سلام
باطری گوشیم دیگه قدیمی شده می خوام یه نو بخرم کسی میدونه میشه از باطری هایی با ظرفیت بالاتر استفاده کرد؟مال خودش زود تمام میشه!
Printable View
سلام
باطری گوشیم دیگه قدیمی شده می خوام یه نو بخرم کسی میدونه میشه از باطری هایی با ظرفیت بالاتر استفاده کرد؟مال خودش زود تمام میشه!
تا جایی که من میدونم نمیشهنقل قول:
باتری گوشیتون چند ساعت دووم میاره؟
بله...گزینه ی download رو در 5700 اگه بزنید وقتی به اینترنت وصل میشه میگه خدمات نداره!!!نقل قول:
الان دو سالی هست گوشیم رو دارمنقل قول:
وقتی که باهاش صحبت میکنم با اینکه فول هست یک دفعه میاد رو 1
فکر کنم ظرفیت خودش نزدیک 850 میلی امپر ساعت هستش
خواستم اگر بشه یه 950 میلی به بالا بزارم روش
نمیشه ظرفیت بالاتر گذاشت ولی قبل از تعویض باتری پیشنهاد میکنم این کار رو انجام بدید... اگر بهتر نشد باید باتری رو تعویض کنید:نقل قول:
باتری رو خارج کرده و محل اتصال پین ها روی باتری رو به هم بچسبونید...شش عدد پین به صورت سه جفت روی باتری قرار داره که هر جفت رو به هم متصل میکنید...سپس در محل قرارگیری باتری سه پین طلایی (محل اتصال باتری) وجود داره که با یک شی تیز مثل کلید یا سوزن روش میکشید تا سولفات های بسیار ریز از اون محل پاک بشند... حالا باتری رو در محلش قرار بدید
بعد از اینکه این کار رو انجام دادید گوشی رو خاموش کرده و شارژ کامل میکنید...سپس روز در میان هر وقت خواستید شارژ کنید از محل درآورده و دوباره سر جاش میگذارید...اینکار باعث میشه محل اتصال باتری دیرتر سولفات بگیره
امیدوارم که عملی بشه...در ضمن هیچگاه نگذارید باتری موبایلتون که لیتیوم هست تا آخر خالی بشه چون این کار باعث کاهش شدید عمر باتری میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این روش ها باتری من با اینکه مدت زیادی هست کار کرده... نه باد کرده و نه عمرش به حدی رسیده که نیاز به تعویض باشه
توضیحات جالبی بودنقل قول:
مرسی
سلام
گفتم یک سوال بپرسم تاپیک بیاد بالا
شما وقتی گوشیتون سایلنت و ویبریشنم روشنه گوشیتونو که میزنین تو شارژ وقتی گوشیتون زنگ بزنه گوشی میلرزه؟
مال من نمیلرزه فقط صفحه روشن خاموش میشه
چرا؟
همه گوشی های نوکیا بدون استثنا اینطوری هستندنقل قول:
علتش رو نمیدونم
واقعا برای نوکیا متاسفم که دیگه عرزه نداره یک گوشی بهتر که اسپیکرهاش کیفیت صدای 5700 داشته باشه تولید کنه:13:
واقعا؟نقل قول:
نمیدونستم