من یک ماهی هست که شبانه رو با سرعت 1 مگ دانلود میکنم. راضیم ازش :دی
Printable View
من یک ماهی هست که شبانه رو با سرعت 1 مگ دانلود میکنم. راضیم ازش :دی
امروز زنگ زدم بهشون گفتم من از قبل عیده زنگ زدم گفتم 2.5 از حجمم بدون اینکه مصرفی داشته باشم کم شده و اسکرین شاتشم گرفتم و براتون ایمیل کردم و گفتید پیگیری میکنید ولی الان دو سه هفته میگذره هنوز خبری نشده بعد یه کم گفت پشت خط بمونید و بعدش اومد گفت اره اینجا زدن 2.5 گیگ حجمتون باید برگرده ولی یادشون رفته برگردونن:دی من دوباره این زدم تا حجمتون برگردونن و تا فردا برگرده
آقا همونجور که کم و کاستی هارو میگیم خوبه نکات مثبتم بگیم.
دو روز پیش مشکل نویز خط داشتم. تماس گرفتم گفتم پیگیری میکنیم.از 2 روز پیش نزدیک به 10 بار تماس گرفتن واسه نظر خواهی در مورد خط.و واقعا هم مشکلم حل شد.
الان خط 14 مگ بسته شده.سرویس عصرانه. اینم سرعت دانلود و پینگ.
شماره 1544 داخلی 3254 آقای تقی پور بود فک کنم. واقعا کار بلد بود و قصد پیچوندنم نداشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
آقا همونجور که کم و کاستی هارو میگیم خوبه نکات مثبتم بگیم.
دو روز پیش مشکل نویز خط داشتم. تماس گرفتم گفتم پیگیری میکنیم.از 2 روز پیش نزدیک به 10 بار تماس گرفتن واسه نظر خواهی در مورد خط.و واقعا هم مشکلم حل شد.
الان خط 14 مگ بسته شده.سرویس عصرانه. اینم سرعت دانلود و پینگ.
شماره 1544 داخلی 3254 آقای تقی پور بود فک کنم. واقعا کار بلد بود و قصد پیچوندنم نداشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من که هر دفعه تماس گرفتم هیچ جوره زیر بار نرفتن که مشکل سمت خودشونه و طوری رفتار میکنن که انگار آدم هیچی از شبکه و اینترنت و خط و ... سر در نمیاره:n35:نقل قول:
2.5 گیگ برگردوندن امروزنقل قول:
اره. اینجوریه.نقل قول:
من به همین آقاهه گفتم اصلا اپراتور پشتیبانی شما چیزی از خط و سرویس و اینا حالیش نیست.
گفت:بله اونا زیاد سر در نمیارن.
البته اینم بگم که من 195 شکایت کردم بعد ایشون که حالیشون بود باهام تماس گرفتن.
طبق تجربهی من، اگه از وضعیت فعلی آسیاتکت راضی هستی حتی کوچکترین چیز رو عوض نکن! بارها شده با یه تغییر سرعت، تغییر سرویس، رزرو خط یا حتی کوچکترین تغییر در پهنای باند توسط اپراتور همه چی ریخته به هم! بر اساس همین من مسافرت که میخواستم برم درخواست رزرو ندادم و با اینکه یک ماه خونه نبودم دوباره سرویسم رو تمدید کردم ولی مودمو خاموش کردم. (سرویس شهاب با شبانه رایگان که چه سرعت روزانه چه شبانهام 1.3 مگابابت بود) باز الان که اومدم میبینم داستان درست شده باز. سرعت روزانه به زور به 200کیلوبایت میرسه و لود کردن پیجها افتضاحه(هم سرور داخلی هم خارجی، هر DNSی، چه آی پی خود آسیاتک چه لایزر)، از اون طرف شبانه با همون 1.2 -1.3 مگابایت سابق دانلود میکنه. میخوام ببینم کس دیگه ای تو این مدت این مشکل رو پیدا کرده یا خاموش کردن مودم رو هم به لیست چیزایی که نباید برای مدت طولانی انجام داد اضافه کرد!
من 25 اسفند براشون ایمیل فرستادم که 6.5 گیگ از حجمم کم شده بعد یکی دو بار زنگ زدم گفتن خودمون خبرت میکینم بعد دو هفته که زنگ زدم گفتن برای شما چیزی ثبت نشده
کارشناس دوباره برام پیگیری نوشت و حالا بعد از سه هفته میگن فقط 185 مگ ازت کم شده اگر اعتراض داری دوباره ایمیل بفرست
الان هم میخوام به 195 شکایت کنم.تا شکایت نکنی مثل اینکه خیلی تحویلت نمیگیرن
دوستان من میخوام بیام اسیاتک ثبت نام کردم ولی تعداد سرویس هاش چرا محدوده؟ مثلا چرا این عصرانه رو نداره؟
حاجی دیر ثبت نام کردی عزیز....نقل قول:
فعلا جشنواره نداره آسیاتک..هر چند وقت یه بار جشنواره میذارن.
نقل قول:
گیگ باکس چی اونم جشنوارست؟ یا برا همه فعال هستش؟
ارسال اشتباهی
سلام دوستان من نتم صبانت شبانه روجمع کرد به علاوه قیمت هارم گرونتر کرده حالا چیکارکنم حقیقتش همین امروز ثبت نام کردم اسیاتک جه طوریاس کسانی که دارن میکن شبانه محدودیت سرعت داره یانه
سلامنقل قول:
منم تازه مشترک آسیاتک شدم....قبلا گفتم همینجا، اینترنت هر منطقه با منطقه دیگ فرق داره.
من خودم عصرانه گرفتم واقعا راضیم.خطم 14 مگ ست شده سرعت دانلودم چه تایم رایگان چه غیر رایگان 1400 تا 1500 کیلوبایت هست.پینگ هم تا حالا بالاتر از 60 یا 70 نرفته.
ولی فعلا چون جشنواره نداره آسیاتک فک نکنم از نظر قیمت واست فرق کنه.
برادر من ثبت نام اینترنتی کردم شما میدونین چقدروقت میبره برداشتن اسیاتک درضمن شما ازکدام سرویسش استفاده میکنید وازچه تایمی رایگانه ممنون پاسخ بدید
اینو که گفتی متوجه نشدم منظورت چیه!!!یعنی چی برداشتن آسیاتک.نقل قول:
من سرویس عصرانه آسیاتک دارم که ماله جشنواره زمستانه آسیاتک بود. الان دیگ نیست این سرویس.از ساعت 4 تا 8 عصر تایم رایگانه
آپلود آسیاتک رایگانه؟
هیچ شرکتی دیگ اپلود رایگان نداره اسیاتک جزو هموناستنقل قول:
نه قبلا داشت الان ایث طرح برداشتننقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
نه قبلا داشت الان این طرح برداشتننقل قول:
دوستان سلام. من میخواستم اینترنت آسیاتک کرمانشاه بگیرم. میخواستم بدونم افت سرعت داره دانلود شبانه اش؟ و اگه داره چقدر؟ چون من کلا زیاد دانلود میکنم در مجموع آسیاتک خوب هست؟ مثلا اگه یه طرح کولاک 4 مگ ده گیگ با دانلود شبانه بگیرم، چقدر روزانه و چقدر شبانه بهم سرعت میده؟ ممنون
سلام
دیگه اعصاب برام نموند از این شرکت ( اینترنت آخر آسیاتک ) تخلیه کردم ! چند ماهه افت شدید سرعت داشتم با پینگ 300 الی 400 قول داده بودند برطرف کنند ولی هیچ خبری نشد.
آخرین بار که تماس گرفتم برای پیگیری در جواب گفت شما که درخواست تخلیه دادین ( انگار از خداش بود تخلیه کنم تا کسی نباشه به این وضعیت اعتراض کنه و تا می تونه پول یه سری آدم بدبخت با پهنای باند کمی که ارائه داده چند برابر فروش کنه. ) در کل این شرکت صادقانه عمل نمی کنه و جدیدا هم که حجم خوری هم پیدا کرده. :n25::n24:
اگر برای دانلود می خواین فقط ایرانسل با آسیاتک فوقش بتونی شبی 3 گیگ دانلود کنی ولی با ایرانسل حداقل 30 گیگ
اگر برای دانلود می خواین فقط ایرانسل با آسیاتک فوقش بتونی شبی 3 گیگ دانلود کنی ولی با ایرانسل حداقل 30 گیگ
adsl ای هست که وقتی از ip داخل ایران دانلود میشه مصرف حجم کمتر بشه؟
پینگ امروز ساعت 12 ظهر :
img.upload724.com/images/93428631736512880746.png
سلام
اینجا کسی هست که از اینترنت وایرلس اشتراکی آسیاتک استفاده کنه؟
سرعت 50 مگ و 40 مگ تو سایتش زده واقعا همین سرعت رو میده؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
من الان سرویس صبحانه دارم شبی حدود 12 تا 15 گیگ دانلود دارمنقل قول:
من سرویس صبحانه ام داره تموم می شه الان می خوام از این طرح جدیده استفاده کنم حالا نمی دونم سرویس نه ماهه بگیرم یا پونزده ماهه به نظرتون ممکنه سرویس بهتری معرفی بشه من از سرویس نه ماهه بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح این طرح گذاشتن الان عوضش کردن هم زمان تایم رایگانش کم کردم هم قیمت سرویس 15 ماهه اش رو زیاد کردننقل قول:
آخه ماهی دو گیگ به چه درد میخوره. رایگانشم که فقط دوساعته. اونم چ ساعت بدی. همه خواب. دوستان من میخوام سرویس 4mb/s بگیرم. 10 گیگ در ماه. توی تایم رایگان میتونم شبی چند گیگ دان کنم؟ و اینکه آیا سرویس های غیر حجمی هم شبانش رایگانه؟ مثل چابک 17 گیگ در ماه
سلام دوستان من نتم صبانت هست شبانه رو به کل حذف کرده وقتی ام بود با اعمال محدودیت بود اسیاتک چه طور ثبت نام اینترنتی کردم فقط موند رزروسرویس وتخلیه صبانت چه طور دوستان شبانه سرعتش روکم میکنه یانه ممنون پاسخ بدین خوب نباشه برم جای دیکه شبانه برام مهمه:n35:
من تقریبا ماهی 20 - 30 گیگ مصرف میکنم به نظرتون چه اشتراکی بگیرم به صرفه باشه واسم
دوستان که سرویس عصرانه دارین برای شما هم از ساعت 4 تا 8 سرعت سایت های خارجی روی 150/kb محدود شده؟
بله برای من هم از دیروز اینطور شده :n35:نقل قول:
برای من هم همین وضعیت رو دارهنقل قول:
برای منم که الان هم محدود هستنقل قول:
برا من دیروز اینطوری شد ولی امروز مشکلی نداشتنقل قول:
پس مشخص شد همونطور که قبلا دوستان گفته بودن از 4 تا 8 کاملا رایگان هست. به خاطر همین هم هست که سرعتو محدود کردن