چه جالب من نمي دونستم!نقل قول:
خب شايد واسه كيت آرچر هم بشه اين كارو كرد مي توني توي رجيستري سرچ كني و كليدهاشو پيدا كني و بكاپ بگيري و بعد از نصب ويندوز وارد رجيستري كني منم دوست دارم بدونم نتيجش چي مي شه اما درهر حل فك نكنم بشه
Printable View
چه جالب من نمي دونستم!نقل قول:
خب شايد واسه كيت آرچر هم بشه اين كارو كرد مي توني توي رجيستري سرچ كني و كليدهاشو پيدا كني و بكاپ بگيري و بعد از نصب ويندوز وارد رجيستري كني منم دوست دارم بدونم نتيجش چي مي شه اما درهر حل فك نكنم بشه
سلام دوستان.
راستش من به تازگی یه سیستم جمع کردم به امید اینکه با خیال راحت بشینم بازی کنم.اما تقریبا توی تمام بازی ها با مشکلات عجیب و غریب روبرو میشم که هر دفعه با دفعه قبلش فرق میکنه مثلا یه بار وسط بازی صفحه سیاه میشه و کامپیوتر ری استارت میکنه یا وسط بازی هنگ میکنه و دیگه نمیشه کاریش کرد.بعضی وقتا هم don't send میده و میپره بیرون.حتی بازی های خیلی قدیمی که با سیستم قبلیم هم مشکلی نداشتن توی این سیستم جدید بعضی اوقات همین مشکلات توشون به وجود میاد.اصلا و ابدا نمیدونم مشکل از کجاس.
یکی میگفت چون ویندوزت xp sp2 هست این مشکل رو داری.اما من توی ویستا هم که امتحان کردم هیچ فرقی نکرد.یکی میگفت رمی که دارم به این کارت گرافیک نمیخوره که اونم بعید میدونم ربط داشته باشه.یکی هم میگفت پاورت کشش نداره.کارت گرافیک هم 100% سالم هست و بدون هیچ مشکل و گیر کردنی تمام بازی ها رو اجرا میکنه.
خدا وکیلی نزدیک 2 تومن خرج جمع کردن این سیستم کردم.فقط 420 تومن پول کارت گرافیک دادم.اما نمیتونم یه یازی رو درست حسابی انجام بدم.اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
اینم مشخصات سیتمم:
ویندوز: windows xp sp2 &vista
کارت گرافیک: ati 4870 1g
رم: ocz platin 2gb SLI ready ( یکی به من گفت چون رمم SLI ready هست با کارت که ati هماهنگ نیست! )
سی پی یو: quad core q9400
پاور: green 580w
مادربورد: gigabyte ep45ds4p
خدا وکیلی موندم مشکل از کجاس.فکر میکردم با این سیستم تا 2 سال آینده برای بازی کردن مشکلی ندارم اما حتی نمیتونم یه بازی معمولی رو بدون این مشکلات انجام بدم.
با تشکر.
پچ و کرکهای توی این پست رو دانلود کن PhysX بازی رو هم حتما غیر فعال کن.نقل قول:
موفق باشی...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3422592&postcount=183
واسه pesکه هتوی همه نسخه هاش جواب میده. واسه کیت آرچر قبل از اینکه سئوال بپرسم توی رجستری امتحان کردم، اما نشد. می خوام ببینم راه دیگه ای هستش؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام من یه مشکل دارم وقتی بازیTurning point:fall of liberty رو نصب میکنم بازی اجرا میشه اما چند ثانیه میاد بعد میمومنه بعد دوباده همینطوری چند ثانیه می ایسته دوباره یه چند ثانیه راه می افته علت چیست؟
CPU:AMD Athlon 3200
VGA:512 geforce 8600 GT
RAM:1.5
اولا خوب اجرا میشد اما الان نه
سلام
وقتی می خوام وارد بازی burnout paradise:unlimited box بشم میگه باید به اینترنت وصل شد وقتی این کار رو میکنم
این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم؟
سوال منو کسی نمیتونه جواب بده
پرسیدم تو saint row چجوری میشه اهنگهای دلخواهمون رو تو رادیو گوش کنیم؟؟؟
نقل قول:
دقیقا مشکلت از کرکه یا نصبش نکردی یا ناقص نصب کردی یا اصلا خرابه:13:
اگه نصب کردی بازم یه بار دیگه هم امتحان کن ولی اگه اصلا جواب نمی ده از این تاپیک درخواست سالمش رو بده:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
اینجور سوالها رو باید از تاپیک خود بازی بپرسی (اگر چه خود من تاپیکی به این نام پیدا نکردم)...نقل قول:
سلام.من تو اجرای بازی call of duty world at war مشکل دارم.م.قع اجرا اول یه dont send میاد بعد این ارور:error during initialization:unhandled exception caught مشکل چیه؟
راه حل اینجا رو امتحان کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608