یکی از بزرگترین اشتباهاتم این بود رفتم شاتل
Printable View
یکی از بزرگترین اشتباهاتم این بود رفتم شاتل
مشترک گرامي،
علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به مناسبت عید سعید فطر، چنانچه در دوره ی زمانی 14 شهریور ماه تا 24 شهریور ماه برای خرید ترافیک اضافی اقدام فرمایید، در ازای خرید هر پکیج 3 گیگ ترافیک، 3 گیگ ترافیک رایگان به مناسبت این عید از سوی گروه شرکت های شاتل برای دوره ی فعلی سرویس شما به شما اختصاص خواهد یافت که می توانید از آن در دوره ی حاضر سرویس خود بهره گیرید. این پروموشن، شامل مشتریان کلیه ی شهرهای کشور به جز شهرهای استان آذربایجان شرقی، بندرعباس، بندرلنگه، شهرکرد، بروجن، یاسوج و گچساران خواهد بود.
با آرزوی موفقیت و شادمانی برای شما
من از تاریخ 90/06/01 درخواست فسخ دادم ولی هنوز خط رو آزد نکردن و سرویس دارم.خیلی جالبه :13:
خبر فوری
سلام
خبر 20:30 امشب در برنامه خود از حذف فروش اینترنت محدود خبر داد.
در این خبر آمده از شنبه قانون منع فروش اینترنت حجمی اعمال میشود.
خودتون تو خبرا بگردید پیداش میکنید
سلام دوستان ترفند جديد شاتل رو معرفي ميكنم :
من الان به پايان دوره رسيدم و سرعتم خوب شده !! حالا نمي دونم اين حربه شاتل براي تمديد قرارداده يا نه واقعا
همينه و خواهد بود ولي فكر ميكنم شاتل كاربرشو خنگ فرض كرده كه اول و آخر دوره بهترين سرويسو ميده !! حالا
موندم گول بخورمو تمديد كنم :20: يا برم دنبال يه شركت ديگه .
دوستان مخابرات مشهد ثامن الائمه كسي داره ؟؟ چجورياست ؟؟
یعنی چی دقیقا؟نقل قول:
ديگه نبايد ISP ها اينترنتشونو با محدوديت حجمي بفروشن يعني ديگه محدوديت 2 گيگ يا 3 گيگ درماه ديگه نبايد باشه و کاربرهر چه قدر بخواد ميتونه دان داشته باشهنقل قول:
Sent from my MB860
علی اصغریان، مدیرکل دفتر نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات در توضیح این ابلاغیه میگوید: «آنطور که این خبر در رسانهها مطرح شده سازمان قصد توقف فروش حجمی اینترنت را ندارد. در پروانه شرکتهای PAP به صورت واضح ذکر شده است که اگر آنها بسته به نیاز مشتری تصمیم داشته باشند بستههای خاص شامل محدودیت حجمی و زمانی را به مشتریانشان ارائه کنند باید بسته پیشنهادی خود را قبل از ارائه برای تایید به سازمان تنظیم مقررات ارسال کنند تا سازمان هم در زمان مشخص این بسته پیشنهادی را بررسی و آن را تایید کند.» وی در ادامه میافزاید: «براساس مصوبه 49 سازمان، حداکثر ضریب اشتراک پهنای باند بین 10 نفر است یعنی اینترنت با سرعت 128 نامحدود باید بین 4 تا 41 گیگ حجم دانلود داشته باشد که حجم 4 گیک باید به صورت تضمینی بین 10 کاربر حتما به اشتراک گذشته شود. در این بین ممکن است کاربر پر مصرفی وجود داشته باشد که نیاز به حجم دانلود بیشتری داشته باشد که در این صورت شرکتهای اینترنتی نباید از حجم اشتراک 10 کاربر استفاده کنند و باید برای دریافت پهنای باند اضافی درخواست خود را به سازمان ارائه کنند.» بنا بر اظهارات وی ارائه حجم دانلود نامحدود منوط به این است که شرکتهای اینترنتی بسته پیشنهادی خود را برای بررسی و تایید به بخش فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم ارسال کنند تا بتوانند بعد از تایید پهنای باند مورد درخواست خود را دریافت و به مشتریان خود ارائه کنند.نقل قول:
هدف، ارتقای حقوق ذینفعان بازار
اصغریان هدف سازمان برای پافشاری به انجام این ابلاغیه را ساماندهی بازار و ارتقای حقوق مشتریان ذکر میکند و میگوید: «با اجرای درست این ابلاغیه از این پس مشتریان به طور دقیق میدانند که چه سرویسی، با چه سرعت، حجم واقعی و با چه تعرفهای خریداری میکنند و فروشنده نیز میداند که چه سرویسی با چه کیفیتی به دست مشتریان خود میرساند.»
وی در پاسخ برخی شرکتها که این کار سازمان را مانعی برای رقابت در بازار عنوان میکند، میگوید: «این ابلاغیه به هیچ وجه قصد وارد کردن ضربه به فعالیت شرکتهای اینترنتی یا از بین بردن رقابت در بین آنها را ندارد، بنا بر اظهارات وی سازمان تمام تلاش خود را انجام میدهد تا مشتریان به حق واقعی خود برسند و در این بین نیز شرکتها متضرر نشوند.»
مي دوني چرا: چون مي خوان از دلت در بيارن العان بهت حال ميدن تا بعدا ازشون تعريف كني!!!;)نقل قول:
اونایی كه روز تولدشون توی این چندروز(البته حداقل تا5روز بعداون روصبركنند) جشنواره جدید شاتله ومیخواند ترافیك بخرندلااقل تا24شهریورصبركنندتاشایدبهش ون مثل من 3 گیگ ترافیك هدیه بدندالبته به من 5روز بعد زنگ زدند وبعدازچنددقیقه سوال وجواب گفتند ازهمون شب به ترافیكم اضافه می كنند(128eco)
تف به تو شاتل کثیف!!!!
میره به حساب بدهینقل قول:
من از تاریخ 90/06/01 درخواست فسخ دادم ولی هنوز خط رو آزد نکردن و سرویس دارم.خیلی جالبه
بعد دنیایی دردسر واست درست می کنن سر خودم در اومد یه بار
بهتره استفاده نکنی
براي منم امروز زنگ زدن و ضمن تبريك تولدم ( 5 روز قبل ) گفتن چون دورتون تا چند روز ديگه تموم مي شه به دوره بعديتون 3 گيگ اضافه مي شه . يه سري سوالم كردن .نقل قول:
خبريه ؟؟؟؟:13::13:
نقل قول:
حالا اخرش چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اکو 512 دارم و سرعتم دانلودم 2 کیلوبا یت بر ساعت است می خواهم بدونم برای همه همین طوری است (اصفهان )
برای من هم در ساعات رایگان همین طوریه!!! جالب اینه که توی یک ماه گذشته، در مجموع در کل ساعات رایگان کل دانلودهامو جمع بزنید یک گیگ هم نمیشه!!! کلا من اصلا سبا دانلود نمیکنم و وضع اینه و محدود شدم!!!!نقل قول:
اما روزانش انصافا خوبه و فقط به این خاطره که هنوز به طور کامل از شاتل کوچ نکردم!
سرعت از دایال آپ هم کمتره الان 14 15 روزه
فوق العاده افتضاحه فوق العاده
معلوم نیس چه ... دارن میخورن
شاتل دیشب منفجر کرده بود !!! ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیزی که محدود شدید خواهشا و لطفا با speedtest.net سرعتتون رو آزمایش کنید و عکسشو اینجا بزارید . هر بنده خدایی اومد اینجا فکر نکنه داریم دروغ میگیم و حرفامون تهمت بیخوده.
نقل قول:
من 4 ماه با شاتل بودم افتضاحی بیش نیست.
فقط اسم در کرده.
الان از صبانت گرفتم حدود 2 ماهی میشه.فوق العده عالی.به خدا اصفهانم هستم
صبا شبانش 3 تا 8 هست ؟نقل قول:
الان از صبانت گرفتم حدود 2 ماهی میشه.فوق العده عالی.به خدا اصفهانم هستم
--
یک سری حقایق هست که باید باهاش کنار بیایم .
1 . همه شرکت ها دوست دارند حجم بخرید ازشون
2 . دانلود رایگان باعث میشه حجم نخیریم پس حتما محدودش میکند
3 . دانلود رایگان فقط جنبه جذب مشتری داره
4 . اگر خیلی دانلود کنید وصل میشید به گزینه 2 میگن این که اینقدر دانلود داره به درده گزینه 1 میخوره پس محدود .
اما همه اینا از کجا ناشی میشه ؟ از گزینه 1 و 3
از معادلات بالا نتیجه میگیریم نت رو در ایران جمع کنند بهتره :13: ، ما هم میریم پی کارمون :8:
منم اکو512 دارم تو تهران ولی خدارو شکر معمولا دانلود رایگانم بین 900تا 1200 مگ بوده.نقل قول:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ
ببینم کسی میتونه بره توی صفحه کاربریش؟
همش میزنه نرم افزار در حال اپگریده
مشکلی ندارهنقل قول:
CTRL + F5 .نقل قول:
بعد از نزدیک 5 سال شاتل داشتن میخوام از شاتل برم. خیلی سرعت رو محدود میکنه بی وجدان.
حیف مخابرات بیشتر از 128 نمیده :13:
خرید از شاتل =
1.هدر رفتن پول ( فرقی نمیکنه از هزار تومان تا ........)
2.از بین رفتن وقت گرانبها پای کامپیوتر که مبدا دانلود قطع بشه
3.قطع شدن شبکه هفته ای 3 یا 4 بار ( برای من اتفاق افتاد )
4.جواب ندادن درست و حسابی بخش پشتیبانی شاتل
نیم ساعت سرو کله زدن با شاتل = 1 روز بیل زدن :13::دینقل قول:
شاتل برا من که اصفهانم روزا مشکل نداره و قطعی هم هر 2 سه ماه یکبار داره ولی شبانش الان دو ماهی که دیگه پکیده و سرعت بزور به 3 می رسه پر یشب هم پشتیبانیش علنا بهم کفت که چون هرشب دانلود می کنی سرعتتا محدود کردیم
نیتیجه اینکه اگه شبا می خواهید دانلودکنید از شاتل فرار کنید مثل من :2:
سلام
میخوام از شاتل برم چی بگیرم؟
برای دوستانی که سرویس آرت 5 دارن Up Stream چند بسته شده؟
ممنون
اوه اوه
امشب بعد مدت ها میخوام دانلود کنم تورو خدا اینقدر روحیه منفی ندین! میترسم برم ببینم سرعت دانلودم به فنا رفته باشه
با این اوضاع که شاتل قبر خودشو کنده
بچه ها برا من پیش فاکتور تمدید اومده ، حدود 10 روز به پایان دورم باقی مونده و یکم از ترافیکم هنوز موجوده الان تمدید کنم ترافیکم میپره ؟
دوست عزیز اصلاً Down Stream و Up Stream رو در شاتل فراموش کن. مثلاً برای 128 من Down Stream 570 (Kbps.) بسته شده ولی سرعت روز رو روی 15 و سرعت شب رو روی 4-5 محدود میکنه.نقل قول:
سلام مجدد به شاتلی ها بعد از لغو ممنوع الورود بودن بنده به این تاپیک که صد البته با لطف مدیران محترم لغو شد.
خب یه سورپرایز براتون دارم:
امشب شاهد یک جهش بزرگ در دنیای اینترنت جهان هستیم:
برای اولین بار در جهان: دانلود تمامی پسوندهای فایل با حجم 9 مگابایت و بیشتر از تمامی سایتهای جهان (بغیر از لیست سفید) برای کاربران اینترنت ایرانی محدود شده!!!
ضمنا دانلود فایلهای ویدیویی با هر سایزی امکانپذیر نیست!
کاربر هیچگونه خطایی دریافت نمیکنه. در هنگام در خواست دانلود فایل حجم و فرمت مذکور هیچ بازخوردی مشاهده نمیشه.
واقعا؟نقل قول:
امشب شاهد یک جهش بزرگ در دنیای اینترنت جهان هستیم:
برای اولین بار در جهان: دانلود تمامی پسوندهای فایل با حجم 9 مگابایت و بیشتر از تمامی سایتهای جهان (بغیر از لیست سفید) برای کاربران اینترنت ایرانی محدود شده!!!
ضمنا دانلود فایلهای ویدیویی با هر سایزی امکانپذیر نیست!
کاربر هیچگونه خطایی دریافت نمیکنه. در هنگام در خواست دانلود فایل حجم و فرمت مذکور هیچ بازخوردی مشاهده نمیشه.
ولی من همین الان یک فایل تصویری دانلود کردم از مدیافایر
این لیست سفید چیه دقیقا؟
اینم سرعت دانلود من با اشتراک 2 مگ از راس ساعت 1 الی 8 صبح
3.2 گیگ!
یعنی نیمه محدود شدم؟ خیلی عجیبه
برا منم ٢٠ روز پيش اومد و تا فردا مهلت داده و دورم تا ٢٣ ام هست و كلي اس و زنگ امروز كه از خواب بيدارم كرد.نه تا اون تاريخي كه دورت هست اينترنت داري اينا ميخوان جلو جلو پول رو بگيرن ولي حتما ترافيكتو مصرف كن كه دوره بعدي نميره.نقل قول:
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
سلام خوش اومدينقل قول:
منتظر شفاف سازيات هستيم.
اين سايتهاي ليست سفيد كدومان؟ و اينكه همه الان با چي پي ان و شيلتر شكن ميرن پس آي پي غير ايراني داريم البته تا كي اين راه جواب ميده خدا داند.
راست میگه من دیشب یه mp4 دانلود میکردم از هاست خودم ساعت 11:30 اینا برگشتم پشت PC دیدم مدتی هست قطع شده. بعد از 1-2 دیقه بررسی علت دیدم به پسوند ربط داره و یقین داشتم یا کار مخابرات هست یا شاتل. آخه با چیز_پ_ی _ان دانلود میشد. بعد کردمش mpz بقیه دانلود انجام شد.نقل قول:
شما مطمئن هستین جهانی هست؟!!! با چیز_پ_ی _ان دانلود میشه ها.
منم دیشب دانلود داشتم مشکل در حد تیم ملی ...
نقل قول:مگه میشه این تکنولوژی پیشرفته قیلترینگ جهانی باشه عزیز؟ فقط مختص خودمونه و ما خودکفا هستیم. منظورم این بود که تمام فایلها از تمام سایتها قیلتر بود که الان حدس من عوض شده و ابنه که قیلترینگ دیشب برای اولین بار قیلترینگ محتوا بوده. یعنی من اگر یک فایل exe واقعی رو میخواستم بگیرم بدون مشکل میگرفت ولی اگر یک فایل avi صد مگی روی رپیدلیچ خودم رو به exe تغییر نام دادم باز هم دانلود نمیشد.نقل قول:
اين سايتهاي ليست سفيد كدومان؟ و اينكه همه الان با چي پي ان و شيلتر شكن ميرن پس آي پي غير ايراني داريم البته تا كي اين راه جواب ميده خدا داند.
یه نکته این بود قیلترینگ برای شروع دانلود عمل میکرد(محتوا رو چک و قیلتر میکرد) و اگر چند کیلوبلیت از یک فایل رو قبلا گرفته بودید و میخواستید اونرو ادامه بدید بدون مشکل ادامه میداد. در ضمن فکر کنم این مشکل برای فایلهای فشرده و *00 نظیر rar,zip,001 هم وجود داشت.
در مورد ربطش به شاتل خوب مسلمه که قیلترینگ کشوری هست و ربطی به isp ها نداره.
آخه شما فرمودین " یک جهش بزرگ در دنیای اینترنت جهان " منم گفتم شاید منظورتون واقعاً جهانی بوده. این کارشون هم چیز جدیدی نیست قبلاً هم بارها پسوند فیــل کرده بودن و همچین جهش بزرگی نبود. از نظر من محتوا هم تشخیص نمیده چون همون طور که گفتم mp4 رو کردم mpz دانلود میکنه چه بقیه اون دانلود رو چه دانلود رو از نو حتی با دانلود منیجر دیگه. شما هم سعی کنین میتونین. :46:نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان
کسی با یاهو مسنجر و گوگل تاک مشکلی نداره؟ از دیشب لاگین نمیشه ولی با چیز پی ان ok هست!
با تشکر