5 گیگ حجم خورده شده 24-اسفند دیروز برگشت، 195 شکایت کردم آسیاتک جدی گرفت
Printable View
5 گیگ حجم خورده شده 24-اسفند دیروز برگشت، 195 شکایت کردم آسیاتک جدی گرفت
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان ممكنه بگين متن شكايتتون چي بوده دقيقا و مستنداتي هم ارائه كردين؟ چون من هم اين مشكل پيش اومده برام ولي نميدونم چطور پيگيري كنم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام از طریق پشتیبانی مطرح کردمنقل قول:
بررسی کردن حجمو بر گشت
البته من کعتقد بودم بیش از 1900مگ ازم کم کرده بود ولی زورم بهشون نرسید و راهی برای اثبات نبود
ممكنه متن شكايتتونو بگين چي بوده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دهن این آسیاتک سرویس. از اول عید داره تو تایم رایگان از من ترافیک کم میکنه .هر چی زنگ میزنم به پشتیبانی فقط بررسی میکنن و میگن حق با شماست و میگن ارجاع دادیم به تیم فنی اما هیچ پیگیری از طریق تیم فنی انجام نمیشه. امروز طرف می گفت تو ساعت اداری داخلی 4 رو بگیر و شکایت کن که چرا به کارت رسیدگی نمی کنن . دو تا اسکرین شات از 100 مگ حجم خوری امروز صبح گرفتم . اینترنت من شهابه و 2 تا 8 صبح رایگان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل بود و به سبز نیز اراسته شد اینستاگرام با اسیاتک به باد فنا رفته
.....حذف شودنقل قول:
دوستان هنوزم نمیشه 30 گیگ گیگباکس رو خرید؟
سلام دوستان
چند روز پیش از های وب نت داشتم جمع اوری زدم الآن مشترک اسیاتکم
وقتی های وب داشتم نویز خطم 25 بود الان شده 10 در صورتی که سیم کشی خونه و این چیزا تغییری نکرده. آسیاتکم میگه مشکل از طرف ما نیست
مشکل چیه؟؟؟چیکار کنم؟؟؟؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
نقل قول:
مشکل دقیقا آسیاتکه
چون توانایی (عرضه) مدیریت ریز مصرف و کاربری درست و حسابی برای اعمال محدودیت ندارند برای همین در مراکزی که پهنای باند کمی دارن عمدا نویز رو لب مرزی میزارن
سلام دوستان عزیز
این جمله اسیاتک یعنی چی ؟ در سرویس های دارای ویژگی ۲ تا ۸ صبح نامحدود،حداقل حجم دانلود در این بازه به میزان حجم روزانه سرویس های دارای این ویژگی می باشد و نحوه محاسبه ترافیک بر اساس مصوبه شماره ۱ جلسه شماره ۲۳۷ به صورت پلکانی می¬باشد.
و اینکه من با خرید سرویس اینترنت پر سرعت شهاب 10 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح نامحدود ) 16 مگ درتایم رایگان حدودا چقدر میتونم دانلود رایگان داشته باشم ؟ ممنون میشم جواب بدید
يلام بايد ببيني رو چه سرعتي گذاشتن نتتو اون موقع كه هاي وب داشتي سرتت با اين يكي بود؟ (استباه كردي از اسياتك گرفتي من يه سال عذاب كشيدمنقل قول:
اره. های وب رو 8 مگ بسته بودن الانم روی 8 مگه بسته شدهنقل قول:
ولی تو این یکی دو روز از نظر سرعت خوب بوده.با اینکه 8 مگ ست شده ولی سرعت دانلود تا 1 مگ راحت میره(4تا 8عصر منظورمه)
دوستان اسیاتکی ممنون میشم به سوال ماهم جواب دیدنقل قول:
چیز خاصی نیست اون جزء قوانین سازمان مقرراته که باید بزنن اونجانقل قول:
تو اون تایم میزان دانلود رایگانه
فقط بعد2 یه بار مودمتو خاموش و روشن کن
و قبل 8 هم یه بار خاموش و روشن کن
که اگه مشکلی برات پیش اومد و اشتباهی تایم رایگانت رفت تو زمان عادی
مدرک داشته باشی
تایم کامپیوترت رو هم با time.ir یا زمان توی اکانت اسیاتکت تنظیم کن
عزيزم سرعت هشت مگ ميشه يه مگا هر يك مگا بين هشت مگا بايت زياد خوشحال مشه سرعتي كه خريدي دارم بهت ميدم هشتو تقسيم بر هشت كن ميشه يك ؛)نقل قول:
نقل قول:ممكنه متن شكايتتونو بگين چي بوده؟
همه این چیزایی رو که گفتی میدونم و خوشحالم نیستم از این سرعت یک مگ....نقل قول:
ولی تا حالا از هر جایی که اینترنت گرفتم با 8 مگ ست کردن سرعت دانلود 1 مگ بهم ندادن..همین های وب که میگم نهاین سرعت دانلودش 400 کیلو بایت بود.
در ضمن طبق قانون قرارداد ضریب اشتراک پهنای باید 1/8هستش یعنی سرعت 8 مگابیت میشه 1 مگابایت دانلود که اونم وقتی بین 8 نفر تقسیم بشه میشه 128 کیلوبایت
من ب شدت از اسياتك ناراضي بودم الان با مبين نت پنج مگابايت بر ثانيه دانلود دارم ؛()نقل قول:
من متنی تظیم نکردمنقل قول:
با پشتیبانی تماس گرفتم
اولش قبول نمی کرد
یه 5 دقیقه ای براش توضیح دادم
تازه دوهزاریش افتاد که اره اشتباه حساب کرده
خودش برام گزارش ثبت کرد
شما تا قبل از ساعت7 عصر با پشتیبانی داخلی 4 تماس بگیر اونا بهتر پیگیری می کنن
این آسیا تک چرا همه طرح های خوبش رو برداشته من قبلا سرویس صبحانه داشتم اگه کیفیت هم پایین بود به قیمتش می ارزید الان با این قیمت می رم ایرانسل می گیرم سرعتش هم بهتره قیمتش هم با این یکیه
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
....حذف شودنقل قول:
دوباره وضعیت تخمی شده باید هر ساعت مودم خاموش روشن کنی واقعا برای خودم متاسفم خسته شدم دیگه :n29:
تاریخ قرعه کشی جوایز باشگاه مشتریان کیه؟
دوستان 4 گیگ دوباره ازم امروز بالا کشیدن جالبش اینجاست تو ریز مصرف مدت اتصال مربوط به این 4 گیگ رو زده حدود 1 ساعت در حالی که با توجه به ظرفیت خط من خودمو بکشم نمیتونم بیشتر از 2.5 گیگ تو یه ساعت دانلود کنم روز روشن با فانوس دزدی میکنن این لعنت شدگان مملکت که نیست ق... خونست :n35:
سلام
دوستان تو فسمت ريز مصرف تفاوت مصرف هوشمند و عادي چيه؟
مصرف هوشمند مربوط به تایم رایگان هستنقل قول:
عادی هم غیر تایم رایگان
فکر میکنم ترافیک آسیاتک با یک ضریب بیشتر از 1 محاسبه میشه، مثلا 1.5 - 2
ده دیگ ترافیک میگیرم کمتر از 10 روز تموم میشه همونو توی مخابرات میگیرم یک ماه میتونم استفاده کنم. خیلی عجیبه :n27:
یه نکته ای که تو این 2-3 هفته ای وقتی با کارکنان آسیاتک سر کسر حجم صحبت میکردم این بود که میگفتن مثلا "10 گیگ معادل 10000 مگابایت به حسابتون برگشت زدیم"نقل قول:
بابت اون 25% آپلود هم همینو گفتن. فکر میکنم سیستمشون به نوعی نسبت 1/1000 درنظر میگیره به جای 1/1024 چون حتما کارمنده به مانیتور نگاه میکنه میگه
خلاصه از یه هفته مونده به عید اینا اکانتینگو دستکاری کردن ولی بیشتر خرابکاری کردن تا بهتر شدن...
نقل قول:چرا شماها با نرم افزارها چک نمیکنیننقل قول:
bw meter برا ویندوز
و برا اندروید و ios هم data usage monitor
بعد اگه مصارف با هم نمیخوند اونموقع پیگیری کنید
از ipmac برا مودم استفاده کنید براحتی مودم wifi دار هک میشه
نرمافزار چک میکنیم داداش روز روشن با فانوس 4 گیگ ازم زدن اصلا تو اون بازه زمانی که ثبت کرده تو ریز مصرف نمیشه بیشتر از 2-3 گیگ گرفت 4 گیگ رو چجوری مصرف کردم آخه؟؟؟؟؟؟ :n13:نقل قول:
ipmac لینک از این نرم افزار دارید چیزی پیدا نکردمنقل قول:
منظورش داداش اینه که هر کدوم از وسیله هات که میخاهی به اینترنت وصل باشه آدرس مکشو میدی به مودمت.نقل قول:
آموزشش هست تو اینترنت. سرچ کن متوجه میشی.
احتمالا منظورشون مک فیلتر خود مودم هستنقل قول:
واقعیتش من نمیتونم نظری بدم،چون برا من این اتفاق نیفتاده در حالیکه مصرف تایم رایگانم خیلی زیادهنقل قول:
من پیشنهادام همینایی بود که دادم
من از همینا استفاده میکنم و واقعیت دزدی ندیدم ،تو اسیاتک یه دو باری برام پیش اومد
که بهشونم گفتم و زیر بار نرفتن ،برا همین از اون به بعد همیشه این دو تا نرم افزار رو استفاده کردم و ipmac ام رو محدود کردم
بچه ها توضیح دادن مک فیلتر مودم هست که مجموعه های از 12 حرف و عدد هست که هر دستگاه ip مختص به خود داردنقل قول:
که برا گوشیها تو setting/about phone/wi-fi mac address هست
و تو لپ تاپ هم اینو بزن تو cmd
getmac /v /fo list
سلام اسیاتک وضعش چطوریاس ؟! جشنواره داره ؟!
همین الآن 75 مگ از آیو استفاده کردم دیدم تو پنل حساب کرده تا دیروز حساب نمیکرد :n35:
سلامنقل قول:
کلا اینترنت حالا هر شرکت سرویس دهنده ای،شهر با شهر منطقه با منطقه مرکز مخابرات با یه مرکز مخابرات دیگ از زمین تا آسمون فرقشه.
بهتره واسه انتخاب شرکت از کسایی که از مرکز مخابرات خودت سرویس گرفتن بپرسی.
و اینکه فعلا اسیاتک جشنواره نداره. وقتیم جشنواره نباشه قیمتش گرونتر از بقیه نباشه فک نکنم ارزونترم باشه.
تشکرنقل قول:
شهرستانم سخته کسیو پیدا کنم ک مرکز مخابراتیمون یکی باشه!
کسی کرمان سرویس داره راضیه ؟!
آسیاتک آشغال به تمام معنا سمتش نیا فقط اعصاب خوردی میمونه واست برو جای دیگه که این مسخره بازیای آسیاتکو نداشته باشه هر نخودی که تو این اینترنت ملی میندازن اولش میره تو کاسه آسیاتکنقل قول: