به شاتل ربطی نداره مخابرات فــیــل کرده از دیشب دوست عزیز.نقل قول:
برادران فــلــ_ینگ فعال شدن در سال جـ_ـهاد اقـ_تصادی جمعه شب ها هم کار میکنن! :31:
Printable View
به شاتل ربطی نداره مخابرات فــیــل کرده از دیشب دوست عزیز.نقل قول:
برادران فــلــ_ینگ فعال شدن در سال جـ_ـهاد اقـ_تصادی جمعه شب ها هم کار میکنن! :31:
بچه ها به روز های خاصی داریم نزدیک میشیم ؟ !؟
چقدر شماها ساده هستین که این حرف هارو باور می کنیدنقل قول:
اینا همش عوام فریبیه
الکی پیگیر یه چیزی میشن که بگن آره ما به فکر هستیم بعد هم کم کم به روال سابق بر می گرده
اونم چه منبعی واقعا :31: خبر 20:30 :31:
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
نقل قول:
آره :31:
اندکی صبر . سحر نزدیک است :46:
منم mp4 (با حجم کمتر 9 مگ) رو با تغییر پسوند تونستم بگیرم ولی avi رو نتونستم با تغییر پسوند بگیرم. حتی به **0 که اسپلیتش کردم(حجم هر فایل 8 مگ) فایل 001 رو نمیگرفت حتی اگر پسوندش رو عوض میکردم. ولی 002 به بعدش رو میگرفت.نقل قول:
توی برنامه صفر و یک حدود یک هفته پیش در مورد حذف فروش اینترنت نامحدود بحث میشد و ظاهرا یک سری استثناهایی داره
یاهو مسنجرم از دیشب باز نمیشه
زنگ زدم پشتیبانی میگه مخابرات فیل... کرده
دست ما نیست
یاهو مسنجر مشکل شدید داره :دی فقط با چیز پی ان :دی
سرعت داغونه :دی
کلا بهتره با دایال آپ بیایم :دی
فایل من سنگینه. حجمش 2.49GB هست. برا من بدون مشکل دانلود میشه با تغییر پسوند.نقل قول:
بچه ها یک سری به مترجم گوگل بزنید ببینید تلفظ لغات براتون بخش میشه !؟
نمیشه. چون قیلتره. مثل اینکه فایلهای صوتی رو هم قیلتر کردند.نقل قول:
به نظرم کلا اینترنت رو ببوسیم بزاریم کنار خیلی بهتره ...
از دیشب مسنجر یاهو بی و پ ن باز نمی شه !
شما هم نمی تونین عادی لاگین کنین ؟
ایضاً گوگل تاک
از ساعت 1 بامداد به بعد چيز پي ان وصل نميشه
اونم كار مخابراته ؟؟؟
شیراز - قربونش برم شاتل !!!!:21:
نه گوگل تاک و نه یاهو مسنجر .
یاهو با و پ ن باز می شه
من از قبل از 1 با و پ ن وصل بودم هنوزم کار می کنه
می گن خود یاهو آی پی ایرانو تحریم کرده اما راست و دروغش رو نمی دونم
کلا نون تو فروش و پ انه الان !
اگر کار یاهو باشه کلا نمیزاره به میل هم دسترسی داشته باشید ، از طرفی یاهو عقده این کارا رو نداره نهایتش اجازه ثبت نام نمیده .
آره منم بعید می دونم کار یاهو باشه چون هم چت روم و مسنجرهای دیگه هم هستن و قحط مسنجر هم نیومده هم چیز خیلی حرفه ایی نیست که بخوان از دستمون درش بیارن هم قبلا توسط خودی ها همچین کاری زیاد انجام شده
به نظرم بحث بی مورده ، بار اول نیست ....
بسته شدن یاهو مسنجر و سایر مسنجرها و بسته شدن فایل های صوتی و تصویری کار مخابرات هست نه شاتل و از تقریباً بامداد شنبه اینطور شد. درباره موضوع به این سادگی لطفاً بحث نکنید.
فعلا بهترین برنامه برای داشتن مسنجرها برنامه نیم باز هستش که همزمانهمه را باز میکنه من ۲ روزه با اون کارمیکنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته الان ورژنهای موبایلیش بازه ولی ورژن کامپیوترش فعلا طبق معمول قیلتر و بستست.نقل قول:
من فک کردم سرعت پایین فقط واسه پارس آنلاینی ها هستش
دیدم نه شماها سرعتتون کاهش پیدا کرده
درسته؟
سرعت که نه، اتفاقا چون فایلهای ویدیویی و صوتی رو بستن برای ما که راحت و با انواع روشها دورش میزنیم خیلی کیفیت بهتر شده ولی در کل درک میکنم کسایی رو که نمیدونن چطور باید دورش بزنن برای همین از این وضعیت خوشم نمیاد و تاسف میخورم.نقل قول:
آره ، سرعت بیشتر شده ، اتصال به چیز هم سریعتر و راحت تر شده ... l0l
منظورت از بسته شدن فایلهای ویدیویی چیه؟:31:نقل قول:
بعد قضیه دور زدنه چیه ؟
آقا چرا تنهایی میخوای دور بزنی بگو تا باهم دور بزنیم :31:
راست میگه بابا بگو ما هم یاد بگیریم :دینقل قول:
آقا چرا تنهایی میخوای دور بزنی بگو تا باهم دور بزنیم
سرعت دانلود من از شبی 3 گیگ به شبی یک گیگ رسید دارم دو برابر پول می دم اما با اشتراک 2 مگ کمتر از اشتراک 256 دانلود می کنم دیگه غلط کنم بیام این شرکت دزد
چند صفحه قبل توضیح داده شده.نقل قول:
در مورد دور زدن هم ترفندهای زیادی هست. شما باید بتونید فایلها رو به یک سرور انتقال بدید بعد پسوندش رو مثلا به exe تغییر بدید و بدون مشکلی مستقیم دانلودش کنید. البته برای بعضی فایلها مثل avi که جواب نمیده میتونید چند کیلوبایت اولش رو با چیز پی ان بگیرید و بقیه اش رو میتونید مستقیم بگیرید.
مشکل یاهو مسنجر حل شد. الان بصورت عادی دیگه وصل میشه
الان چند روزه سرعت ارت 1 اومده روی 16 از اونور 5 مگ اول رو با 64 کیلوبایت میگیره . وب گردی هنوز روی 512 بسته شده
دوستان مشکل یاهو مسنجر حل شده و الان خودم امتحان کردم دیدم مشکلی نداره.
راستی بچه ها کسی میدونه چرا سرعت دانلود شبانه رو محدود کردن؟
به علت گشاد شدن جیب مدیرعامل محترم
احتمالا حجم دانلودهای رایگان شبانه بالا رفته شرکت داره ضرر میده
من يه مدت دانلود نكردم الان سرعتم خوب شده البته آخر دوره هم هستم نميدونم براي تمديد قرارداد سرعتم درست شده يا همون محدوديتم به خاطر دانلود برداشته شده؟ حالا نميدونم تمديد كنم يا نه ؟نقل قول:
سلام
دوستان ارزش داره ECO128 رو با ART1 یا ART2 عوض کنم؟
سرویسهای ART هم سرعتشون تو ساعات عادی روی 512 بسته میشه
یا همون 128 معمولی هست؟
نه سرعت دانلود آرت به صورت قانونی بسته می شه و مثلا آرت 1 سرعتش همون 16 هنقل قول:
ممنوننقل قول:
نه سرعت دانلود آرت به صورت قانونی بسته می شه و مثلا آرت 1 سرعتش همون 16 ه
پس فکر میکنم همین ECO128 بهتر باشه؟
, برای منکه تمدیدم کردم ولی همچنان همون سرعته راه حلش اینه که با یکی شریکی اینترنت افلاین ماهواره ای بگیرم
آرت رو 2 هفته هست سرعتش رو کم کرده. روزا سرعت قرارداد و شب ها کمتر از یک سوم قرارداد. به امضای بنده دقت کنید. :46:نقل قول:
پس با این اوصاف زیاد ارزش عوض کردن رو ندارهنقل قول:
آرت رو 2 هفته هست سرعتش رو کم کرده. روزا سرعت قرارداد و شب ها کمتر از یک سوم قرارداد. به امضای بنده دقت کنید.
سلام
لطفا راهنمائی کنید
سوالی دارم مخواستم چند کامپیوتر را به اینترنت share کنم اما میخواستم از طریق خود مودم share بشود مثلا مودم 4 پورته
حالا میخواستم بدونم شاتل با هر نوع مودمی مشکلی نداره ؟ مثلا اگر از مودم d link استفاده کنم مشکلی با شاتل نداره ؟ البته از مودم symphony استفاده کردم با شاتل و مشکلی نداشت
ار دوستانی که از شاتل استفاده میکنند لطفا مودمی که بتونه چند کامپیوتر را share کنه بدونه اینکه که به هم وابستگی داشته باشن لطفا معرفی کنند و کیفیتش خوب باشه و زیاد گرون هم نباشه و وایرلس نباشه مثلا قیمت 25 تا 30 تومان باشه
مرسی
خداحافظ