ممنون
دوست عزیز مودم جیبی ایرانسل توی کرمانشاه انتن دهی داره اصلا؟
Printable View
ممنون
دوست عزیز مودم جیبی ایرانسل توی کرمانشاه انتن دهی داره اصلا؟
نقل قول:ازین[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات بگیرین (دفعهی سومه دوست عزیز) اینجا تاپیک ADSLئه. در ضمن مودم جیبی کارش برای کاربر در حال حرکت هست برای بردن سر کار و ... برای خونه از مودم رو میزی استفاده میکنن. مودم جیبی هم خیلی ضعیفتر از مودم رومیزی هست و باید سیگنال قوی باشه. اطلاعات دقیق میخواین برید این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید:
دوست عزیز کیفیت مودمهای وایمکس خیلی با هم تفاوتی نداره. فقط مودم های خارجی بخاطر اینکه در معرض مستقیم فرستنده ها هستن قوی ترننقل قول:
این استان هایی که تحت پوشش ایرانسل هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نواحی تحت پوشش مبین نت
پینگ داخلی بالای 100 به نظر من که خوب نیستنقل قول:
شما این تاپیک رو نگاه کن
شاید بین وایمکس این بهتر باشه
راستش من تخصص زیادی در وایمکس نداشتم چون تا حالا وایمکس نداشتم!
ولی پینگ رو با تاپیک مقایسه کنید
اشتباه گیگابیتی وزیر ارتباطات!:n08:به گزارش آی تی آنالیز؛ او در گفتگوی دیگری که امروزداشت، اعلام کرد که در هفته دولت پهنای باند اینترنت کشور از ۷۲ گیگاهرتز برثانیه به ۹۷ گیگاهرتز بر ثانیه خواهد رسید. این در حالی است که در ارتباطات، «هرتز» به تفاوت بین بالاترین و پایین ترین محدوده فرکانس در سیگنال ها و امواج اشاره می کند و پهنای باند در ارتباطات شبکه ای و انتقال اطلاعات، با واحد بیت بر ثانیه اندازه گیری می شود. در واقع نه تنها به کار بردن واحد هرتز برای انتقال اطلاعات اشتباه است، بلکه واحدی به نام گیگاهرتز «بر ثانیه» وجود ندارد.
به گزارش پارسینه محمود واعظی دارای مدرک تحصیلی دکترای روابط بینالملل و فوقلیسانس مهندسی الکترونیک است و پیش از این، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران (از سال ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۵)، مشاور وزیر امور خارجه، معاون اقتصادی وزارت امور خارجه و معاون پژوهشهای سیاست خارجی مرکز تحقیقات استراتژیک بوده است
گیگا هرتز:n08::n02:نقل قول:
46 , 45 هم پر ؟ من هرچی ریست میدم گیرشون نمیاره ...
باز پینگ داغون شد ...
قرار نبود اینجا بحث مبیننت کنیم فقط در مقام مقایسه با ADSL ولی چون اشاره کردید مجبورم کمی توضیح بدم تا اونجائی که اخیرا خبر گرفتم مبیننت دیگه مودم خارجی نمیفروشه چون با مودم داخلی تفاوت محسوسی نداره. مودمهای جیبی به خاطر آنتن کوچیکتر و مسئلهی توان الکتریکی از مودمهای دسکتاپ خیلی کوچیکتر هستن.نقل قول:
در مورد مودم خارجی میشه به مودمهای داخلی آنتن خارجی وصل کرد و سیگنال رو تقویت کرد. پورت کواکسیکال مخصوص دارن.
خب توی تاپیک هم اونائي که پینگ زیر ۱۰۰ داشتند همه سرعتهای خیلی بالا مثلا ۴ مگ و ۱۲ مگ و ... داشتند که مشخص هست از کجا آب میخوره (سه چهار صفحهی آخر رو بررسی کردم). باقی کاربران که عموما از سرویسهای ADSL استفاده میکنن پینگشون بالای صد هست توی همین تاپیک دوستانی که از مخابرات پینگ میذارن بالای ۲۰۰ هست حتی. وایمکس هم مثل باقی شرکتهای خصوصی هست مثل شاتل و آسیاتک و صبانت و ... اصولا اینها همه از یه جا با یه قیمت و با امکانات محدودی پهنای باند میخرن خیلی با هم فرقی ندارن.نقل قول:
آره ایشون کلا توی باغ نیست سالها توی وزارت خارجه کار کرده گول مدرک الکترونیکش هم نخورین الان حدود ۲۷ ساله که ازش استفاده نکرده:n02: برنامههائی هم که داده همش شعاری هست و ساختاری نیست. ولی یه امید هست، اینکه از بدنهی وزارت به گل نشسته و ویران مخابرات نیست. از بدنهی وزارت خارجه اومده عیب نداره فرق بین گیگاهرتز و گیگابیت رو هم ندونه ولی گرهی مشکل رو بتونه باز کنه، دل روبرو شدن با بعضیها رو داشته باشه اینا پیشکش.نقل قول:
خدائیش اینم اشتباه لپی نیست که بگی حالا همینجوری گفته، کسی که این اشتباه رو بکنه معلومه چقدر بلده:n26:
حتی اگر IP مورد نظر رو هم دست بیارین باز خیلی نمیتونین روی پایداریش حساب کنید. اینترنت توی ایران انحصاریه و روترهای شبکههای اصلی که حلقهی اتصال با شبکه ی وب هستن ترافیک رو طوری مسیردهی میکنند که بار ترافیکی متعادل بشه. بله ممکنه یه IP فعلا خوب باشه ولی فعلا در کل بازدهی که ازین مسئله بدست میاد خیلی نیست. دقیقا راهش رو نمیدونم ولی از طریق تنظیمات DHCP (حداقل توی لینوکس) میشد یه IP خاص رو حذف کرد تا روتر مجبور بشه از IPهای جایگزین استفاده کنه.نقل قول:
دوستان یک سوال دارم، من مشکل نویز دارم قبلا هم توی تاپیک مطرح کردم ولی وقت و فرصت پیگیری رو نداشتم چندبار اون موقع از مخابرات اومدن که مشکل رو حل کنن و مشخص شد با احتمال قریب به یقین که مشکل از داخل ساختمان نیست حالا یه بار رفتم نمایندگی شرکت مخابرات (همون دفتر صبانت) گفتن خودمون درست میکنیم اما هیچ کاری نکردن و خبری ازشون نشد من هم پیگیر نشدم اما اگر وقت بذارم و پیگیری کنم که به من یه خط با کیفیت قابل قبول ارائه بدن به نظرتون به کجا مراجعه کنم؟ اگر بسپارم مثلا صبانت واسم اشتراک بزنه خودشون پیگیری میکنن که مشکل من حل شه؟
نگران اون نباشیدنقل قول:
تیم مدیریتی مهمه نه خودش
مشاورین مهما
یقینا وضع اینترنت بد تر نمیشه و حتما بهتر میشه
شک نکنید