یک سوال داشتم از خدمت اساتید ، سایز ترموستات پژو 206 شرکتی (89درجه) و ترموستات ال نود(90 درجه) و دوو سیلو (87درجه ) با ماشین های ما یکی هستش ؟
در واقع دنبال ترموستات 90 درجه هستم که سایزش به نوا بخوره .با تشکر
Printable View
یک سوال داشتم از خدمت اساتید ، سایز ترموستات پژو 206 شرکتی (89درجه) و ترموستات ال نود(90 درجه) و دوو سیلو (87درجه ) با ماشین های ما یکی هستش ؟
در واقع دنبال ترموستات 90 درجه هستم که سایزش به نوا بخوره .با تشکر
این سه مدل ترموستات هست که به ترتیب از چپ به راست، پژو 405 ، پراید، L90 و آخری هم اورینگ دور ترموستات 206 ( ترموستات جداگانه 206 نداشتم، بنابراین از اورینگ خالی برای مقایسه استفاده کردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطر ترموستاتها که با کولیس گرفتم، 405 ،5.4 سانتی متر، پراید 5.2 و L90 هم 5 سانتی متر بود. البته با اندازه گیری دهانه هوزینگ پژو 206 هم مقدار 4.5 سانت به دست آمد.
با توجه به اینکه ترموستات پیکان به خوبی و کاملا اندازه ، بر روی هوزینگ شورلت نصب میشه، بنابراین مقیاس سنجش را ترموستات پیکان با قطر 5.3 سانتی متر در نظر بگیرید.
بنابراین مناسبترین سایز از نظر نصب به ترتیب پیکان پراید 405 به حساب میاد. چون دهانه هوزینگ شورلت دارای نشیمنگاه فرورفته ای هست بنابراین مقدار کمی بزرگتر بودن ممکنه مانع نصب درست باشه ولی با مقدار کمی کوچکتر بودن احتمالا مشکل خاصی بوجود نمیاد.
از نظر ارتفاع هم فرق خیلی زیادی وجود نداره و به لحاظ ارتفاع زیاد محل نصب در شورلت، میشه از هر سه مدل استفاده کرد.
تنها مسئله مقدار درجه تعیین شده است که معمولا بین 71 تا 85 مناسبترین مقدار به حساب میاد ( با توجه به شدت سرمای منطقه سکونت) و من تابحال ترموستات 90 درجه ندیدم چون این مقدار حرارت را معمولا با نصب فشنگی فن 90 درجه بوجود میارن، یعنی اینکه اول ترموستات به حرارت خودش میرسه ( مثلا 85 درجه) و اگر با گردش آب در رادیاتور حرارت کم نشد و به 90 درجه رسید، فشنگی عمل میکنه و فن روشن میشه.
از آمریکایی بازها ی سوال دارم من الان 405 دارم موتورش خداروشکر خرج برنداشته دست دوم خریدم به موتور هم دست نزدم تویکی دوماهه اخیر ک از خریدش میگذره 1 ملیون شاید هم بیشتر خرجش کردم بازهم خرج ریز داره الان این ماشینهایی قدیمی آمریکایی ک قطعاتو و تعمیرکارش بخصوص تو شهرستان کم پیدا میشه عاقلانست خریدش؟من خودم عاشق سویلم تازه موقع فروش هم گرفتاری داره
جناب camaro lt ممنون از مطالب مفیدتون شما را به زحمت انداختم مدتی هست در مورد ترموستات و دمای موتور تحقیق میکنم اینجا به هر مغازه یدکی فروش مراجعه میکنم ترموستات ها داخل جعبه هستن ، درب جعبه یا برچسب داره یا هولوگرام اینه که هیچ کدام جعبه را حاضر نیستن بازکنند تا اندازه اش مشخص بشه و از طرفی اطلاع کافی ندارن در سایت یدک کلاسیک که خودتون در جریان هستید یکی از معتبرترین ها هستند 4 نوع ترموستات برای نوا و سایر تولیدات GMبا توجه به شرایط آب و هوایی که فرمودید پیشنهاد داده
البته سایر وب سایت ها 5 نوع پیشنهاد دادن که آخریش95 درجه است
71،76،82،90،95
این مطلب را میرساند که تولیداتGM موتور و سایر متعلقات آلیاژ خوبی دارند که گرما دوستند با توجه به نزدیک شدن زمستان بنا دارم از ترموستات 87 یا 89 ویا 90 استفاده کنم در ضمن مطلب جالب در وب سایت خارجی در مورد ترموستات دیدم که ترجمه اش را یکی از سایتهای ایرانی به اشتراک گذاشته
لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب camaro ltدمای ترموستات هایی که زحمتش را کشید و عکسشان را قرار دادید اعلام کنید ممنون میشم نظرتون در مورد نصب ترموستات 87 درجه چیه.با سپاس و تشکر فراوان
ترموستات 405 که من برای فروش دارم در نوع درجه 71،75،82 موجود هست.
پراید 71، 82 و L90 با درجه 89 و برای 206 هم 75 درجه که البته درجات دیگه هم ممکنه برای این اتومبیلها وجود داشته باشه، مثل 72 یا 85 درجه.
من ترموستات 82 درجه استفاده میکنم چون میشه گفت دمای مناسبی برای موتور ایجاد میکنه، که البته از 71 هم استفاده کردم و مشکل خاصی نداشت مگر اینکه مقدار گرم کنندگی بخاری کمتر میشد.
بطور کلی با توجه به وضعیت آب و هوای منطقه باید ترموستات انتخاب بشه ( در مورد اتومبیلهای قدیمی ما) و نمیشه یک نوع را برای همه مناطق جغرافیایی استفاده کرد بخصوص نواحی گرمسیر که بطور معمول تابستانهای بسیار داغ و زمستانهای معتدل دارن.
حتی در رابطه با خودروهای جدید هم گاها این مشکل بوجود میاد و نیاز به نصب ترموستات با درجه کمتر هست.
در رابطه با ترموستات 87 درجه اگر زمستان سردی وجود داشته باشه، بد نیست اما گاهی ممکنه بعضی روزها حرارت هوا بیشتر از حالت عادی باشه و حرارت بخاطر وجود این ترموستات تا بالای 90 هم برسه بخصوص توی ترافیک و سرعت کم.
مسیر حرکت هم تفاوت ایجاد میکنه، بفرض مسیرهای بدون ترافیک در یک اتوبان با مسیرهای پر ازدحام و ترافیک تفاوتهای زیادی از نظر گرمایی برای خودرو دارن، اما بطور کلی حرارت موتور در دامنه 75 تا 85 درجه برای بهترین راندمان کاری و گرمای بخاری مناسب هست.
تعجب میکنم چرا یدک فروشهای اونجا قطعه را نشان نمیدن؟! بالاخره مشتری باید ببینه و متوجه باشه چی میخره. حداقل یک نمونه باید در دسترس دیدن و بررسی باشه تا اگر تصمیم به خرید گرفت با اطلاع کافی از وضعیت قطعه این خرید انجام بشه.
من همیشه قطعه نمونه برای مشتری نشان میدم و حتی لازم باشه از قوطی و یا لفاف پرس شده هم در میارم تا کاملا ببینه و متوجه باشه چی میخره.
جناب aryamehr1368
به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید
سوال شما بارها و بارها در این تاپیک به صورتهای مختلف جواب داده شده،
بطور کلی اگر علاقه خاصی به خودروهای آمریکایی دارید، از کم و کیف وضعیت فنی و نحوه تعمیرات و خصوصیات و وضعیت نگهداری و ... اونها اطلاعات پایه ای و ابتدایی دارید، بله از این نظر عاقلانه است. اما در غیر این صورت خیر.
به هر حال همه ماشینها نیاز به مراقبت و نگهداری دارن و در این بین داشتن دانش فنی کافی و اطلاع از چگونگی وضعیت کارکرد قطعات و روشهای سرویس و تعمیر و نگهداری آنها میتونه هزینه های نگهداری را کاهش بده.
برای فروش هم همیشه مشتری هست منتها باید به کسی که واقعا طالب این مدل خودروها باشه، بفروشید تا بعدا دچار دردسر نشوید!
معمولا کسانی مثل ما که علاقه خاصی به خودروهای آمریکایی دارند، در فکر فروش نیستند، مگر در وضعیت خاصی قرار گرفته باشن که نگهداری ماشین امکانپذیر نباشه یا برای خرید یک نمونه دیگه از آمریکایی، ماشین به فروش گذاشته بشه.
سلام به همه عزیزان و عید قربان همگی مبارک:n16:
دوستان میخوام برای ماشین سیفون بنزین برقی بذارم ، اگه ممکنه درباره خود سیفون و طریقه نصبش راهنمایی کنین:n26:.
بزرگترین موتور تولید شده توسط GM با حجمی بیش از 16000 سی سی:
پمپهای بنزین برقی با توانها و فشارهای مختلف در بازار موجود هستند.
با توجه به اینکه در کاربراتور شورلت نوا مسیر برگشت بنزین وجود نداره باید پمپی قرار بدید که فشاری در حد پمپ فابریک داشته باشه وگرنه ممکنه باعث فلوت کردن و خفه کردن ماشین هم بشه.
یک مدل پمپ بنزین میتسوبیشی رو شنیدم که روی ماشینهای امریکایی میبستند.
با توجه به اینکه علی اقا به قطعات ماشینهای روز بیشتر اشنایی دارند ممکنه پمپ ارزانتری هم بشناسن.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مشهور به سه گل میتسوبیشی هست.
راستش خودم هم همین گزینه رو در نظر داشتم ، البته قبلا" در این باره یه پرس و جو کرده بودم و بهم گفته بودن سیفون بنزین وانت مزدا مناسبه ، توی نت هم به این قسمت از سایت تی تی سر زدم:
ولی چند روز پیش که برای خرید رینگهای یک کامارو رفته بودم (البته بعلت پهنای زیاد نخریدمشون) عملکرد سیفون برقیو روی موتور 6سیلندر اون کامارو دیدم و تصمیم جدی گرفتم که برای نوای خودم هم یکی نصب کنم
در مورد فشار بنزین یه سوال پیش اومد: مگه پمپ برقی مزدا وقتی شناور پیاله کاربراتور میاد بالا خاموش نمیشه؟:n13:
ممکنه سنسور فشار بنزین هم داشته باشه ولی دقیقا نمیدونم.شنیدم سنسورهای جداگانه هم میشه سر راه قرار داد.
کامارو چه پمپی بسته بود و کارکردش چطور بود؟
رینگها چه سایز و طرحی بودند و قیمتشون چقدر بود؟
پمپ مزدا بسته بود که میگفت اصلی و ژاپنی هست و خودش خاموش و روشن میشه، کارکردش هم خوب بود بطوریکه به محض باز کردن سوییچ پمپ کار میکرد و ماشین با اولین استارت روشن میشد.
رینگها سایز 15 و جاپیچ 120 بودن:
بهمراه لاستیک جلو 225 و عقب 295 میگفت 800هزار تومن، اینم عکس رینگها روی ماشین:
آبکاری روی رینگها خط داشت ولی ترک یا شکستگی و جوش نداشتن ، فقط بدلیل اینکه به لبه های گلگیر گیر میکرد نخریدمشون:n37:.