دانلود می کردید؟
من شبی 4 گیگ بیشتر دانلود نمی کنم و سرعتم 250 کیلوبایته
من 2 مگ ماهي 40 گيگ دارم. من هم اوايل شبي 4 گيگ دانلود ميكردم تا اينكه سرعت شبانه من مثل روز زياد شد.نقل قول:
شكايت يادتون نره. مصوبه 249 مال اپراتورهاي تلفن همراهه
متاسفانه حقیقت تلخیه که عملا تو این کشور آدم دلسوزی وجود نداره.نقل قول:
با این وضعیت پیشرفت انشالله تا حداکثر شش سال دیگه میتونیم به فناوری فوق پیشرفته ارتباط بوسیله دود و آتیش سرخ پوستها برسیم. تازه حجمی هم درکار نیست!
حله ولی اخه جرا گفتند ؟
فقط هم 3 تا شرکت شبانه جمع کردند !! :|
صبانت - فن اوا - اسیاتک دلیلی داره ؟
کم کم بقیه هم جمع می کنند نگران نباشید آپلود رو هم همینطوری جمعش کردندنقل قول: