سلام دوباره!
آقا فردا تعرفه من تموم میشه.... به نظر شما من برم تعرفه 512 نامحدود عوض کنم برم 512 محدود با 20 گیگ حجم اضافه بگیرم یا.....
Printable View
سلام دوباره!
آقا فردا تعرفه من تموم میشه.... به نظر شما من برم تعرفه 512 نامحدود عوض کنم برم 512 محدود با 20 گیگ حجم اضافه بگیرم یا.....
نقل قول:
پس من باید خوشحال باشم :n06::n10:
تو این ساعت نسبتا شلوغ با ۹۶۰ تا از سرور داخل دانلود میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطوره باید خوشحال باشینقل قول:
نوبت شما هم میشه :n10::n10::n10:نقل قول:
چه تعرفه ای؟؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
خیلی ممنون
اما اعداد SNR تغییر کرد و حالا قطع و و صل میشه ،علتش چیه و باید چکار کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خطت هنوز روی 512 بسته شده !
این پایین اومدن SNR دلیلش چیه ؟ کیفیت خط پایینه یا اشکال از مرکزه مخابراتی یا خود شرکت ؟نقل قول:
2لمبه جان عزیز:n08:نقل قول:
به من باشه بهت میگم دیگه تمدید نکن... ولی با این وضعیت شاید نامحدود بهتر از این محدود باشه!
اسپیلیتر به تلفن وصل کردی؟کد:این پایین اومدن SNR دلیلش چیه ؟ کیفیت خط پایینه یا اشکال از مرکزه مخابراتی یا خود شرکت ؟
ببین معمولا سرویس های محدود سرعتشون بهتر از سرویس های نا محدود هستش حالا باز ریسکش پای خودت ! :n02:نقل قول:
بله ،اسپلیتر دارم، اما سالم هست، بدون اون هم اعداد همینهنقل قول:
این میکروفیلتر (برطرف کننده نویز خط تلفن) دقیقا چی هست که توی سایت پارس آنلاین نوشته؟ واقعا نویز را کاهش میده؟ من چی کار کنم تا SNR Margin بره بالا؟
وصل میکنی به تلفن تا وقتی دارن با تلفن حرف میزنن نویز adsl پایین نباد..... اگه نباشه موقع تلفن حرف زدن نت قطع میشه ولی اگه باشه تاثیری در نویز به تنهایی نداره.نقل قول:
جالبی پشتیبانی می دونید چیه ؟؟؟؟؟؟؟
هیچ یک از سایت ها رو قبول ندارن و فقط و فقط چسبیدن به سایت poldownload !
:n02::n02::n02::n02::n02::n02:
فکر کنم مال خودشونه داداش! یارو اومد تو سیستم با SDPOL.IR هم تست گرفت سرعتم 30 کیلوبایت بود کپ کرده بود! میگفت نمیدونم کجای کار میلنگه! اخرشم نفهمیدم بلاخره پیگیری میکنه یا به .... نیست! ولی در هر صورت امشب هم داغون تر از هر شب دیگه.... نامردا هر چی گفتم اقا پولمو پس بدید گفت نمیشه... وگرنه 1 دقیقه هم تو این خراب شده نمیموندم....کمر همتو بستم شده تمام ISP هارو تست کنم این کارو میکنم بلکه برای مدتی اسوده خاطر باشمنقل قول:
YOU ARE NEXT:n08:نقل قول:
بچه ها هرکه نارازیه بره شکایت که من روزش شکایت کردم شب سرعتم ار 20k شده 300تا 400 با:n02: 512k این هنوز پشتیبانی بهم زنگ نزده
زنگ بزنه چی میشه :n02:
تازه میخوام غرامت بگیرم بابت 7 شب سرعت پایین . به نظر شما میدن ؟
نمیدونم چرا همیشه بی شانس هستم... خدایی مال همتون خوب شده بجز من!!!!نقل قول:
برو شکایت کن دهنشونو........ کن
من قبلا خیلی شکایت میکرم . فک کنم ازمن میترسند
نقل قول:رو شکایت کن دهنشونو........ کن
من قبلا خیلی شکایت میکرم . فک کنم ازمن میترسند
داداش من دهمین شکایتمو هم کردم! فایده نداره نمیدونم چرا من جواب نمیگیرم!نقل قول:
سایت 195 شکایت کردی .. اونجا خیلی شکایت کن اگر از پارس جواب نگرفتی .بازم برو 195 شکایت بنویس
هشمت فردوس: افتاد .......
نقل قول:سایت 195 شکایت کردی .. اونجا خیلی شکایت کن اگر از پارس جواب نگرفتی .بازم برو 195 شکایت بنویس
هشمت فردوس: افتاد .......
دوستان این کارشناسشون امروز صبح بهم زنگ زد و معلوم بود عصبانی بود... گفت اینجا در حق پارس انلاین اجهاف شده و نمیدونم الان سرویستو میبندم رو سرعت واقعی شب هم بهت سرعت واقعی میدم.!!!!!
اگه کارمون هم با هم نشد پورتتو تخلیه میکنیم..!
