نه خب
ولی یه عمر عقده ش تو دل آدم میمونه که همون لحظه گریه نکرده
خیلی بده خیلی احساس بدیه
Printable View
نه خب
ولی یه عمر عقده ش تو دل آدم میمونه که همون لحظه گریه نکرده
خیلی بده خیلی احساس بدیه
نقل قول:
آدم با آدم فرق می کنه..!
مجری حرفه ای کسی هست که بدون جلب احساسات و جنجال و فرافکنی اهداف یک برنامه رو پیش ببره
بعضی مجری ها در شبکه های ایرانی و خارجی هستن که برای تحت فشار گذاشتن مهمان برنامه یا حتی بینندگان از ترفندهای ناجوانمردانه استفاده میکنن
حالا در این مورد خاص خیلی اتفاقی نمی افتاد اگر ابراز احساسات میکرد ولی بالاخره ممکن بود برای برخی معنی بازارگرمی یا سوء استفاده از آنتن زنده معنی بده
به همه کسانیکه می خواستند تیمهای قهرمان خود را معرفی کنند، صمیمانه تبریک می گویم، ای کاش ما هم مبارزه نمی کردیم و راه را برای دوستان باز می گذاشتیم
سايت گل- مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی ذوب آهن اصفهان با انتقاد از فضای حاکم بر فوتبال کشور و اتفاقاتی که دست در دست هم داده اند تا برخی تیم ها عنوان قهرمانی را به خود اختصاص دهند گفت: فوتبال ایران را آنقدر ناپاکی گرفته است که به هیچ عنوان پاک شدنی نیست.
اصغر دلیلی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان مطلب فوق در مورد دیدار تیمش برابر گسترش فولاد تبریز گفت: در مورد اتفاقاتی که در آن مسابقه رخ داد تنها می گویم، متاسفم، متاسفم و متاسفم. متاسفم برای این فوتبال که با هیچ پودر لباسشویی پاک نمی شود و اینقدر آن را ناپاکی گرفته است که به هیچ عنوان پاک شدنی نیست.وی افزود: متاسفم برای فدراسیون و برای کسانی که نماینده فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا را کشتند و حالا برای جنازهاش گریه می کنند.
ما هم به جای جشن قهرمانی و صعود، یک مراسم سوگواری برگزار می کنیم.مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان اضافه کرد: از کمیته داوران، سازمان لیگ و تمامی عزیزانی که زحمت کشیده و ذوب آهن را کشتند، خواهشمند است دعوت بنده را بپذیرند و در این مراسم شرکت کنید.
دلیلی همچنین خاطرنشان کرد: امیدوارم این صحبتهای من، در قالب طنز برداشت نشود زیرا اینها غمنامه ای است که در فوتبال ما وجود دارد.وی تصریح کرد: به همه کسانیکه می خواستند تیمهای قهرمان خود را معرفی کنند، صمیمانه تبریک می گویم، ای کاش ما هم مبارزه نمی کردیم و راه را برای دوستان باز می گذاشتیم. ای کاش با گوش دادن به توصیه دوستان، دلمان به حال اعتبار جام حذفی نمی سوخت و تیم را به تبریز نمی فرستادم.مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان در پایان گفت: از همه هواداران دلسوز تیم فوتبال ذوب آهن و کارگران زحمتکش کارخانه ذوب آهن که چشم امیدشان به تیم بود، عذرخواهی می کنم...
متاسفم.....
فوتبال ایران کثیفه ولی نمیدونم چرا هر وقت میبازن کثیفه ... پارسال که قهرمان شدن کثیف نبود؟؟؟؟؟؟؟
:41::41::41::41::41::41:
فوتبال3: تيم ملي فوتبال ايران در بين 16 تيم حاضر در پانزدهمين دوره مسابقات فوتبال جام ملتهاي 2011 آسيا بيشترين بازي را در اين رقابتها انجام داده و صاحب بيشترين تعداد پيروزي است.
تیم ملی عربستان با سه بار در قهرمانی در سالهای 1984، 1988 و 1996 و سه بار نایب قهرمانی در مسابقات سالهای 1992، 2000 و 2007 پرافتخارترین تیم مسابقات فوتبال جام ملتهای آسیاست.
پس از این تیم، تیم ملی فوتبال کشورمان با سه بار قهرمانی در مسابقات سالهای 1968، 1972 و 1976، چهار بار کسب مقام سوم در مسابقات سالهای 1980، 1988، 1996 و 2004 و کسب مقام چهارم در مسابقات سال 1984 یکی از پرافتخارترین تیمهای قاره کهن است.
تیم ملی فوتبال کشورمان بیشترین تعداد بازی را در مسابقات جام ملتهای آسیا انجام داده است. این تیم در 54 بازی صاحب 31 پیروزی شده که از این حیث نیز سرآمد دیگر تیمهای آسیایی است. بالطبع آمار گلهای زده تیم ملی فوتبال ایران نیز از دیگر تیمهای آسیایی بالاتر است. ملی پوشان فوتبال ایران در 12 بار حضور در جام ملتهای آسیا و انجام 54 بازی 106 بار موفق به گلزنی شدهاند که میانگین گل 96/1 برای هر بازی است.
در زیر به عملکرد تیمهای آسیایی حاضر در مسابقات جام ملتهای قاره کهن اشارهای گذرا شده است:
قطر:
حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: 8 بار
اولین حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: مسابقات سال 1980
بزرگترین موفقیت: حضور در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات 2000
تعداد بازی: 25 بازی
تعداد پیروزی: 4 برد
تعداد گلزده: 24 گل
هند:
حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: 3 بار
اولین حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: مسابقات سال 1964
بزرگترین موفقیت: نایب قهرمان مسابقات سال 1964
تعداد بازی: 7 بازی
تعداد پیروزی: 2 برد
تعداد گلزده: 5 گل
اردن:
حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: 2 بار
اولین حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: مسابقات سال 2004
بزرگترین موفقیت: حضور در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات 2004
تعداد بازی: 4 بازی
تعداد پیروزی: یک برد
تعداد گلزده: 3 گل
کره جنوبی:
حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: 12 بار
اولین حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: مسابقات سال 1956
بزرگترین موفقیت: قهرمانی در مسابقات سالهای 1956 و 1960
تعداد بازی: 50 بازی
تعداد پیروزی: 23 برد
تعداد گلزده: 79 گل
استرالیا:
حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: 2 بار
اولین حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: مسابقات سال 2007
بزرگترین موفقیت: حضور در مرحله یک هشتم نهایی مسابقات سال 2007
تعداد بازی: 4 بازی
تعداد پیروزی: یک برد
تعداد گلزده: 7 گل
ایران :
حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: 12 بار
اولین حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: مسابقات سال 1968
بزرگترین موفقیت: قهرمانی در مسابقات سالهای 1968، 1972 و 1976
تعداد بازی: 54 بازی
تعداد پیروزی: 31 برد
تعداد گلزده: 106 گل
کره شمالی:
حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: 3 بار
بزرگترین موفقیت: کسب عنوان چهارم در مسابقات سال 1980
تعداد بازی: 9 بازی
تعداد پیروزی: 3 برد
تعداد گلزده: 12 گل
سوریه:
حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: 5 بار
بزرگترین موفقیت: ---
تعداد بازی: 15 بازی
تعداد پیروزی: 6 برد
تعداد گلزده: 11 گل
بحرین :
حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: 4 بار
اولین حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: مسابقات سال 1988
بزرگترین موفقیت: کسب عنوان چهارم در مسابقات سال 2004
تعداد بازی: 13 بازی
تعداد پیروزی: 2 برد
تعداد گلزده: 17 گل
عراق :
حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: 7 بار
اولین حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: مسابقات سال 1972
بزرگترین موفقیت: قهرمانی در مسابقات سال 2007
تعداد بازی: 25 بازی
تعداد پیروزی: 9 برد
تعداد گلزده: 27 گل
کویت:
حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: 9 بار
اولین حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: مسابقات سال 1972
بزرگترین موفقیت: قهرمانی در مسابقات سال 1980
تعداد بازی: 36 بازی
تعداد پیروزی: 15 برد
تعداد گلزده: 45 گل
امارات :
بزرگترین موفقیت: نایب قهرمانی در مسابقات سال 1996
تعداد بازی: 29 بازی
تعداد پیروزی: 7 برد
تعداد گلزده: 23 گل
چین :
حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: 10 بار
اولین حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: مسابقات سال 1976
بزرگترین موفقیت: نایب قهرمانی در مسابقات سالهای 1984 و 2004
تعداد بازی: 44 بازی
تعداد پیروزی: 16 برد
تعداد گلزده: 72 گل
ژاپن:
حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: 7 بار
اولین حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: مسابقات سال 1988
بزرگترین موفقیت: قهرمانی در مسابقات سالهای 1992، 2000 و 2004
تعداد بازی: 31 بازی
تعداد پیروزی: 17 برد
تعداد گلزده: 58 گل
عربستان:
اولین حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: مسابقات سال 1984
بزرگترین موفقیت: قهرمانی در مسابقات سالهای 1984، 1988 و 1996
تعداد بازی: 38 بازی
تعداد پیروزی: 21 برد
تعداد گلزده: 57 گل
ازبکستان:
حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: 5 بار
اولین حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا: مسابقات سال 1996
بزرگترین موفقیت: حضور در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات سالهای 2004 و 2007
تعداد بازی: 14 بازی
تعداد پیروزی: 6 برد
تعداد گلزده: 20 گل
این رو خوب اومدینقل قول:
پاسخ رئیس فیفا به علی کفاشیان در مورد بازدید از ایران
سپ بلاتر بعد از جام جهانی به ایران خواهد آمد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت گل - سپ بلاتر رئیس فیفا با ارسال نامه ای به علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران تاریخ بازدید از امکانات فوتبال ایران را اعلام کرد.
متن نامه که در اختیار فدراسيون فوتبال قرار گرفت به شرح زیر است:
جناب آقای کفاشیان
رئیس محترم فدراسیون فوتبال ایران
چند روز پیش برای شرکت در مراسم قرعه کشی رقابتهای جام ملتهای آسیا به خاور میانه سفر کردم . از نامه ای که در تاریخ 6 آوریل 2010 برای من ارسال کردید متشکرم. باعث افتخار من بود که دعوت شما برای ملاقات از کشورتان و افتتاح پروژه گل 3 را دریافت کردم. همچنین باعث افتخار زیاد من است که شاهد توسعه و پیشرفت ورزشمان در کشور شما باشم و با مقامات کشورتان ملاقات کنم. برنامه من این است که بعد از جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی در نیمه دوم سال 2010 از کشور شما بازدید کنم و در زمان مناسب دوباره با شما تماس خواهم گرفت. برای شما برای تلاشهای بعدی تان آرزوی موفقیت کرده و مشتاقانه در انتظار دیدار شما در ژوهانسبورگ هستم.
2010/4/25کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/04/25/1894483/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D9%81%DB%8C%D9%81%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D9%81%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86