اشتباه شما همینه شما جلوی اهو مجیسین هستین نه اتکر شما باید به کمک مجیکتون بزنینش واسه همین اول بازی باید دگون و دگرتون کامل بشه بعد برید سراغ هایپر و مدنس
Printable View
اشتباه شما همینه شما جلوی اهو مجیسین هستین نه اتکر شما باید به کمک مجیکتون بزنینش واسه همین اول بازی باید دگون و دگرتون کامل بشه بعد برید سراغ هایپر و مدنس
سلام سهراب خاننقل قول:
نظر من اینه که باید 6 رو بگیره ..که toss ش قوی تر شه ..چرا 3 اپ کنه وقتی که اهو هیرو دورزن هست .
مطمنا هم وقتی به تینی نزدیک باشه سعی میکنه فرار کنه تا اتک بده که 3 فعال شه ..
آقا چطور ميشه با DRAGON توي لول 6 MANTA STYLE بزنه و 3 تا دراگون بشه؟
اگه قبلا جواب داده شده شرمنده
مانتا و 6 رو باهم بزن شاید کار کنه اگه نشد با شیفت امتحان کننقل قول:
آقا چطور ميشه با DRAGON توي لول 6 MANTA STYLE بزنه و 3 تا دراگون بشه؟
اگه قبلا جواب داده شده شرمنده
جلوش اصلا نمیشه اتک اسپید داشت ):نقل قول:
چون کتاب میزنه نمیشه خودشو تاس کرد ):
سلام دوست گلمنقل قول:
فرمایش شما درسته ولی نه در مقابل اهو چون ایشون دگر خریده و بلینک میکنه بقلش پس احتمال بش شدن هست با گرفتن 6 احتمال همون 1 اتک هم از بین میره که بتونه بهش بده خودت بهتر میدنوی وقتی بلیننک بشی بقلش اتوماتیک هروی مقابل اتک میده
[QUOTE=new evil;6128989]مانتا و 6 رو باهم بزن شاید کار کنه اگه نشد با شیفت امتحان کن
منتا رو با 6 با هم زدم اتفاقي نيوفتاد منظورت رو از استفاده از شيفت نفهميدم .چون داشتم توي وب دنبال اين ميگشتم ديدم يه سايتي نوشته بود از شيفت استفاده كن ولي ننوشته بود چطوري و فقط نوشته بود شيفت رو در طول مسير بگير !!!!
بچه ها توي 6.72 ديگه سنگ و ياشا ORB نيست؟!!!
براي مورچه اگه مانكي بزني با لول 3 ORB هست و ديگه اتك اضافه نميده ؟!!!(مانكي كه آيتم ORB نيست)
هنوز مشكل قبليم رفع نشده چون شنيدم يه بابايي به نام محسن كايوت با دراگون 6 ميكرد و بعد منتا ميكرد و سه تا دراگون و تو سومين لول 6 كه اگه مندز هم بزني ديگه فكر نكنم تاور جلوت بمونه كسي نميدونه چطور ميشه اين كار رو كرد؟
شرمنده اگه انگليسي ننوشتم و همونهايي رو كه توي گيم نت ميگم رو اينجا هم نوشتم
يه دگر داري براش يه دگون قرمز هم آپ كن بعد دگر كن و بعد 1 و 2 ميكني و دگون رو روش مينوازي و آهو پر پر ميشه ميتوني از دگون سبز و آواتار هم استفاده كنينقل قول:
وقتی برای مورچه می بندی باید رویه مانکی کلیک کنی.با ابن کار دیگه مثل قبل جلوگیری از میس نمی کنه.نقل قول:
من تا حالا ندیدم کسی بتونه اون کارو انجام بده.
در مورد مورچه عالي بود دمت گرمنقل قول:
من قبلا شنيده بودم يه بابايي اين كار رو كرده بود و ديشب خودم انجام دادم ، روشش به اين ترتيبه كه بعد بستن مانتا بايد با كليدش روي كيبرد و كليد R كه كليد سريع 6 دراگون هستش با هم و در يك زمان بزني و اون وقت ....:21: