کسی از نمایندگی نگرفته؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
کسی از نمایندگی نگرفته؟؟؟؟نقل قول:
میانگین سرعتی که بهت میده 105 کیلوبایت در ثانیه است و در هرساعت میتونی بین 350 تا 380 مگابایت دانلود کنینقل قول:
اگر واسه اطمینان میگی ، فرقی نداره جفتشون پول رانژه را ازت میگیرن که 10 هزار تومان است. هزینه یکساله 512 هم 177 هزار تومان در روزهای عادی استنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما با توجه به تخفیف آسیلتک به مناسبت زیر:
مشترک گرامی به مناسبت ولادت حضرت رسول اکرم(ص) و امام صادق(ع) و در آستانه دهه فجر انقلاب اسلامی از 12 بهمن الی 17 بهمن تخفیف تمدید سرویس های بلند مدت اینترنت پرسرعت آسیـــاتک تا 50% افزایش یافت.
سرویس سه ماهه 10%......سرویس شش ماهه 24%....سرویس نه ماهه 36%.......سرویس دوازده ماهه 50%
هزینه یکساله 512 میشه 141 هزار تومان
دوستان متاسفانه باید اعلام کنم که بعد از 5 سال باید آسیاتک عزیز رو ترک کنم. من الان سرویس 2 مگ دارم و فوق العاده از سرعت و کیفیت خط و سرعت دانلود راضی هستم. ولی داریم تغییر موقعیت می دیم و تو منطقه جدید متاسفانه آسیاتک پورت خالی نداره :n03::n03::n03:.
واقعا ترک کردن آسیاتک خیلی سخته ولی ظاهرا چاره ای نیست!!!:n14::n14::n14:
:n20:خب چه خوب که با گرفتن سرویس از آسیاتک ما یه تخفیف مشتی هم می تونیم بگیریم....:n02:
انشالله تا 10 روز آینده ماهم با سرویس آسیا تک میاییم اینجا....
از شما به شدت سپاسگذارم...
دوستان سلام
می خواستم بدونم چه فرقی بین نامحدود برنزی و طلایی هستش
و آیا این اختلاف قیمت به صرفه هست یا نه ؟
ممنون از جوابتون .
به نظر من فقط 512ـش خوبه برنزی، فرقی هم که داره اینه که سرعتش متغیره و میانگین 60 میده سرعت دانلود.نقل قول:
به نظر من سرویس برنزی آسیاتک به صرفه هست قیمت هاش...
دوستان این خبر نحوه ی جدید محاسبه ی ADSL خیلی مشکوکه برام، شارژ نکنیم چندماهه؟
سلام
می خواستم ببینم اگه نامحدود برنزی بگیرم شبها سرعت دانلودش چقدر می شه؟ و در کل اصلاً سرعت دانلود برنزی چقدر است؟
و سرعت نامحدود طلایی چقدر است؟
من شنیدم مثلاً اگر 512 کیلوبایت برنزی بگیریم همان 64 کیلوبایت دانلود را می دهد و اگر همان را طلایی بگیرم چند برابر میدهد.
در کل بطور خلاصه سوالام اینهاست:
1- شب ها نامحدود ها افت سرعت دارند؟ (چون الان با 512 کیلوبایت 10 گیگ روزها 400 دانلود می کنم اما شبها 5 کیلوبایت)
2- اگر سرویس طلایی بهتره... 128 طلایی بگیرم یا 512 برنزی؟
3- سرعت دانلود تقریبی طلایی ها چند است.
با تشکر
سلام به همه دوستان
من الان میخواستم بیام آسیاتک میخواستم ببینم وضعیت پینگ سرویس 512 نامحدود برنزی در چه وضعیه
با تشکر
دوستان اگه از طریق سایت ثبت نام کنم و انتخاب سرویس کنم و کلا تمام مراحل رو برای خرید طی کنم چند روزه وصل میشه؟