این بسته شبانه آش موقع دانلود قطع و وصل میشه، کسی مشکل مشابه نداره؟! منکه گزارش و شکایت کردم و دست بررسی هست.
Printable View
این بسته شبانه آش موقع دانلود قطع و وصل میشه، کسی مشکل مشابه نداره؟! منکه گزارش و شکایت کردم و دست بررسی هست.
تخفیف خرید بسته اینترنت و مکالمه ایرانسل بهمناسبت اعیاد قربان و غدیر
نویسنده: فاطمه مختاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل بهمناسبت فرارسیدن عید قربان و عید غدیرخم، پیشنهادهای ویژهای شامل «بسته اینترنت و مکالمه» و «طرح مکالمه رایگان» در نظر گرفته است.
ایرانسل بهمناسبت فرارسیدن اعیاد قربان و غدیر، پیشنهادهای ویژه برای خرید بسته اینترنت و مکالمه در نظر گرفته است. بهگزارش روابطعمومی ایرانسل، این هدایا را در فاصله بین دو عید از بامداد ۳۰ تیر تا شامگاه ۷ مرداد ۱۴۰۰ میتوان فعال کرد.
در این ایام، مشترکان ایرانسل میتوانند بسته ویژه اینترنت سه گیگابایتی و سه ساعت مکالمه ایرانسلی را به قیمت ۱۰ هزار تومان فعال کنند. آنان برای فعالکردن بسته کافی است به بخش «پیشنهادها» در اپلیکیشن «ایرانسل من» مراجعه یا کد دستوری #۵* را شمارهگیری کنند. بسته تا سه روز پس از فعالسازی قابلاستفاده است.
علاوهبر پیشنهاد ویژه ایرانسل، با فعالسازی طرح هدیه مکالمه پس از ۵ دقیقه مکالمه ایرانسلی، ۵۰ دقیقه بعدیِ آن مکالمه رایگان خواهد بود. فعالسازی این طرح نیز ازطریق بخش پیشنهادها در اپلیکیشن ایرانسل من یا با شمارهگیری کد دستوری #۲*۱*۴۴۴۴* امکانپذیر است.
منبع : زومیت
یه لحظه حس بودن توی کشور های پیشرفته
تاسف برای این مملکت و مسولین بی تدبیرش
اطراف بندرعباس
سلام دوستان ایرانسل بسته برای دانلود دیگه نداره؟؟؟؟؟تو اپلیکیشن مای ایرانسل نگاه کردم چیزی پیدا نکردم:hmm:
دوستانی که میخواستن مودم TD-LTE خریداری کنن ، ایرانسل یه مدل برای فروش قرار داده
https://shop.irancell.ir/fa/product/551/%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85%20TFi60-S1%20
معلوم نیست چه مودمی هست . باید دید چی هستنقل قول:
البته من در تاپیک دیگری باید مینوشتم که به اشتباه اینجا نوشتم :rolleye:نقل قول:
در هر صورت هر کسی نیاز داشت میتونه بخره ، خیلی وقت بود مودم TD-LTE برای فروش نداشت
کسی تونسته به 5g متصل بشه؟:rolleye:
سلام ، عزیز 4G شون چی بود که بخوایم چشم به 5G داشته باشیم ...نقل قول:
حجم مصرف شده پهنای باند بین الملل دوبرابر حساب میشود؟
واقعا چند کیلومتر با دکل فاصله داری؟ این اوپراتورهای همراه آخر و ایرانسل نمیتوانند واقعا سرویس اینترنت باکیفیتی در کل شهر تهران به همه کاربرهایشان بدهند:thumbsdow:puke:نقل قول:
ناراضی بودن شما از این اوپراتورها که حای خود دارد... مخصوصا اینکه همچنان آن بند از قوانین سازمان رادیویی مبنی بر حداقل سرعت 200kb همچنان پابرجاست:biggrin::thumbsup:
یعنی اگر این بند برای اوپراتورهای موبایل و سرویسهای پرسرعتشان تغییر کند دیگر جای عذر و بهانه برای این اوپراتورها بخاطر نبود و کمبود تجهیزات و پهنای باند و... برایشان نخواهد ماند
ایرانسل باند 40 تهران
سلام ببخشید میشه بگید با چه برنامه ای میشه اطلاعات سیگنال و باند گرفت؟
سلام, برای گوشی های سامسونگ با این کد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #*نقل قول:
برای iphone هم : *#12345#3001*
برای شیائومی چطور؟نقل قول:
[QUOTE=Iman799;9177963]ایرانسل باند 40 تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
سلام home plmn نوشته 43211اما register plmn نوتشه 43235 یعنی چی؟ اخرش همراه اوله یا ایرانسل؟
عکس تجهیزات دکلشا دارید؟ چند تا rru داره؟نقل قول:
[QUOTE=eightskh;9177982]سیم کارت همراه اول , شبکه ایرانسلنقل قول:
[QUOTE=Iman799;9177990]سلام با تشکرنقل قول:
باند 40 و تست سرعت
میدان امام حسین
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
از امروز صبح tethering اینترنت ایرانسل گوشی به سیستم وصل نمیشه! بعد از کمی تحقیق فهمیدم ایرانسل و همراه اول... میتونن tethering یا hotspot رو از کار بندازن فکر کنم ترفند جدیدشون مجبور کنن مودمشون رو خریداری کنم.
یکسری برنامه هستن مثل PdaNet+ باهاشون میشه این محدودیت رو دور زد، تست کن اگر جواب داد نتیجه اش رو بگو.نقل قول:
این نسخه پولی اش است
من از این کد برای انتخاب باند استفاده میکنم تو شیائومینقل قول:
*#*#3646633#*#*
از این برنامه هم فرکانس متصل شده رو میتونی ببینی
Netmonster
درود
یه سوال داشتم از دوستان . یه دو الی سه ماهی هست دو تا دکل مخابراتی سمت خونه ما نصب کردن یه چند وقتی هم روش تجهیزات نصب شده
حالا وقتی شب میشه چراغ قرمز این دکل ها روشن میشند به صورت چشمک زن هستند
در صورتی که دکل هایی که سال های گذشته زده شده چراغ قرمز ثابت دارند
میخواستم ببینم فلسفه خاصی دادرند که بعضی ها چشمک زن هستند بعضی ها چراغ ثابت
درود
یه سوال داشتم از دوستان . یه دو الی سه ماهی هست دو تا دکل مخابراتی سمت خونه ما نصب کردن یه چند وقتی هم روش تجهیزات نصب شده
حالا وقتی شب میشه چراغ قرمز این دکل ها روشن میشند به صورت چشمک زن هستند
در صورتی که دکل هایی که سال های گذشته زده شده چراغ قرمز ثابت دارند
میخواستم ببینم فلسفه خاصی دادرند که بعضی ها چشمک زن هستند بعضی ها چراغ ثابت
درود اون چراغ ربطی به اینترنت نداره و روی ساختمانهای بلند و دکلهای مخابرات و بیسیم واسه دید خلبان های هلیکوپتر نصب میشه
و اما بشنوید از شعری ک ایرانسل سرودند
عباسیآرند با بیان اینکه در راستای توسعه و آمادهسازی لایۀ هسته شبکه، ظرفیت را افزایش داده و آمادگی پذیرش فناوری 5G را داریم، خاطرنشان کرد: هماکنون ایرانسل میتواند در هر محلی از کشور، سایت 5G ایجاد کند. در عین حال، در راستای توسعه لایه انتقال شبکه نیز، 1000 سایت ایرانسل به شبکه فیبرنوری متصل شدهاند و برای تجهیز به شبکه 5G، حدود 20 درصد خطوط مایکرویو ایرانسل ارتقا یافته است. در لایه دسترسی نیز، 90 درصد سایتهای رادیویی بهروزرسانی شدهاند.
وی با بیان اینکه بستر ایرانسل برای 5G فراهم است، گفت: هماکنون 30 درصد تجهیزات سختافزاری شبکه ایرانسل، قابلیت ورود به 5G را دارند و در صورتی که باند فرکانسی مناسب به ما تخصیص یابد، میتوانیم این تجهیزات را راهاندازی کنیم.
مدیرعامل ایرانسل با بیان اینکه هم اکنون 400 هزار گوشی نسل 5 روی شبکه ایرانسل فعال است و قابلیت دریافت این خدمات را دارند، ادامه داد: لایسنس گوشیهای آمریکایی و کره ای که از 5G پشتیبانی می کنند به دلیل موضوعات ناشی از تحریم، در کشور فعال نیست و تنها گوشیهای چینی که از 5G پشتیبانی میکنند، در ایران قابلیت استفاده دارند.
عباسیآرند با اشاره به اینکه در راستای توسعه 5G، ایرانسل اول مرداد ماه سال گذشته، اولین سایت را راهاندازی کرد و هم اکنون نیز 7 سایت تجاری مجهز به فناوری 5G را در اختیار دارد، گفت: طبق یک مدل تجاری دارای توجیه اقتصادی، میتوانیم 5G را توسعه دهیم.
وی از طرح توسعه 650 کیلومتر فیبرنوری در آینده نزدیک خبر داد و افزود: با توجه به محدودیتهای زیرساختی در دسترسی به شبکه فیبر، ایرانسل 1700 کیلومتر فیبرنوری را در شبکه خود توسعه داده و در آینده نیز 650 کیلومتر به این رقم افزوده میشود. در جهت توسعه مراکز داده نیز، ایرانسل در 8 شهر کشور دیتاسنتر با ظرفیت 1487 رک دارد. از جمله در سال گذشته، بزرگترین مرکز داده را در جنوب غرب تهران راهاندازی کرده و تا 3 ماه آینده نیز، 3 مرکز داده جدید به ظرفیت 240 رک در شهرهای کرج، مشهد و اصفهان افتتاح میشود تا مجموع ظرفیت مراکز داده ایرانسل به بیش از 1700 رک برسد. روی ظرفیت این مراکز داده، زیرساخت ابری ایرانسل را فراهم کردهایم که قابلیتهای مختلف پردازشگر، حافظه مجازی و شبکهسازی سرورهای مجازی برای خدمترسانی به سازمانهای متقاضی را دارد.
اگه که نیاز به لاینسس هست پس دیگه ما باید حذف شدن ایفون و سامسونگ و بقیه برند هارو شاهد باشیم که دیگه به 5G ایران متصل نمیشن پس دیگه باید در اینده ممنوعیت واردات رو شاهد باشیم! به این بهانه و افزایش قیمت
اگه که نیاز به لاینسس هست چطور پس تو ios 14 تونستن volte رو بیارن؟ و کریر باندل هم قرار دادن براش ؟
استفاده ایرانسل از باند 4 برای lte که عموما در شمال آمریکا استفاده میشه
earfcn 2050
باند چهار فرکانسش چنده؟! AWSچیه؟!کدوم شهره؟! تکلیف باند 2300چی شد؟!
تکلیف باند 2600دوم چی شد؟! اینجا فقط 2100اضافه شده اونم چند سایت فقط. رایتل 2100هم داره فورجی!؟من اصفهان دیدم. این فرکانس rru جدید داره؟ عکس دکلشا دارید؟ فقط ایرانسله؟ تجهیزات دکل اریکسون یا هواوی؟ تازه یه چیز جالب های وب فرکانس 2600و3500tdاضافه کرده و تریجی هم برا مکالمه میخواهد بده بنظرم. باتشکر
باند چهار فرکانسش چنده؟! AWSچیه؟!کدوم شهره؟! تکلیف باند 2300چی شد؟!نقل قول:
تکلیف باند 2600دوم چی شد؟! اینجا فقط 2100اضافه شده اونم چند سایت فقط. رایتل 2100هم داره فورجی!؟من اصفهان دیدم. این فرکانس rru جدید داره؟ عکس دکلشا دارید؟ فقط ایرانسله؟ تجهیزات دکل اریکسون یا هواوی؟ تازه یه چیز جالب های وب فرکانس 2600و3500tdاضافه کرده و تریجی هم برا مکالمه میخواهد بده بنظرم. باتشکر
Last edited by eightskh; امروز
اره باندها زیاد شده در برخی مناطق کشور و هیچکدام اعلام قبلی نشده گویا همینطوری هر چی خواستن راه میندازن مثلن باند 8و32.نقل قول:
نقل قول از دوستان:نقل قول:
MCI
B1 - 550 - 450
B3 - 1423
B7 - 3300 - 3025 -3100 -3102 - 3028
B32 - 10762 - 10787
MTN
B1 - 100 - 125 - 75
B3 - 1800 -1775
B7 - 3050 - 2850 - 2963 - 2988
B8 - 3525
B32 - 10662 - 10612 - 10637
RighTel
B1 - 300-325
این نرم افزار باگ داره و بعضی اوقات اطلاعات اشتباه نشون میده, اگز با گوشی سامسونگ و کد 0011 نشون بده واقعا هست.نقل قول:
نقل قول:باند 4 در واقع از دو فرکانس استفاده میکنه رنج 1755-1710 مگاهرتز برای Uplink و رنج 2155-2110 مگاهرتز برای downlink و این باند به AWS-1 معروف است.نقل قول:
این باند بصورت نقطه ی و تست فعال شده
در استان هرمزگان و تجهیزات اریکسون
نقاطی از شهرهای که ترافیک بالا بوده و انسداد ترافیکی بدلیل کمبود ظرفیت فرکانسی بوجود آمده سکتور با سکتور TD-FD تعویض و RRU های جدید نصب شده و فرکانس 2300 یا همون باند 40 فعال شده ، بیشتر مراکز استان ها و شهرهای پرجمعیت
ببینید اضاف شدن کریرهای جدید و در کل توسعه نودهای شبکه با توجه به ترافیک شبکه و لینک سایت هست و شما در تمامی سایت ها انتظار فعالسازی تمام کریر ها رو نداشته باشید.
اپراتور ها از هر فرکانسی استفاده کنند از قبل هماهنگی ها رو انجام داده و مجوز های لازم رو گرفتند و خودسرانه نمیتونن از فرکانس ها استفاده کنند.
سلامنقل قول:
من از این نرم افزار روی هواوی میت 10 در گذشته و روی شیائومی poco F3 و mi 10T در حال حاضر استفاده میکنم و باگ خاصی ندیدم که اطلاعات اشتباه بده. البته قبلا باگ های رو روی گوشی سامسونگ دوستان دیدم ولی به هر حال چشم، موقعیتش پیش بیاد اونم میزارم.
یک باگی که خودم چند بار دیدم این بود که رو گوشی که ماکزیمم 3CA هست این نرم افزار بعضی اوقات 4CA نشون می داد.نقل قول:
برای earfcn 2050 هم چیزی که هست دقیقا فرکانس دانلینک میشه 2120 که با earfcn 100 که تو باند 1 هست برابره فقط آپلینک میشه 1720 که این با آپلینک باند 3 تداخل داره و نمیشه تو ایران استفاده بشه و اساسا این اشتباه کانفیگی باید باشه.
نقل قول از دوستان:نقل قول:
از تهران 32 و 8 رو گزارش دادن بعد 8 رو استان خودمون و سیستان بلوچستان هم گزارش دادن و باند 4 هم دوستمون تو فروم اطلاع رسانی کردن و 3G های وب هم سیستان و بلوچستان گزارش دادن + 38 و 42 های وب در کرج هم گزارش دادن 38 و 42 رو . باند 20 ایرانسل هم تهران گزارش دادن