سلام
سرویس حجمی همیارنت دارم میخوام به نامحدود تغییر بدم
کسی از همیارنت سرویس نامحدود گرفته؟
با تشکر
Printable View
سلام
سرویس حجمی همیارنت دارم میخوام به نامحدود تغییر بدم
کسی از همیارنت سرویس نامحدود گرفته؟
با تشکر
منم محدود دارم... نامحدودش به نظرم به صرفه نیست.... گرونه... نامحدود بالای 1 مگ خوبه که اونم شرکتایی مثل همیار نت خیلی گرونه... مطمئنا همیار سرعت واقعی میده یعنی نامحدود 256 سرعت 32 کیلوبایته... نامحدود میخوای برو مخابرات بگیر....نقل قول:
در کل واسه افرادی مثل من که ماهانه بیشتر از 10 تمن بیشتر نمیتونن پول بدن محدود بهتره... من با سرویس محدود 256 توو ساعات رایگان 4شب حدود 8/5 گیگ گرفتم که شبی حدود 2/1 میشه.... خوبی همیارنت اینکه که شبانه رایگان شامل همه سرویس ها با هر حجمی میشه.... بقیه شرکتا تبصره گذاشتن... واقعا قانون نیم بها از همه مسخره تره :n21:
همیارنت سرعت دانلود 256 چند کیلوبایته؟نقل قول:
افت هم داره؟
شبانه افت داره؟
ممنون از جوابنقل قول:
وقتی قیمت نامحدود با شرکت های دیگه مقایسه کردم دو برابر هست قیمت بالایی داره به دلیل شرایطی که دارم به صرفه نیست از شرکت دیگه سرویس بگیرم
نامحدود 128 سرعت واقعی چند باید باشه ؟
ممنون از جوابنقل قول:
قیمت نامحدود با مقایسه با شرکت های دیگه قیمت بالایی داره به دلیل شرایطی که دارم به صرفه نیست از شرکت دیگه سرویس بگیرم
سرعت واقعی 128 چند باید باشه؟
روزانه 200 تا 220 و شبا یه مدت واقعا بد شده بود... اومده بود روو همون 32 کیلو... اما چند مدت پیش خوب شد دوباره....نقل قول:
2020 ایهای عزیز کسی جشتواره نوروزی سرعت 128-512 داره؟
دانلودش چنده؟
شبانه چنده؟
:n16:
16 کیلو بایت ... نامحدود فقط مخابرات میصرفه ... البته آسیاتک هم جدیدا طرحای چلچله و طلایی و نقره ای این چیزا راه انداخته... بعضیا سرعتاشون خیلی نجومیه :n04:نقل قول:
محابرات ديگه نميصرفهنقل قول:
از سيزده به در به اين طرف سرعت اينترنتاي نامحدودش رو يك چهارم قبل كرده