خلاصه اینکه این شکایتهای برای من که تاثیر معکوس گذاشت و اینا دیگه تا منو نندازن بیرون ول کن معامله نیستن!:n24:
منتها دیگه فکر نکنم سرعت من هم درست شه..... قرار شد دوباره باهام تمام بگیرن.... تا باورشون بشه سرعت روزانه هم زیر 150 هست...
زیاد هم از باب شکایت وارد نشید که اینا تحملشون تا یه حدی هست و یهو رفلکس نشون میدن
دیشب سرعت نسبت به شبای قبل که به زور 1 گیگ دانلود میشد بهتر بود ( 2 گیگ دانلود شد )
واسه شما هم بهتر شده بود ؟
الان رفتم گفتگوی آنلاین گفتم:
سرویس 512 محدود سرعت دانلودش چنده؟؟!!
گفت 64 کیلوبایت؟؟!!
اگه اینطور باهات حرف زده بازم شکایت کن . بگو منو تهدید کردن به تخلیه خط ! اصلا اینا حق تخلیه ندارن تا تو نخوای ! فقط خواستن بترسوننت که نری شکایت کنی!نقل قول:
گفتگو انلاین کجاست؟ میشه لینکشو بزارید؟نقل قول:
مگه الکیه ؟ تهدید؟ برو بابت همین تهدید ازشون شکایت کن طرف حق نداره خط رو الکی تخلیه کنهنقل قول:
داداش اینجوری گفت که ما باید به شما شب و روز در اصل 260 کیلوبایت رسیو بدیم! کاری میکنیم که هم روز هم شب انقدر بگیری نه بیشتر! بعدش گفت اگه هم مشکلمون رو نتونستیم حل کنیم ما پورتت رو تخلیه میکنیم و ضرر و زیانتم جبران میکنیم تو مرکز شما اصلا پورت خالی نیست و استقبال میکنن همه و ما بهترین شرکت در کل خاور میانه هستیم... البته حق هم دارن دیگه ترکونده بودم از بس شکایت کردم...نقل قول:
دیگه امیدی ندارم ..... از 195 هم تماس گرفتن.... الکی این چند روز خودم رو وارد قضیه شکایت کردن کردم..
دستشون درد نکنه:n21:نقل قول:
و ما بهترین شرکت در کل خاور میانه هستیم...:n24:
اگه تمام مدت شب اون سرعت رو بهت بدن خوبه.نقل قول:
در مورد شکایت حق با ایشونه الان یکی از دوستان همین تاپیک که فعلا اینترنت نداره چندین بار به 195 شکایت کرد و آخرش قضیه ضریب اشتراک و ... پیش اومده بود و خلاصه که آخرش تخلیه کرد. البته فک کنم یه پولی بهش برگردوندن دقیق نمیدونم. اینترنت بعدیش که وصل شد خودش میاد اینجا میگه
دفعه بعد صداش ضبط کن
و تهدیدش به عنوان مدرک ارائه بده
شما صدای این بنده خدا رو ضبط کن ضرر نمی کنی
داداش میدونی اینا واقعا کاری هم نمیتونن بکنن! یعنی فقط مشکلای احتمالی تو سیستم که هر کسی بلده رو میتونن درست کنن یا خط رو ببرن رو 9 مگ یا 7 8 مگ بزارن... واقعا اختیار دیگه ای ندارن .... شبانه که کم باشه برا همه کمه...منظورش از این که گفت شب و روز دقیقا این بود که خطط رو میارم رو 2 مگ و نمیزارم تو روز بالای 200 بگیری شب هم اگه 200 گرفتی که هیچی وگرنه اگه ناراضی بودی تخلیه میکنیم و کلی ادم تو صف انتظار هستن......نقل قول:
در اخر هم بگم از 195 هم زنگ زدن بهم... میگم که خودتون درگیر این شکایتها نکنید..... باور کنید اونایی که شکایت کردن و سرعتشون هم خوب شده ربطی به شکایت نداشته و مشکل همزمان حل شده و اینجور بنظر میاد.... همش هزینه الکی هست...
خلاصه اینکه گفتن در حق ما داره اجحاف میشه این وسط! من نمیدونم معنی مشتری مداری دقیقا چیه!
رفیق دیگه این سری اگه شکایت کنم میسپارن یه sniper کارمو تموم کنه... خود 195 هم زنگ زد.... الان یکی 2 ساعته سرعتم بالای 250 نمیره! حالا نمیدونم کار خودشو کرده یا مثل هر روز سرعت اومده پاییین!!!!کد:دفعه بعد صداش ضبط کن
و تهدیدش به عنوان مدرک ارائه بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما گوش به زنگ باش اگه دوباره تهدیدت کردن صدا رو حتما ضبط کن
اومدیم و باز مشکلی پیش اومد
سلام شکایتی کردم امروز صبح بهم زنگ کارشناس یخوده انگلیسی فک زد و گفت مشکل حل شد . گفتم اره بهتر شده . گفت ما کاری نکردیم (اره جون خودتون ) ......
نظرتون چیه بعد بهشون زنگ بزنم میتونم قرامت بابت 7 شب سرعت پایین بگیرم به نظرشما چیه ؟
سلام اگر بخوام خطمو از پارس تخلیه کنم چند روز طول می کشه؟
72ساعت...................نقل قول:
اره بهتر بود من 5 گیگ دانلود کردم با 512نقل قول:
اگه چشم نخورم:n02: