-
ضمن تشکر از مطالب مفید شما در مورد گیربکس 700 در مورد نشت گیر کولر امریکایی و روش تزریق اون توضیح بفرمایید.
یکسری محصولات دیگر هم هستند که حالت نشت گیری دارند مثل نشت گیر تایر خودرو.از طریق یک والو مخصوص داخل چرخ خودرو تزریق میشن و نشتی تایر (حالا پنچری یا نشتی از رینگ و ...).البته از یک قدیمی شنیدم که این نمونه ها تایر رو فرسوده میکنن!
راستی در مورد ترمز خودرو من باید لنتهای عقب رو تعویض کنم البته فرسوده نشدن ولی به دلیل نشت روغن دیفرانسیل در گذشته خاصیت خودشون رو از دست دادند (با بنزین هم شسته شدن ولی ...) و با اینکه کابل ترمز پایی سالم هست و رگلاژ هم شده ولی برای اینکه ترمز پایی عمل کنه باید فشار بسیار زیادی به پدال مربوطه بیارم و تازه گیرایی ترمز پایی خودرو بسیار ضعیفه!!احتمالا لنتها در صورتی که صرفه داشته باشه کوبیده میشه (نو اونها 80 تومان قیمت داره) اما اگر احیانا بعد از این کار مشکل حل نشه ایا ممکنه پدال ترمز پایی مشکل داشته باشه؟؟راه تعمیر هم داره یا حتما باید تعویض بشه؟
راستی در مورد مشکل ترمز دوستمون ممکنه مشکل از بوستر ترمز هم باشه .گاهی به دلیل بروز مشکل در بوستر ترمز با هر بار ترمز گیری پدال با مکث فراوان برمیگرده و ترمز برای لحظاتی پس از هر ترمز مدتی درگیر میمونه.
من کلا در مورد ترمز هام هنوز حساس هستم و قصد دارم حتما اونها رو قویتر کنم.شاید از بوستر ترمز دوبل استفاده کنم.
-
تشکر از شما آقا محمد گرامی
من هنوز نشت گیر برای کولر نوا استفاده نکردم چون فروشنده در تهران گفت که امکان فرستادن با باربری و پست وجود نداره! فعلا هم که گاز مناسب پیدا نکردم و فکر کنم ناچارا باید با همان R12 چینی بسازم،
اینطور که فروشنده گفت این نشت گیر بصورت مایع هست که با هیچ گازی ترکیب نشده و میشه برای هر نوع سیستم سرد کننده با هر نوع گازی استفاده کرد.
برای تزریق میشه هم مستقیما داخل مدار کولر ریخت( زمانی که یکی از لوله ها باز باشه) و یا بعد از وکیوم با استفاده از خاصیت مکش در وضعیت خلاء ، مایع را بوسیله مکیده شدن به داخل مدار کولر فرستاد( مثل زمانی که روغن به داخل مدار کولر تزریق میشه)
نمونه ای که برای کولر پراید استفاده کردم ساخت شرکت نویسکو کانادا بود که با گاز 134a ترکیب شده بود ولی این یکی دقیقا نمیدونم ساخت کجا هست و هنوز ندیدم.
در مورد نشت گیر تایر هم نمونه های زیادی هست ولی استفاده نکردم و دقیقا نمیدونم چقدر کارایی داره، ولی با توجه به کیفیت خوب تایرها و تیوپلس بودن اونها امکان پنچری بینهایت کم شده و فکر نکنم نیاز چندانی به این نوع نشتگیرها باشه.
لنتهای عقب را این بار با ورق سنباده مالش بدید شاید نتیجه بهتری گرفته شد اما برای تعویض ، کوبیدن لنت نو بهتره تا تعویض کامل مگر اینکه کفشکهای فلزی هم مشکلی داشته باشن( تاب داشتن و شکستگی)
پدال ترمز چیز خاصی نداره بجز محور و خود پدال که اونها هم اگر فرسوده باشه و درست عمل نکنه ممکنه تاثیری توی ترمز بگذارن اما میتونم با اطمینان بگم که پدال ترمز ماشینهای ما مشکلی ندارن چون کیفیت ساخت اونها خیلی بالا است و مثل ماشینهای امروزی سریع فرسوده نمیشه.
اواخر دهه 70 یکسری کپسولهای مخصوص نصب روی مدار ترمز اتومبیلها به باز آمده بود که ظاهرا آلمانی بود و ترمزهای معمولی را به نوع ABS تبدیل میکرد.
قیمت زیادی هم داشتن و فکر کنم یک جفت اون جدود 350 تا 500 تومان قیمت داشت.
الان بازهم توی بازار پیدا میشه منتها من استفاده نکردم و نمیدونم واقعا کیفیت داره یا نه، و تنها همان سالها صاحب یک کاپریس کلاسیک را دیدم که نصب کرده بود و میگفت تا حدود 80% تاثیر مثبتی روی ترمز گرفتن داشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
-
سیستم جالبی به نظر میاد ولی باید دید با چه مکانیزمی کار میکنه و اصلا چطور فشار روغن ترمز رو قطع و وصل میکنه؟
سیستم های معمولی تا جایی که من میدونم شامل یک دستگاه مستطیل شکل بعد از پمپ ترمز هست که برای هر چرخ یک خروجی داره.در واقع 2 ورودی با 4 خروجی داره.فکر کنم سیستم ترمز ضد قفل خودروهای جدید الکترونیکی باشه!
تا جایی که شنیدم تشکیلاتی هم روی چرخها داره و پیچیدگیش خیلی بیشتر هست.
یک لوازم فروش پیشنهاد داد تا پمپ و بوستر دوبل وانت نیسان رو نصب کنم و میگفت با صرف هزینه بیشتری میتونی سیستم ترمز abs هم نصب کنی.
-
جستجوی زیادی توی نت انجام دادم اما مطلبی که بصورت دقیق مکانیزم این کپسولها را توضیح داده باشه و یا تصویری از بخشهای داخلی را نشان بده،ندیدم.
با توجه به کاری که قرار هست انجام بده( قطع و وصل کردن فشار روغن ترمز برای پمپهای ترمز چرخها) میشه حدس زد که داخل این قطعه یک سوپاپ وجود داره که با سرعت زیادی مسیر روغن را موقع ترمز گیری باز و بسته میکنه تا جلوی قفل شدن چرخها گرفته بشه.
احتمالا از حد مشخصی فشار ترمز به بالا، مکانیزم عمل میکنه. مثلا در زمان ترمزگیری آرام و معمولی کاری انجام نمیده، اما موقع ترمز گرفتن شدید، بلافاصله شروع به قطع و وصل جریان روغن کرده و مثل ترمز ABS جلوی قفل شدن چرخ را میگیره.
سوپاپ هم احتمالا چیزی مشابه سوپاپ پمپ شتاب کاربراتور باید باشه که دارا ساچمه و فنر هست، منتها چون روغن باید در لوله ها حرکت بکنه، این سوپاپ احتمالا دوطرفه عمل میکنه و با رسیدن فشار روغن به حد تعیین شده ، سوپاپ باز میشه و اجازه میده تا روغن دوباره به جای اول برگرده، و چون بدون حسگر تشخیص حرکت چرخ نصب میشه بنابراین فقط میتونه با همین سوپاپ کار قطع و وصل را انجام بده.
باید بگردم و ببینم چه نوع سوپاپ دوطرفه ای هست که بدون استفاده از نیروی الکتریکی و صرفا با فشار مکانیکی سیال روغن ، مدام و با سرعت باز و بسته میشه؟
در مورد ترمزهای وانت نیسان جونیور ( وانت سایپا) من فکر نمیکنم ایده خوبی باشه چون خود این وانتها هم ترمزهای ضعیفی دارن بخصوص وقتی بار داشته باشه عملا ترمز نداره و بخاطر کاسه ای بودن ترمزهای جلو ، بشدت قفل میکنه و ماشین کشیده میشه.
شورلت کامارو 2016 که امروز در اتو شو فرانکفورت رونمایی شد.
منیفولد Y شکل دوبل برای خروج سریعتر دود و خنک شدن بهتر موتور
بخشهایی از سیستم تعلیق و جلوبندی از جنس مواد مرکب ( کامپوزیت) ساخته شده تا با وزن کمتر، دوام و استحکام بالا داشته باشه
یک نمونه از موتور 8 سیلندر 6.2 لیتر قابل سفارش برای کامارو 2016 با قدرت 455 اسب بخار و شتاب 0/100 در 4 ثانیه
ترمزهای دیسکی در هر چهار چرخ ساخت شرکت بسیار معروف ایتالیایی BREMBO با توان فوق العاده ترمز گیری
محصولات این شرکت اکثرا در خودروهای سوپر اسپورت مانند فراری، بوگاتی، لامبورگینی و همینطور خودروهای مسابقات F1 مورد استفاده قرار میگیرد
بخشی از شاسی آلیاژ آلمینیومی نصب شده در پشت داشبرد برای استحکام و ایمنی بیشتر خودرو در ضربات عرضی
جدول مشخصات و امکانات مدلهای قابل سفارش کامارو
-
یکی از قدیمیهای بازار (که کار تخصصیش بوستر و پمپ ترمز هست) این پیشنهاد رو داد.
یکسری محاسبات فنی رو اول انجام داد!
جالب بود که خیلی وارد بود و سایز دیسک ترمز و کاسه ترمز نوا رو میدونست و سریع با نمونه نیسان مقایسه کرد و بعد سایز سیلندرهای ترمز نوا و وانت نیسان (که هر چرخش 2 تا سیلندر داره) مقایسه کرد و بعد گفت که این بوستر و پمپ مناسب هست!
البته قطعا خرید این سیستم و نصب و تست کار عاقلانه ای نیست و دردسرهای خودش رو داره.
اما نمونه دوبل کاپریس که خیلیها نصب کردند و جواب خودش رو داده خیلی مناسب هست.
مخصوصا اگر با پمپ ترمز کاپریسی نصب بشه که دیگه نور علی نوره.اما قیمت نو اینها بیش از 600 هزار تومان خواهد شد.
..............
این کامارو 2016 چه حدود قیمتی داره؟
در مناطق آزاد که خرید این مدلها فکر نمیکنم سخت باشه.مخصوصا که چند سال هم کارکرده باشن و افت قیمت خیلی زیادی پیدا میکنن.
-
سلام متاسفانه هنوز قفل شدن چرخها برطرف نشده.یه جا هم بردم ک کارش ترمز بود نتونست مشگل برطرف کنه
-
قیمت کامارو 2016 در مدلهای مختلف با امکانات متفاوت، فرق زیادی داره، و از ساده ترین مدل با حداقل امکانات با قیمت 25.700$ شروع شده و تا نمونه بسیار قدرتمند و با امکانات کامل 2SS به قیمت 41.300$ میرسه.
این قیمتها در بازار آمریکای شمالی کم نیست ، ولی شرایط فروش و اقساط ، کار را برای خرید ساده تر میکنه.
توی خوزستان به عنوان منطقه آزاد همیشه مدلهای روز برای فروش وجود داره اما بازهم اونقدر ارزان نیست که واقعا همه بتونن بخرن و مشکلات و محدودیتهای پلاک مناطق آزاد ( اروند) خودش باعث میشه که خواه ناخواه این مدلها صرفا به عنوان ماشین دوم به حساب بیاد چون برای خروج از استان خیلی محدودیت و سختگیری داره.
مدل 2012 به قیمت 143.000.000 ، مدل 2010 به قیمت 150.000.000، مدل 2014 به قیمت 178.000.000 آگهی شده.
قیمت گذاری این مدلها چندان حساب و کتابی نداره و بیشتر توافقی هست تا بر اساس ارزش واقعی.
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
سلام متاسفانه هنوز قفل شدن چرخها برطرف نشده.یه جا هم بردم ک کارش ترمز بود نتونست مشگل برطرف کنه
این قضیه قفل شدن توی خیلی از نوا های مونتاژ ایران دیدم و نمیدونم دلیل اصلی اون چیه؟ ماشین من هم گاهی توی ترمزهای نسبتا شدید بدجوری قفل میکنه اما در حالت ترمز معمولی یا خیلی شدید مشکلی نداره که البته اونهم بگیر نگیر داره و کلی جستجو کردم ولی فایده نداشت.
آقا محمد یکبار توصیه کرد که تقسیم ترمز را چک کنم که هنوز انجام ندادم، و احتمال میره که مشکل از اون قسمت باشه چون بقیه موارد همه چک و تعمیر و بررسی شده
-
یکبار سوپاپ یکطرفه بوستر ترمز رو کاملا جدا کنید و تست کنید و ببینید ترمز بهتر برنمیگرده؟
همانطور که عرض کردم حتما باید شلنگ وکیوم بوستر به همراه سوپاپ یکطرفه از بدنه بوستر جدا بشه تا بشه تست کرد.(چون باید مکش پشت دیافراگم بوستر تخلیه بشه و در واقع بوستر از مدار ترمز خارج بشه).
فقط مراقب باشید سوپاپ رو نشکنید.
.................................................. .............
شاید در آینده بشه این خودروها رو با قیمتهای منطقی تر هم تهیه کرد.
جالبه که انواع مختلف تویوتا و هیوندا و کیا و بنز و بی ام و به صورت پلاک شده قابل تهیه هست.
-
خارج کردن بوستر از مدار برای تست تقسیم ترمز یا چرخها؟
ماشین موقع ترمزهای نسبتا شدید و ناگهانی مشکل پیدا میکنه و حس میکنم ایراد باید از همان تقسیم باشه، البته فکر میکنم باید یکبار هم بدون استفاده از بوستر ترمز توی یک جای خلوت و امن آزمایش بکنم تا نتیجه بهتری بگیرم.
قیمتهای مختلفی برای این ماشینها وجود داره و حتی زیر 100 میلیون هم پیدا میشه. گاهگاهی مدلهای مختلف ماستنگ و کامارو چند سال قبل را با حدود 70 تا 90 تومان هم میشه پیدا کرد اما همان ضرب المثل " هرچقدر پول بدی ، آش میخوری!" پیش میاد.
بیشتر این اتومبیلهای ارزان ( نسبت به مشابه خودش) واقعا از نظر سلامت فنی در وضعیت خوبی نیستن و صاحبان قبلی به طرز بسیار بدی از اونها استفاده کردن و مدام موتور تحت فشارهای سنگین بوده و دور موتور بیشتر توی منطقه قرمز قرار داشته ( شتاب گرفتن بسیار زیاد و بکسواد شدید و دریفت و دور درجا زدن و.... که دود از موتور و لاستیکها در میاره) و حتی تصادفات شدید که بعدا فقط سرهم بندی شده تا بفروشن.
همین الان چندتایی کامارو و ماستنگ میشناسم که بدجوری از اونها کار کشیدن و مشخصه که برای استفاده صحیح ، باید سرویس و بازسازی اساسی روی اونها صورت بگیره.
-
سوپاپ تقسیم در واقع سوپاپ تاخیری هست.خرابیشم روی چرخهای جلو باید تاثیر بذاره (ضعیف بشن)