خود شرکت باید دنبالش باشهنقل قول:
تو فقط باید سماجت کنی
یه راهش اینه فیوز تو mdf رو عوض کنن و این جور کارا
جالب اینه من موقعی که مخابرات داشتم سرویسم رو 7 بود نویزش
وقتی عوض کرد م isp رو الان اومده رو 22
Printable View
خود شرکت باید دنبالش باشهنقل قول:
تو فقط باید سماجت کنی
یه راهش اینه فیوز تو mdf رو عوض کنن و این جور کارا
جالب اینه من موقعی که مخابرات داشتم سرویسم رو 7 بود نویزش
وقتی عوض کرد م isp رو الان اومده رو 22
در چه حد وضعیت خط؟نقل قول:
SNR ؟
در رابطه با پینگ:
اون کسانی که پینگشون رو 200 بود
سرور داخلی بودن یا خارجی؟
ببخشید من چند بار پرسیدم ولی کسی جواب نداد خواستم ببینم از چه شرکتی میتونم پینگ زیر 150 ثابت بگیرم یعنی بهترین پینگ واسه گیم.مثل پینگی که پارسال مخابرات داشت؟
حالا من شنیدم حسالگر خوبه ولی خوب صبانت هم شنیدم خوبه ولی گیج شدم کسی که سرویس از این دو تا شرکت داشته یا داره میتونه کمک کنه؟
این های وب چجوریاس؟پینگش خوبه؟
بعید می دونم صبانت خوب باشهنقل قول:
تقریبا مثل مخابراته با تایم اوت کمتر
همون حسابگر خوبه
اما متاسفانه یک ماهیه که حسابگر هم خراب شده و چنگی به دل نمی زنه دیگه
150 به چه آی پی ای بگیری؟
وقتی با cmd پینگ بگیری زیر 150 بده حوصله خاموش روشن کردن واسه گرفتن آی پی خوب ندارم میخوام ثابت باشه اینترنت نوسان نداشته باشه نه مثلا ی وقت 140 بده ی وقت 250 اصلا همچین شرکتی توی کرمانشاه هست؟دو مگ و 1مگ محدودش آپلود و دانلودش چطوره؟نقل قول:
پس پینگ حسابگر بهتره از همه ی شرکتا ولی هنوز روی های وب شک دارم!
نقل قول:
هر جا رفتی آسیاشت نیا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبا نت خوبه
مخابراتی ها سرعت چنده؟
من:2 مــــگ محدود مخابرات با ســـــــــــــرعـــــــــ ـــــــــــــــت 150 KB/s-تازه این از 5 به بعده!!!!
:n21:
از دیشب تا 6 صبح فقط 800 مگ دانلود شده!!!
دوستان کسانی که 1 مگ نامحدود 1 به 8 دارن سرعت روی چند میچرخه؟
به 100kb میرسه؟
نقل قول:وضعیت خط که خراب بود SNR حدود ۷ یا ۸ بود، تضعیف هم فکر کنم بالای ۵۰ شایدم ۶۰ بود. پورت رو عوض کردن (ظاهرا) اونم با یک تلفن ولی تاثیری نداشت. آره بهتره پیگیرش باشم، مبیننت به نسبت بقیه کیفیتش خوبه ولی قیمتش اصلا به صرفه نیست. طرح نامحدود هم عملا نداره.نقل قول:
راجع به پینگها، بجز اون تاپیک (که اکثرا با سرور خارجی گرفته بودن) اینجا دوستان هستن با سرور داخلی هم پینگ مخابرات جزء بالاترینهاست. مثلا من خودم با فارسنیوز که سرورهای داخلی خوبی داره چون سپا پشتشه چک کردم به ندرت پینگ زیر ۱۰۰ با میانگین ۱۱۲ میاد حالا دوستان میتونن شخصا امتحان کنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش پینگ داخلی منم یکم رفته بالا این چند روز و زیاد بالا پایین میشه
البته من خوزستانم
درباره ی نویز:نقل قول:
وضعیت خط که خراب بود SNR حدود ۷ یا ۸ بود، تضعیف هم فکر کنم بالای ۵۰ شایدم ۶۰ بود. پورت رو عوض کردن (ظاهرا) اونم با یک تلفن ولی تاثیری نداشت. آره بهتره پیگیرش باشم، مبیننت به نسبت بقیه کیفیتش خوبه ولی قیمتش اصلا به صرفه نیست. طرح نامحدود هم عملا نداره.
شما در حدی نویز داری که لینک بپره؟