پاک شود.........
Printable View
پاک شود.........
من آپدیت کردمنقل قول:
V100R001IRNC20B024
ورژنم شده!!!
ورژن قبلی یادتون نیست چند بود ؟نقل قول:
یعنی دزدتر از اینا پیدا نمیشه. بعد از 11 روز 3 گیگ حسابم 0 شده.
فردا زنگ بزنم شرکت دزدشون ببینم چی میگن
فایده ندارهنقل قول:
زنگ بزنی ۶ ساعتم حرف بزنی قبول نمیکنن
به من آخرش گفتن خیلی ناراحتی برو سازمان مقررات ملی و رادیویی شکایت کن !
هر چی من توضی میدادم زیر بار نمرفتن
جمعه بو بهشون میگم من ده پاشدم این زده ساعت ۹ حدود۴۰ مگ دانلود داشتین میگن ما سیستممون خیلی دقیقه
وقتی استفاده نمیکنین مودمتونو خاموش کنین !
کلا ۱مگشم زیر بار نرفتن
جالبه من یه شب ساعت ۲.۱۸ دقیقه لپتاپو روشن کردم واسه دانلود بعد ساعت ۱.۵۲ زده بود حدود ۱۳ مگ دانلود و....
هرچی میگم بابا من ۲:۱۸ روشن کردم قبول نمیکنن
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
دزدی که شاخ و دم نداره. یه شرکت و مجموعه ای وقتی بزرگ بشه اگه دزدی هم توش بشه که زیر بار نمیره.
این ارزون شدن بسته افزایشی و دانلود شبانه همش کلکه.
من یه شب رفتم شبانه دانلود کردم دیدم مثل حرف دوستیم صبح که پاشدم دیدم ساعت 7 صبح دانلود داشتم...
با اینکه منه بیچاره باید 9 صبح برم سر کار و بدبختی .تا اون ساعت هم بیدار موندم خیلی کار کردم.
شرکتی که در روز 50 تا یوزر ثبت نامی داره من و شما واسش نخاله محصوب میشیم...
بهتره یه برنامه مانیتورینگ پهنای باند نصب کنید و پهنای باندتون رو چک کنیدنقل قول:
صفحات قبل رو بخونید (چه برای اینرانسل و چه مبین نت) می بینید قبلا هم از این صحبت ها زیاد بوده همه بچه هایی که ناراضی بودن بعد از نصب این نوع برنامه ها دیدن که مشکلی نیست
اگه اشتباهی هم باشه حداقل اینطوری می تونید با دلیل صحبت کنید
من چند ماه هست پهنای باندم رو مانیتورینگ می کنم و کم شدن حجم واسم منطقی است
احتمالش هست که ساعت لپ تاپ شما دقیق نباشه و یا شاید هم مودم تون -- شده (که باتوجه به حجم ناجیزی که ازتون کم شده احتمالش پایینه)
ممکنه وای فای گوشی موبایل شما یه کسی از نزدیکانتون روشن باشه و بصورت اتوماتیک چیزی رو اپدیت کنه
باز باهمین برنامه های مانیتورینگ می تونید ipهایی که به مودم شما وصل شدن رو چک کنید.
ولی کلا توصیه مناسبی کرده و بهتره مودم رو بدون استفاده روشن نزارید
سلام دوستان ببخشید من 128 دارم ماهیانه5گیگ..حالا حس میکنم5گیگ واسم کمه...تو ماه بعد چطوری باید نامحدودو انتخاب کنم؟
"مشاهده/تغییر تعرفه" رو بزن و بعدش روی "انتقال به یک طرح تعرفه دیگر" کلیک کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
"مشاهده/تغییر تعرفه" رو بزن و بعدش روی "انتقال به یک طرح تعرفه دیگر" کلیک کن :31:نقل قول: