چرا کسی جواب منا نمی ده؟
Printable View
چرا کسی جواب منا نمی ده؟
بچه ها اوضاع شاتل هم بیریخت شده ها!:13: بعد از ظهر تا الان چراغ status مودم میره و میاد!هر نیم ساعت اینجوری شده.زنگ زدم پشتیبانی n نفر تو صف بودن! با آنلاین هم به زور چت کردم گفت فقط تلفنی!! دپ زدیم!(الان 2بار status رفت و اومد و این بین من پستم رو فرستادم!!):41:
اي لعنت بشه اين شاتل
يك ماه ما رو گذاشته سركار
خطم رانژه نميشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eeeeeeeنقل قول:
برای شما هم اینجوریه ؟؟؟
مال منم هم چند دقیقه یکبار چراغ استتوسم خاموش میشه و چند دقیقه طول میکشه تا به حالت عادی برگرده.
من فکر کردم مشکل ار سیم کشی تلفنه و هی دارم با سوکتها ور میرم .....
گرفتن 64 اشتباه محض هست. پيشنهاد ميكنم اگه بهتون اكو ميدن 512 اكو بگيرين با همون قيمت 64 هم سرعتتون تقريباً 8 برابر ميشه هم با دانلود شبانه بيشتر ميتونين دانلود كنين.نقل قول:
اگر هم كه بهتون اكو نميدن يا آرت 1 بگيرين يا از يه شركت ديگه چون 64 تفاوت زيادي با دايال آپ نداره. 64 بايد سرعتش 8 باشه حالا شاتل رو 9-10 ثابت كرده لطف داره!
:40::10:
می خواستم بگم اگر می شه 1 نفر خارج از مشهد به شاتل زنگ بزنه بپرسه که نصب cate lan از طریقه setup system 5 تومان هزینه غیر از 15 تومان داره
آره احتمالش زیاده که چاله فضایی باشه!:31:نقل قول:
نقل قول:
به به! مبارک باشه! حالا چرا art5؟ چرا اکو 512 نگرفتی؟!
جواب چیو؟! سئوالتون چیه دوست عزیز؟!نقل قول:
دوست عزیز، مطمئن باش شاتل بیشتر از شما برای رانژه شدن خطتون عجله و اشتیاق داره.، چون در غیر اینصورت شما سرویس شارژ نمیکنید و در نتیجه شاتل هم چیزی عایدش نمیشه! رانژه شدن به پورت خالی و مخابرات بستگی داره.نقل قول:
سوالم صفحه قبل هست
راهی هست سرعت را بالا ببریم>؟
بعد 4ماه الان با دایال آپ اومدم! هنوز مشکل داره شاتل!زنگ زدم پشتیبانی جواب درستی نداد!تست خط و اسپلیتر و این جور کارا!فکر کنم مودم ایراد داره! چون اگه خط مورد داشته باشه اصلا نباید استاتوس بیاد!!شاید هم داریم از نعمت اینترنت پر سرعت محروم میشیم!:41:ممکنه از firmware مودم باشه؟به نظرتون با آپدیت درست میشه؟ (asus am602) ورژنش فکر کنم306060r00 هست.:19:نقل قول: