چند روزه تو قسمت شارژ سریع حجم باقی مانده (برای سرویسهای حجمی رو نمیزنه) از کجا بدونم چقدر از حجمم مونده ؟!!:n13:
Printable View
چند روزه تو قسمت شارژ سریع حجم باقی مانده (برای سرویسهای حجمی رو نمیزنه) از کجا بدونم چقدر از حجمم مونده ؟!!:n13:
تایید میشه منم همین مشکلو دارمنقل قول:
من زنگ زدم به یکی از نمایندگی ها گفتش که 1 ساله چلچله(همون 512 نامحدود برنزی)177 هزار تومان..............ولی توی سایت 157 زده(البته مالیات هم میاد روش)
هزینه نصب هم گفتش که 25 تومن هستش.....
چه طوریه؟؟؟؟
از خود آسیاتک بگیرم بهتر نیست تا نمایندگی؟؟؟
بعدش گفت 15 تومن هزینه مخابراته و از این حرفا.....راسته یا یه ترفند برای پول گرفتن هست؟؟؟
سلام
من اینترنتم رو از آسیاتک گرفتم. من با لپ تاپ وصل میشم و یه مشت سایت باز میکنم ولی وقتی با اینترنتش چند دقیقه کار نکنم قعط میشه و برای اینکه دوباره وصل بشه باید مودمم رو یه بار خاموش و روشن کنم مثلا:
میرم چند تا سایت باز میکنم بعد یه مطلبی رو میخوام بخونم، اگه خوندنش بیشتر از 2 دقیقه طول بکشه اینترنتم قعط میشه و باید مودمم رو یه بار خاموش و روشن کنم :n27:
کسی میدونه مشکل اینو ؟!! اگه میتونید لطفا کمکم کنید :n13:
دوست گلم مشکل قطع شدن اینترنت شما احتمالا از نویز خط شدید یا هنگ کردن مودم باشه میتونید با نمایندگی که ازش گرفتین بگین آپ خط و نویز خط شما رو برسی کنند و اعلام کنید بگم مشکل دقیق از کجاست.
مرسی من مشکلش رو به شرکت آسیاتک گفتم ولی نمیدونستن مشکلشو. ولی اینم بگم که من مودمم رو از شرکت نگرفتم از یه جای دیگه گرفتم. :n27:نقل قول:
عزیزم شما با 1544 تماس بگیرید پشتیبانی 24 ساعته داریم ما
بعد مودم های شرکت رو من اصلا کاری ندارم من گفتم یا خط تلفن نویز داره یا مودم مشکل داره نویز خط هم شما نمیتونین متوجه تویز بشید باید با نمایندگی یا دفتر مرکزی 1544 تماس بگیرید و از وضعیت نویز خط تون مطلع شوید
سلام دوستان من 256 نامحدود مخابرات دارم که سرعتش پوکیده.میخوام برم 1 نامحدود مگ اسیاتک بگیرم به نظر شما خوبه .تو این روزا که سرعت اینترنت اومده پایین سرعت واقعی رو میده اگه کسی این سرویس رو داره ممنون میشم از دانلودش یه عکس بگیره خیلی ممنون.:n16::n16: با این سرویس روزی چند گیگ میشه دانلود کرد
سلام دوست عزیز سرویس نا محدود 1 مگابایت آسیا تک بین 100 تا 140 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میده سرعت دانلودش خوبه اما لود پیج فعلا مشکل داریم
روزانه بین 8 تا 12 گیگ دانلود میده
کسی سرعت شبانه آسیا تک در اصفهان ( سپاهانشهر ) را خبر داره؟ می خوام 1 مگ بگیرم . شنیدم خیلی ها که توی اصفهان آسیاتک داشتم دارن جمع می کنن. مشکلی چیزی داشته؟