هیتلرجان شما طرحت چیه؟نقل قول:
Printable View
هیتلرجان شما طرحت چیه؟نقل قول:
نقل قول:
من طرحم 256 چهار گیگه . ماهی 13 تومن . آقا اومده میگه هر کی پول بیشتر داده سرعتش بیشتره!!
انصافا واسه 4500 تومن پول که طلایی ها بیشتر دادن شب سرعت ما باید 10 تا 20 کیلو بشه ؟ بعدش باز تو صفحات قبل اومده گفته اگه نمیخاید 1 به 8 بشه بیا هزینه اشو بده !!! اقا یعنی چی؟ این چه مسخره بازی بخدا ادمو روانی میکنن
4500 ت چرا ؟نقل قول:
الان من دارم ماهي 23 تومان ميدم .
برجي 10 تومن اختلاف داره .:n26:
سلام
دوستان یک بار تاپیک قفل شد و تذکر داده شد.
چه دلیلی داره دوباره این همه پست های خلاف قوانین انجمن رو شاهد باشیم؟
لطفا رعایت کنید.
با احترام صحبت کنید.
نمی دونم باید چند بار دیگه تذکر داد!
با تشکر
خب طلایی دو گیگو حساب کردم میشه برجی 17500 . اون موقع میگفتن من ده تومن بیشتر میدادم . چرا نگفته همچین بلاهایی سر آدم میارن آخه؟؟؟؟؟؟؟!نقل قول:
چیزی که غیر قابل توجیه هست اینه که مخابرات داره زیر قرارداد اولیه میزنه
وقتی شما طرحی خصوصا طرح بلند مدت رو برای فروش ارائه می کنین باید تمام جوانبش سنجیده شده باشه
این که نمیشه امروز اینو بگید بعد تازه یادتون بیفته که ای وای چرا ما فلان و بهمان چیز رو حساب نکردیم
شما طرح رو ارائه کردید بعد تازه یادتون افتاده که باید شبانه ها بنا بر طرح های مختلف تفکیک بشه ؟!
اینی که شما تکلیف تون با خودتون مشخص نیست چه ارتباطی به کاربران داره ؟!
جالب اینه طرح ها دسته بندی میشه اما هزینه طرحها مثل سابق باقی میمونه !
یعنی چی/نقل قول:
یعنی بیان همه رو یک جور کنند
نخیر این طورنباید باشه تفاوت باید بین هرطرحی که هزینه بیشتری کرده باشه حتی اگه هزارتومان بیشترداده
فقط گندی که مخابرات بالا اورده اینه که اومده سرعت طرح های 256 128 512 رو خیلی پایین اورده
به قول دوستمون که تو صفحه قبل اینا اگه هم پهنای باند شب کم دارن بیان ازهرطرحی ازاون میزان قرارداد یک درصدی رو کم کنند
مثلا طلایی رو همون به قول خود مهندس 192 باشه نقره ایی رو یک مگ و بقیه هم رو همون 90
نه اینکه من طلایی هیچی ازکم نشه همون 256 باشم
بعد اون بنده خدا 128 رو بکنند 16
نه این عدالته ونه اینکه همه رو یک جور کنند
ازهمه باید یک درصدی کم بشه اون جوری عدالت اجرا می شه
اگرهم می خوان یک جور کنند الان تفاوت طرح 64 با دوگیگ درماه با طرح طلایی دو گیگ درماه 10 تومانه بیان پول همه طلایی ها پس بدن مثلا برای یک کاربر 6 ماهه می شه 60تومان بعد همه رو یک جور کنند اصلا روزانه هم یک جورشه چون دیگه فرقی نداره
نقل قول:نقل قول:
کاملا درسته
چه ربطی داره امیدجان . شما اصلا 20 تومن بیشتر بده . دلیل نمیشه که حق بقیه رو بگیرن بدن به شما :n02:نقل قول:
دیشب پست دادم منتهی پاک شد به دلیل ... :n10:
توی اون پست هم گفتم . طلایی 4 گیگ مثلا 21500 و برنزی 4 گیگ میشه 15500 . یعنی 6 تومن اختلاف . خوب این 6 تومن پول چیه ؟ پول پهنای بانده که همون اول به طرف اختصاص داده میشه و خطش رو روی اون میبندن . یعنی طلایی 2 مگ و برنزی 1 مگ .
حالا اقای مهندس اومده میگه هر کی پول بیشتر بده شبانه سرعت بیشتری داره . یعنی طلایی همون 2 مگ . نقره ای 1 مگ و برنزی 512 و بقیه هم که کلا در حد دایال اپ میشن .
اگه مخابرات به هر دلیلی دیگه نمیتونه مثل سابق شبانه پهنای باند کامل بده حق نداره که اون ما به تفاوت سرویس ها رو بیاد بزاره روی درصد محدودیت سرعت . یعنی چی که طلایی 0% و نقره ای 30% و برنزی 50% افت سرعت داشته باشن ؟ در حالی که این اختلاف قیمت قبلا لحاظ شده .
اگه واقعا پهنای باند کم داره بیاد مثلا روی همه سرویس ها 20% محدودیت سرعت اعمال کنه نه اینکه حق یه سری رو بخوره که اونایی که پول بیشتر دادن خوشحال تر باشن .
ولی واقعا تبریک میگم به مخابرات که نقشه اش خیلی خوبه . اینطوری بعد یه مدت کسایی که سرویس های ارزون تر دارن مخابرات رو ترک میکنن و پهنای باند دوباره ازاد میشه و اون هم قیمتها رو میبره بالاتر .
دقیقا تنها راه کم کردن یک درصدی ازهمه طبق قراردادی که دارننقل قول:
اخرشم می شه 190 برای طلایی
128 یا یک مگ برای نقره ایی
90هم برای بقیه
تنها راه همینه
دوستان هم هی نیان بگن نه فقط باید همون چیزی که هست بشه چون اینا بهرحال تو شب مشکل دارن و تنها راهی که می شه عدالت رو رعایت کرد همینه