مودم هواوی ساخت چین و گرین پکت ساخت کره هست.نقل قول:
از نظر کیفیت کره ایه یه ذره بهتره ولی چینیه قشنگتر و کوچیکتره.
در کل هر دوتاشون خوبن و فرق چندانی ندارن.
Printable View
مودم هواوی ساخت چین و گرین پکت ساخت کره هست.نقل قول:
از نظر کیفیت کره ایه یه ذره بهتره ولی چینیه قشنگتر و کوچیکتره.
در کل هر دوتاشون خوبن و فرق چندانی ندارن.
شما این رو امتحان کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا بسته به زمان خرید مودم توسط مبین فریمور روش فرق داره. مدل رو بگید بهتره.
مودم بنده همون گرین پکت هستش مدل ix350 درست از زمانی که ورژن فریمورش از 2.8.8 به 2.10.14 آپدیت شده دچار مشکل شده.نقل قول:
دوست عزیز به علت مشکلی که ورژن قبلی داشت تا ماه آینده همه مودمها به ورژن 1.5.1 آپگرید میشن. یعنی اگه دانگرید هم کنی دوباره خودکار آپگرید میشه.نقل قول:
من این ورژن جدیدو امتحان کردم و تغییراتی که دیدم این بود:
1.آستانه روشن شدن چراغ سیگنال تغییر میکنه یهنی با میزان سیگنال قویتری همه چراغا روشن میشه.
2.گاهی اوقات آیکن وایفای تو رفت و امد بود ولی اینترنت وصل بود همچنان.
3. میشد رو مودم وی پی ان ست کرد.
اینارو من گفتم بهشون و گفتن که به زودی فریمور جدیدتر میاد و آپگرید میکنیم.
شما این ورژن 1.5.0 رو که میزارم امتحان کنید اگه OK بود بهم بگید تا بریم مرحله بعدی:
http://yourfiles.persiangig.com/Software/BIMAGE.v2.10.14-g1.5.0-mobinnet.WIXFMR-108.DX350.MobinnetLogo(201112092230).7z
من نمیدونم منظورتون از این دو تا چیه ولی مودم من DX350 هست.نقل قول:
راستی تو این تنظیماتی که دوستمون گذاشته بودن به pkm اشاره کرده بودن که من نتونستم پیداش کنم. میشه بگید اصلا تو این مودم هست چنین آپشنی یا نه؟
هست دوست عزیز. منظور همونجایی که یوزر و پسورد رو وارد میکنید.نقل قول:
دوست عزیز مودم بنده مدام قطع و وصل میشه حتی زمانی که وصل هم هستش چراغ آنتنش روشن نمیشه میترسم ورژنی که شما گذاشتی رو بریزم مودم دیگه اصلآ روشن نشه.نقل قول:
مدت ها بود RSSI من روی 88 و 89 بود و گاهی هم 86 یه جوری باهاش سر می کردم هر چند تایم اوت پینگ زیاد بود الان از 4شنبه RSSI به 92 و CINR به 8 رسیده ! یعنی داره هر روز به جای بهتر شدن بدتر از دیروز میشه .. مودم رو جاش رو تغییر دادم و حتی به نزدیک سقف و نزدیک پنجره رسوندم هیچ تغییری توی سیگنال ندیدم (قابل توجه پشتیبانان مبین نت که میگن فقط مودم رو جابجا کن درست میشه )، سعی کرد به فرکانس جدید وصل بشم که وصل نشد و سیگنال اون فرکانس ها خیلی بدتر بود .. اینقدر باید جای مودم رو تغییر بدم و بالا پایین کنم تا بتونه یه سیگنال ضعیف بگیره و وصل بشه با یه چراغ ! جالب اینکه قبلا ها من RSSI ام روی 70 و حتی گاهی 69 و CINR روی 29 30 بود و از بعد از عید به این وضعیت دچار شدم !
موندم دیگه چیکار باید بکنم .. آنتن مرکزی هم بخوام وصل کنم نمی دونم آیا وضعیتم بهتر خواهد شد یا خیر .. تازه اونا wifi هم نداره درسته ؟
آخه دوست عزیز تو سایت مبین نوشنه طرح های بهاره. و تا جایی که یادمه این طرح ها هر فصل تغییراتی توش ایجاد میشه. من بیشتر مد نظرم طرح های ویژه بودنقل قول:
درسته وای فای ندارن اونا. کدوم منطقه هستید و از کدوم BSID سرویس میگیرین؟نقل قول:
ضمنا اگه سیگنالتون درست نشه میتونید پس بدید.