سلام دوستان
اعزامی های 19 شهریور هم به تعویق افتاده بود ..
Printable View
سلام دوستان
اعزامی های 19 شهریور هم به تعویق افتاده بود ..
سلام من پریروز کمیسیون داشتم که معاف از رزم شدم فقط و گفتن هفته دیگه برید پلیس +10
من یه ماه پیش که رفتم گفتن اعزامت اردیبهشته حالا واسه من تیر میزنن اعزامو یعنی ؟
مسخره کردن اینا هم . 9 ماه علافی . این همه سرباز دارید خوب مدت سربازی رو کم کنید واسه خدمتی که جز دو سال علافی چیز دیگه نداره هم باید قبلش چندین ماه تو صف باشیم .
احتمال وجود دارد كه اعزام شما هم برج ٤ باشد ، مى توانيد درخواست تعجيل دهيد اما موافقت ان با نظام وظيفه استنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام خدمت دوستان عزیز:n01:
آموزشی من تموم شده و یگان خدمتی من هم بیمارستان افتاده.
لطفا درباره خدمت در بیمارستان توضیح بدید؟ درجه من ستوان سوم هست.
کدام قسمت بیمارستان برای خدمت بهتر است؟ من میخواهم بعد از ظهر ها سر کار بروم. آیا ساعت کار اداری تا 2 ظهر دارد؟:n16:
الان دیدم سایت زده اردیبهشت :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من دیگه باید چیکار کنم ؟ فقط برگه سبز باید بگیرم ؟ پست میشه یا باید خودم برم از پلیس +10 بگیرم ؟
نكنه المهدي بودي؟نقل قول:
من پارسال اونجا بودم .البته اون دوره ما همه امريه بودن و محل خدمت اكثر بچه ها از قبل معلوم بود.
اره المهدی بودم. گفتن دو دورست فوق دیپلم به بالا میگیریمنقل قول:
سلام بر همه سربازان
آقایون من افتادم نیروی هوایی ستاری، فوق لیسانس از تهران، چنتا سوال:
کسی میشناسه این پادگان رو؟ اوضاعش چطوره؟
وضعیت تقسیم چجوریه؟ ممکنه تهران بیفتم؟ کار اداریه؟ چه شهر های دیگه ایی ممکنه بیفتم؟
بعد دیگه امکان نداره بیفتیم یگان های دیگه ارتش؟ مثلا نیروی زمینی؟
ممنون از وقتی که میذارین
- - - Updated - - -
سلام بر همه سربازان
آقایون من افتادم نیروی هوایی ستاری، فوق لیسانس از تهران، چنتا سوال:
کسی میشناسه این پادگان رو؟ اوضاعش چطوره؟
وضعیت تقسیم چجوریه؟ ممکنه تهران بیفتم؟ کار اداریه؟ چه شهر های دیگه ایی ممکنه بیفتم؟
بعد دیگه امکان نداره بیفتیم یگان های دیگه ارتش؟ مثلا نیروی زمینی؟
ممنون از وقتی که میذارین
یکی از دوستام سربازیش رو اونجا گذروند فکر کنم تو نیرو انسانی بود کلا کیف کردنقل قول:
دوستان سلام یه سوالی داشتم من اعزام مجدد هستم 5 ماه خدمت داشتم یگانم هم شهر خودمون بود برای ارشد ترخیص شدم اون موقع که آموزشی بودیم از ما مدارک شرایط ویژه رو گرفتن من هم مدارک تک پسری رو دادم حالا که اعزام 3 آبان هستم باید دوباره مدارک تک پسری رو ببرم تا موقع تقسیم دوباره شهر خودمون بیوفتم؟! (اعزامی 01 تهران زدن برام)
سلام دوستان
توی برگه اعزام من ( اعزمی ۳ آبان) تو اون بخشی که گفته چی با خودتون بیارید؛ گفته برگه واکسیناسیون رو با خودتون بیارید! موقع ثبتنام، پلیس +۱۰ این برگه واکسیناسیون رو ازم گرفت گذاشت تو پرونده. شما هم همینجوری بودید؟ بماند که تاربخ واکسن من مال ۷ ماه پیشه. موقع معرفی به پادگان بدون برگ واکسیناسیون برم مشکلی هست؟!
لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه. ممنون
سلامنقل قول:
خوب دو قسمت داشت برگه واکسیناسیون قسمت پایینش رو باید جدا میکردی نگه میداشتی واسه خودت
سلامنقل قول:
من که تا جاییکه یادمه در آموزشی ازم برگه نخواستن. البته نمی دونم همه جا اینطوری هست یا خیر
پلیس +10 اصلا بدون واکسن درخواست رو ثبت نمی کرد. پس اگر شما درخواستت ثبت شده و برگه اعزام داری، یعنی واکسن زدی
سلام دوست عزیز جالبه من هم شرایط شمارو دارم نکنه اهل تبریزی و قبلا تو عجب شیر خدمت کردی؟نقل قول:
من هم تک فرزندم هم متاهل من کپی دفترچه عقدم رو با کپی شناسنامه های خودم و خانومم با خودم میارم. راستی می خوای تمام پتو متو و استحقاقی های قبلیتو باخودت بیاری 01
من که نمیارم من فقط یه پتو با یه دست لباس برداشتم
از دوستانم تو شرایط ما بودن بهم گفت نبر با خودت چون بیش از یک روز کاری اونجا نمی مونی مرخصی میدن برمیگردی بعد از 10 روز میری امریتو میگیری
در ضمن حتما شهر خودتی حالا متاهل باشی یا نه
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز جالبه من هم شرایط شمارو دارم نکنه اهل تبریزی و قبلا تو عجب شیر خدمت کردی؟نقل قول:
من هم تک فرزندم هم متاهل من کپی دفترچه عقدم رو با کپی شناسنامه های خودم و خانومم با خودم میارم. راستی می خوای تمام پتو متو و استحقاقی های قبلیتو باخودت بیاری 01
من که نمیارم من فقط یه پتو با یه دست لباس برداشتم
از دوستانم تو شرایط ما بودن بهم گفت نبر با خودت چون بیش از یک روز کاری اونجا نمی مونی مرخصی میدن برمیگردی بعد از 10 روز میری امریتو میگیری
در ضمن حتما شهر خودتی حالا متاهل باشی یا نه
سلام دوستان.کسی اعزامی 3 آبان واسه نیرو دریایی ارتش سیرجان نبود؟یا اطلاعی داشته باشه؟
آیا خود پادگان در پایان دوره نیرو ها رو تقسیم میکنه که کی کجا بیافته یا اینکه از تهران تقسیم میکنن؟
اکثر ستوان وظیفه ها بومی میشن و به همین خاطر امکانش هست همون تهران بیوفتید کارم میتونه اداری باشه میتونه نباشهنقل قول:
نه به هیچ وجه امکان نداره بیوفتی یگان دیگه ای از ارتش
من امروز برگه سبز گرفتم تاریخ اعزامم خورده اردیبهشت 92 . تو کمیسیون هم اسممو خوندن گفتن معاف از رزم ولی تو برگه سبز چیزی ننوشته . کلا نمینویسن یا اشتباهی پیش اومده ؟
دوست من اونجا بود اصلا راضی نبود بعد هم افتاد همون سیرجان...توی شهرایی که نیرو دریایی دارن میفتین دیگه اگه فوق لیسانس باشین شاید بیفتین تهراننقل قول:
سلام من خونمون سمت غرب کرجه اون موقعی که ما رو تقسیم کردن افتادم آبیک که جاش برام خیلی خوب بود کلا نیم ساعت راه بود با این حساب من هم کپی شناسنامه خودم و پدرمو رو می برم ... من هم شنیدم که وسایل نبرید ولی محض اطمینان یه پتو با خودم می برم ... والا چند سال پیش که سرباز بودم دوستان هم دوره ما موقع تقسیم کسایی که متاهل بودن همشون شهر خودشون افتادننقل قول:
دوستان من متاسفانه به دلیل برنامه ریزی بد و ناهماهنگی های مرکز اموزش ، نتونستم دفترچه خدمات درمانی خودمو بگیرم. الان واسه دفترچه چه اقدامی کنم؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
سلامنقل قول:
دوست من متاها نبود شرایطش مثل من و شما بود یعنی 5 ماه خدمت قبلی داشت الان تو تبریز خدمت می کنه تو اعزام مجدد هم افتاده بود 01
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
دوست من متاها نبود شرایطش مثل من و شما بود یعنی 5 ماه خدمت قبلی داشت الان تو تبریز خدمت می کنه تو اعزام مجدد هم افتاده بود 01
سلام
من درسمو 3ماه قبل تموم کردم (تبریز - لیسانس)
الان می خوام برای خدمت اقدام کنم من اگر هفته آینده برم اقدام کنم تاریخ اعزام تقریبا کی میشه ؟ امکان داره تا 2 یا 3 ماه برگ اعزامم بیاد ؟
به احتمال زیاد معاف از رزم میشم (شاید هم معاف کامل بدلیل چسبندگی روده و 3بار جراحی روده)
از یکی از دوستام شنیدم در آموزشی بین دیپلم و لیسانس , معاف از رزم و سرباز عادی فرقی قائل نمی شن این حرف درسته ؟
برای امریه باید چطور اقدام کنم قبل از فرستادن دفترچه ؟
شرمنده سوال هام زیاد شد
١- هفته اينده ارسال كنيد احتمال بسيار زياد تير ماه سال اينده اعزام شما خواهد بود.نقل قول:
٢-اين مهمه كه اموزشى كجا و در چه سازمانى باشيد اگر در ارتش باشيد معمولا در مراكزى كه ديپلم ها و يا زير ديپلم ها هم حضور دارند يگان ليسانس ها از ان ها جدا است، اما به طور كلى دنبال اين موضوع كه بين سرباز ليسانس و ديپلم بايد فرقى چه فرقى است نباشيد از ديد جماعت نظامى همه سربازند و مجبورند دستورات انها را اجرا كنند
٣- براى امريه هم با توجه به رشته تحصيلى از همين الان به فكر باشيد به سازمانهاى مربوطه مراجعه كنيد و از شرايط انها و همچنين تاريخ هايي كه جذب امريه دارند اگاه شويد سپس بايد به گونه اى دفترچه بفرستيد كه با تاريخ انها هم خوانى داشته باشد و در پايان هم برگه سبز( برگه اعزام) را به انها تحويل مى دهيد و منتظر جواب مى مانيد
سلام همشهرینقل قول:
تنها مطلبی که می تونم بهت بگم اینه که برو بسیج کارت فعا بگیر سریع تقاضای خدمت تو سپاه رو بکن سپاه راحت تره حتی بعضی اوقات تو پادگان هم خدمت نمی کنی من افراد زیادی رو دیدم که تو کتابخونه و مسجد و این جور جاها خدمت می کنن.فقط برو سپاه
دوستان من الان متوجه شدم که تاریخ ورود دانشگام 3 ماه دیر تر زده شده و تاریخ فارغ التحصیل هم 5 ماه زودتر.آیا این مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!5 روز دیگه هم اعزامم.lol
الان ديگه نميشه كارى كرد، اگر غيبت در سيستم براى شما ثبت نشده ، مسلئه مهمى نيستنقل قول:
کسی هست جواب منو بده
سلام خدمت دوستان عزیز:n01:
آموزشی من تموم شده و یگان خدمتی من هم بیمارستان افتاده. هفته آینده باید خودمو معرفی کنم.
لطفا درباره خدمت در بیمارستان توضیح بدید؟ درجه من ستوان سوم هست.
کدام قسمت بیمارستان برای خدمت بهتر است؟ من میخواهم بعد از ظهر ها سر کار بروم. آیا ساعت کار اداری تا 2 ظهر دارد؟
از این خبرا نیس که فک کنین یه کارت فعال دارین میتونین حتما برین سپاه...خیلیا با اینکه فعال دارن بازم سپاه قبولشون نمیکنه...الکی راهنمای اشتباهی نکین بچه های مردمونقل قول:
- - - Updated - - -
از این خبرا نیس که فک کنین یه کارت فعال دارین میتونین حتما برین سپاه...خیلیا با اینکه فعال دارن بازم سپاه قبولشون نمیکنه...الکی راهنمای اشتباهی نکین بچه های مردمونقل قول:
پزیرش سپاه یه معرف قوی میخواد.نقل قول:
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
پس من سپاه بیخیال بشم چون فعلا بسیجی هم نیستم
راستی بین معاف از رزم و سرباز عادی در انجام کاراشون و محل خدمتشون در داخل پادگان تفاوتی هست یا یکسان هستند ؟
دوستی داشتم می گفت من چون معاف از رزم بودم منو به بخش نامه نگاری منتقل کردن
چون اگر به من معاف کامل ندن به احتمال خیلی زیاد معاف از رزم میدن
منظورتون مثلا اموزش و پرورش هست یا جاهای دیگه ای هم می تونم امریه بگیرم ؟نقل قول:
٣- براى امريه هم با توجه به رشته تحصيلى از همين الان به فكر باشيد به سازمانهاى مربوطه مراجعه كنيد و از شرايط انها و همچنين تاريخ هايي كه جذب
امريه دارند اگاه شويد سپس بايد به گونه اى دفترچه بفرستيد كه با تاريخ انها هم خوانى داشته باشد و در پايان هم برگه سبز( برگه اعزام) را به انها تحويل مى دهيد و منتظر جواب مى مانيد
رشته تحصیلی من "الکترونیک - کنترل و ابزار دقیق" هست معدل کل لیسانس هم بالای 17 هست
اگه غیبت رد کنن توی برگه های که بهم میدن یا برگ اعزامم معلوم هست که غیبت خوردم.(چیزی که ننوشته).نقل قول:
البته فک نمیکنم غیبت خورده باشم چون بعد از اتمام کارای فارق التحصیلی ام پلیس +10 ثبت نام کردم واسه خدمت.ولی خواستم مطمین شم چند ماه عقب جلو شه تاریخ فارق التحصیلی مشکلی بوجود میاره یا نه؟!
داداش امریه هم معمولا با پارتی بازی میگیرن ولی برو دنبالش ایشالا که میشه واسه آموزش پرورش اگه پدر یا مادرت فرهنگی باشن راحتر قبول میکنن خیلی تاثیر داره....به نظر منم زیاد دنبال معاف از رزم نباش اگه معاف دائم باشه خوبه ولی معاف از رزم زیاد جالب نیست بستگی به پادگان داره معمولا بهت میگن مگه ما تو رزمیم که معاف از رزمی؟؟؟و یه سری کار دیگه میریزن سرت که خیلی جالب نیستنقل قول:
- - - Updated - - -
داداش امریه هم معمولا با پارتی بازی میگیرن ولی برو دنبالش ایشالا که میشه واسه آموزش پرورش اگه پدر یا مادرت فرهنگی باشن راحتر قبول میکنن خیلی تاثیر داره....به نظر منم زیاد دنبال معاف از رزم نباش اگه معاف دائم باشه خوبه ولی معاف از رزم زیاد جالب نیست بستگی به پادگان داره معمولا بهت میگن مگه ما تو رزمیم که معاف از رزمی؟؟؟و یه سری کار دیگه میریزن سرت که خیلی جالب نیستنقل قول:
- - - Updated - - -
نه مشكلى نيستنقل قول:
یکی از دوستان چند سال پیش با مدرک لیسانس افتاده بود یکی از بیمارستان های سپاه تو تهران بسیار رضایت داشت . از ساعت 7 صبح میرفت تا 2 بعد از ظهر و منشی دکترها و کار اداری بود ماهی 2 روز هم پست داشتن باید میموندن و در ضمت لباس شخصی و موی بلند هم بودننقل قول:
- - - Updated - - -
یکی از دوستان چند سال پیش با مدرک لیسانس افتاده بود یکی از بیمارستان های سپاه تو تهران بسیار رضایت داشت . از ساعت 7 صبح میرفت تا 2 بعد از ظهر و منشی دکترها و کار اداری بود ماهی 2 روز هم پست داشتن باید میموندن و در ضمت لباس شخصی و موی بلند هم بودننقل قول:
احیانا این دوست شما با پارتی افتاده سپاه ؟نقل قول:
چون من از هرکی می پرسم میگه چون لیسانسی 100% میفتی ارتش
اگه دیپلم بودی میفتادی سپاه ...
حذف شود ...
پارتی رو نمیدونم ولی فکر کنم پذیرش گرفته بودنقل قول:
- - - Updated - - -
پارتی رو نمیدونم ولی فکر کنم پذیرش گرفته بودنقل قول:
[QUOTE=babakterminator;8730521]از این خبرا نیس که فک کنین یه کارت فعال دارین میتونین حتما برین سپاه...خیلیا با اینکه فعال دارن بازم سپاه قبولشون نمیکنه...الکی راهنمای اشتباهی نکین بچه های مردمو
- - - Updated - - -
ولی شده ، میشه و با تلاش ممکنه. حالا نمی دونم پارتی داشتن و این جور چیزا تا چه حد موثره من فقط نزدیک 6 نفر لیسانس رو می شناسم که حتی تو بانک انصار هم مثلا خدمت می کنن یا بعضی هاشون تو یه حسنیه مسئولیت اونجا رو به عهده گرفتن و دو نفر هم سرباز دارن و یا تو حوزه های بسیج دارن خدمت می کنن اینا رو من دیدم . خودم اعزام مجدد ارتش هستم یه آشنایی جدیدا پیدا کرده بودم که فرمانده حوزه بسیج بود اون می گفت که ممکنه. من سرخود حرفی نزدم
سلام دوستان
برای برج 94/8/1 آیا حسن رود (انزلی) نیروی دریایی شهید نامجو نیرو گرفته یا خیر؟؟
با تشکر
سلام دوستان
من افتادم نیروی زمینی سپاه بسیجی وتکمیلی هم دارم ولی استان دیگه ای غیر از محل زندگیم افتادم.خواستم بپرسم امکانش هست انتقالی بگیرم؟؟؟؟:n37: