سلام دوستان
مشکلی که برا من پیش اومده هرکاری میکنم پرینتم با کاغذ A4 فیت نمیشه ... سایز خود سند ورد A4 هست و تنظیمات پرینتر هم رو آ4 تنظیمه....
Printable View
سلام دوستان
مشکلی که برا من پیش اومده هرکاری میکنم پرینتم با کاغذ A4 فیت نمیشه ... سایز خود سند ورد A4 هست و تنظیمات پرینتر هم رو آ4 تنظیمه....
راحترین کار save as pdf بگیرید. اونجا راحت فیتش کنیدنقل قول:
ممنون از کمکتون دوستااان:n16:فقط کاش این یکی مشکلمو هم جواب میدادین وقتی وسط فازسی تایپ کردن میخام یه لغت انگلیسی تایپ کنم اون انگلیسیه میره ابتدای خط چیکارش کنم>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.شما گزینه Right-to-left text direction و Align Text Right رو انتخاب کنین و سپس فارسی تایپ کنین.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.این کار ساده است.بصورت عکس میذارم که به سادگی انجامش بدین:نقل قول:
1.با یک مثال توضیح میدم.فرض کنین که چندین عدد 4 داریم که بعضی از اینها Highlight شده و ما فقط انهارو میخوایم با عدد 9 جایگزین کنیم
2.ابتدا پنجره Replace رو بالا بیارین که با CTRL+H هم اینکار صورت میگیره.
در کادر اول، عددی که میخواین عوض بشه و در کادر دوم، عدد مورد نظری را که میخواین جایگزین بشه رو تایپ کنین
3.و اما تنظیمات لازم:در کادر اول ابتدا حتما کلیک کنین.سپس به منوی پایین که Replace هست برید.در انجا گزینه Highlight را انتخاب کنین.
محتوای مخفی: دلیل
4.در این هنگام در زیر کادر اول نوشته Highlight پدیدار میشود.
5.اگر میخواین که بعد از جایگزینی عدد موردنظرتون،Highlight هم از بین برود، بدین گونه عمل کنین:در کادر دوم کلیک کنین.سپس در پایین منو بر روی Replace کلیک کنین.گزینه Highlight را دو بار کلیک کنین تا در زیر کادر دوم عبارن Not Highlight درج شود.
6.در پایان روی Replace All کلیک کنین تا عمل جایگزینی انتخابی صورت گیرد و نتیجه ای همچون زیر حاصل میشود.
موید باشید:n16::n16:
من نمیدونم کجای کارم ایراد داره که نمیتونم سکشن بندی کنم از breake=>next page بعدش یه صفحه رو خالی جا میداره که نمیخام اینجوری شه!!بعدشم نمیدونم چطور مشخص کنم که میخام سکشن دوم کدوم باشه مر30
شما باید انتهای متنتون که میخوایم از اونجا به بعد بره سکشن بعدی کلیک کنین و بعد break>next page رو بزنیننقل قول:
شما ابتدای متن کلیک میکنین
دوستان من یه متنی با 2003 تایپ کردم سمت راست صفحه تمام خطها تو یه ردیف و منظمه اما انتهای خطوط با هم هماهنگ نیست از چه ابزاری باید استفاده کنم تا درست بشه
سلام
هنوز هم راه حلی برای کرک فایل ورد دارای پسورد از نوع 2003 نیافته ام . نیازمند مساعدت هستم
ابزار justify و یا ctr+j . ضمنا لازم است در انتهای پاراگراف باید اینتر زد نه انتهای خط. موفق باشینقل قول: