مثل اینکه کسی نمیدونه!
Printable View
مثل اینکه کسی نمیدونه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسامي پذيرفته شدگان مقطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي فردا پنج شنبه اعلام مي شود. به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي، دكتر ناصر اقبالي رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اعلام اين خبر گفت: اسامي پذيرفته شدگان كارشناسي پيوسته و ناپيوسته فردا پنجشنبه اعلام مي شود. وي افزود: داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايت مركز آزمون به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به وضعيت خود اطلاع حاصل كنند. رييس مركز آزمون در ادامه گفت: پذيرفته شدگان مي توانند از روز يكشنبه مورخ 24/6/92 لغايت دوشنبه 26/6/92 به واحد يا مراكز پذيرفته شده مراجعه كنند. اقبالي افزود: مدارك لازم جهت ثبت نام شامل اصل ديپلم كامل متوسطه يا گواهي قبولي پايان تحصيلات نظام قديم دوره متوسطه و يا اصل گواهي اتمام پيش دانشگاهي نظام جديد متوسطه به همراه تصوير آنها، اصل شناسنامه عكس دار و دو برگ كپي از تمام تصاوير آن، اصل كارت ملي و فتوكپي آن، 6 قطعه عكس 4×3 (براي مشمولين 12 قطعه) و مدركي كه وضعيت نظام وظيفه برادران مشمول را مشخص نمايد، مي شود. رئيس مركز آزمون در پايان گفت: راهنماي پذيرفته شدگان اين دوره روز شنبه مورخ 23/06/92 بر روي سايت روابط عمومي مركز آزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهد گرفت كه پذيرفته شدگان مي توانند براي اطلاع بيشتر به جزئيات ثبت نام به سايت مراجعه كنند.
هفته دیگه ظاهرا
روال انصراف از دانشگاه چه طوریه؟؟من دولتی مترجمی قبول شدم میخوام برم انصراف بدم..سربازی که مشکلی نیست؟
دوستان توی مدارک ثبت نام زده "مدرکی که وضعیت نظام وظیفه رو مشخص کنه"
حالا من دانشجوی پیام نورم. 2 ترم هم خوندم و از معافیت تحصیلی استفاده میکنم.
حالا برای وضعیت نظام وظیفه مدرک انصراف از دانشگاه رو ببرم کافیه یا باید برم پلیس +10 ؟؟
هنوزم از پیام نور انصراف ندادم. اول باید انصراف بدم دیگه درسته؟؟
آزاد با آزمون کی اعلام میشه ؟
كارنامه دوره بدون آزمون کارشناسی پیوسته اعلام شد
حالا با آزمونش کی اعلام میشه؟
وقتی مهلت ثبت نام بدون آزمون رو زدن تا 2 شنبه همین هفته!! بعد اگه طرف با آزمون قبول شد و بخواد بره باید چیکار کنه؟
شما ثبت نام کردی یا فقط قبول شدی ؟نقل قول:
تا آخر این هفته اعلام میشه..نقل قول:
از بابت ثبت نام و انتخاب واحد نگران نباشید، زمانی که نتایج اعلام شد توی خود وب سایت دانشگاه آزاد ی که قبول شدید زمان ثبت نام و امتخاب واحد برای با آزمون ها مشخص میشه و البته اکثرا هم خودشون زمان مورد نظر رو از طریق SMS اطلاع میدن.
من عمران میخوندم و بعد از دو ترم انصراف دادم و یک و نیم برابر شهریه ثابت ازم گرفتن که واقعا زور داشت ...نقل قول:
الان میخوام برم جهرم دانشگاه دولتی ثبت نام کنم.