با سلام دوستان چرا تایم ساعت رایگان استفاده همگی به 2 تا 8 تغیرر داده شده؟ هدف چی بوده؟
Printable View
با سلام دوستان چرا تایم ساعت رایگان استفاده همگی به 2 تا 8 تغیرر داده شده؟ هدف چی بوده؟
عزیزم هر موقع فهمیدی چرا 90گیگ هفتادی شد 125نقل قول:
هر موقع گفتی هدف از حذف جشنواره ها چیه
هر موقع گفتی هدف از کارت تخفیف رستوران تو سایت اسیاتک چیه
بیا منم یه هدفی برا این پیدا میکنم
کدوم هدف؟شب مدیر عامله با زنش دعوا میشه صبح یه کاری میکنه
هر سال حداقل یه چند گیگ عیدی میدادن امسال خساست به اوج رسیده اونم ندادن
کلا برا تصمیمات جدیدشون دنبال هدف نگرد
به نظرم اين يه نوع اجبار به خريد براي مشتري هست بيايد همه باهم شكايت كنيم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و نوع شكايت مربوط رو هم بزنيد اخفا و امتنا از عرضه كالا و خدمات
توي صفحه بعد هم بزنيد كه شركت اسيا تك بسته هاي حجم پايين رو حذف كرده و مشتري اجبار به خريد حجم بالا ميكنه
من كه شكايت كردم شما هم شكايت كنين تعداد شكايت ها بالا بره زودتر رسيدگي ميكنن
60 گیگ حجم اضافی 115 هزار تومن یا خدااااا
همین دو ماه پیش 60 گیگ 60 تومن بود بعد جناب وزیر شکمشو میده جلو میگه اینترنت رو ارزون کردیم :|
گیگ باکس بگیر ارزونتر میوفته 90 تا 125نقل قول:
در ادامه مباحث محاسباتیم اینو توجه کنید
15*6=90
13 هم قیمت 15 گیگی هست میشه 78 تومن
اما قیمت 90 گیگی هست 125
درسته اگه شما 90 گیگی رو بگیرید 90 روز مهلت استفاده دارید و اینجا 60 روز در 6 بازه 10 روزه
اما اختلاف یه همچین چیزی باید باشه 47 تومن
شما اگه چیزی رو خرد خرد بخری باید گرونتر بشه و کلی بخری ارزونتر
چرا اینجا برعکسه؟
دوستان کسی دقیق میدونه اینترنت غیر حجمی چیه؟
من از توضیحاتش درست نفهمیدم چی به چیه
مثلا زده ۱۷گیگ در ماه(حجم بین الملل) اونوقت حجم داخلیش چقدره؟نقل قول:
سرویس غیر حجمی چیست؟
برای اولین بار از سمت سازمان رگولاتوری سرویس هایی تحت عنوان سرویس های "غیر حجمی" تدوین شده که موضوع آن تفکیک استفاده از آی پی های داخلی با خارجی می باشد. این نوع از سرویس ها که با عنوان "سرویس های بین المللی" نامگذاری شده اند کلا در چهار سطح سرعتی ۱، ۲، ۴ و ۸ مگابیت برثانیه تعیین شده اند و مبنای نامگذاری آنان بعنوان سرویس های غیر حجمی، خصوصیات متفاوت آنها با سرویس های حجمی می باشد. در ارائه سرویس های غیرحجمی، ارائه دهنده اینترنت موظف به ارائه سرویس برابر با سرعت اسمی می باشد. همچنین مشترک پس از اتمام حجم قبل از اتمام دوره ناگزیر به خرید حجم اضافه به مبلغ۱۵،۰۰۰ ریال می باشد. این حالت حتی برای سرویس هایی که بصورت چندماهه طراحی گردیده اند نیز اجرا میشود.
سلام
دوستان میشه این سایتا رو چک کنید ببیند برای شماهم باز نمیشه؟
عکسای اینستای شما هم دیر لود میشه؟
یعنی حالم داره از آسیاتک به هم میخوره
کد:www.accuweather.com
www.reddit.com
torrentinvites.org
imgbox.com
گیگ باکس که باید زود مصرف کنی من حجم عادی رو میگمنقل قول:
که به صرفه ترین حالتش به نظرم همین 60 گیگ باشه که من 4 ماه پیش خریدم 60 تومن تموم شد الان!
تایید میشه.....نقل قول:
داييم برا خونش از آسياتك سرويس گرفته بشدت حجم كم ميكنه
چرا اينجوريه اين شركت؟
يه فايل 10مگي دانلود كردم ، مودمو خاموش كردم ، بعد روشن كردم رفتم پنل ديدم 14مگ كسر كرده
هرچقدرم مصرف بيشتر ميشه بصورت تصاعدي مصرف هم ميره بالا
100مگ استفاده كردم دوباره همونطوري رفتم چك كردم ديدم 192مگ كم كرده
خلاصش كنم درطول روز راحت بين 500مگ تا 1گيگ مصرف ميشه درحالي كه مطمئنيم زير500مگ دانلود و آپلودشده
چون مصرف ديتاي گوشي رو رست مي كنيم و مصرف دقيق رو نشون ميده
یعنی چی؟نقل قول:
سرویس عصرانه هم تغییر دادن؟؟
نه،سرویس خریداری شده قابل تغییر نیستنقل قول:
شما اگه فقط داییت استفاده میکنه ipmac گوشی داییتو بده به مودم و فقط بزار اون وصل بشهنقل قول:
بعد با data usage monitor چک کن چون دیتا گوشی حجمهای یه سری چیزا رو نمیزنه
احتمالا هم google play هم بازه و خودکار اپدیت میکنه نرم افزارا رو
و احتمال هک هم زیاده
درسته ولی کلی ارزونتره شما به جای 60 گیگ 4 تا 15 تومن میگیری هر موقع لازم داری و میشه 42 تومن نه 115 تومننقل قول:
بجای 60 گیگ 10 گیگ اضافه بگیر هر زمان حجم خواستی اونموقع برا دانلود گیگباکس بگیر
بهترین پیشنهاد الان 24 گیگ رو بگیر که 5 گیگ هم رایگان میده بعدا دوباره اینا احتمالا تغییراتی میدن
قبلا تو سال چند بار حجم بدون محدودیت زمانی میزاشتن
این کلی هست مثل اینکهنقل قول:
یه سری سایت بودن شیلتر اما با https باز میشدن
الان درستشون کردن که از https هم باز نشن
دوستان گوگل پلی هیچ عکس نرم افزار ها رو نشون نمیده درسته؟
تو سرعت 16 مگنقل قول:
نقل قول:
بله دستشون دردنکنه:n09:
از یه هفته مونده به عید اینطور شده! برا من تو این 10-11 روز 15 گیگ حجم خورده!!نقل قول:
از آسياتك شكايت كردم به سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز تماس گرفتن گفتم خيلي هاي ديگه ازتون ناراضي هستن به دليل حذف بسته هاي كم حجم گفت اين تصميم رييس شركته و من ميتونم بهشون پيشنهاد بدم كه بسته هاي كم حجم رو دوباره بذارن البته ممكنه كه نذارن
حالا دوستان ازتون خواهش دارم شماهاييم كه از حذف بسته هاي كم حجم ناراضي هستين از اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شكايت كنين خيلي سادس اگه تعداد شكايت ها بالا بره دوباره مجبور ميشن بسته هاي كم حجم رو براي مشتري بذارن و كلي حقوق ماها ضايع نميشه
دوست عزیز 100تا شکایت هم بشه ممکنه اصلا تع ها تغیر نکنهنقل قول:
کلا شکایتهای مثل مشکلات خط کم فروشی خورده شدن حجم بدون دلیل رو بیشتر پیگیر میشن
این تعرفه ها هم برابر با قانون هست و فکر نمیکنم بیان تعرفه که کابران درخواست دارن رو بدن
شما میتونی بخاطر این مشکل خطتت رو جمع اوری کنی بری یک شرکت دیگه که تعرفه مناسب تر داره
اره کلا اسیاتر گند زدهنقل قول:
اکثر سایت های https هم باز نمیکنه
بگو جون شادمغز راس میگمنقل قول:
باور میکنم
سلام
من عصرانه دارم و خیلی راضی ام، الان انگار دیگه ثبت نام نداره
سرویس شهاب که نوشته نمیدونم چی چی رو نو کن :n02: به درد میخوره؟
دوستان از شرکتهای دیگه بگیریم بهتر نیست؟ کسی پیشنهادی نداره؟
حقوق این ملت 38 ساله که ضایع شده بحث الان نیستنقل قول:
وقتی شکم یه عده ازین شرکتها سیر میشه باید به سمت بقیه کوچ کرد وگرنه بدتر هم میشه
این بسته های کم حجم چی هستن؟
عزيز همين تفكره كه نميذاره مشتري به حقش برسه من شكايت كردم به سامانه 195 سريعا از طرف شركت تماس گرفتن كلي سعي كردن ارومم كنن تا شكايت رو پيگيري نكنم اگه تعداد شكايت ها بره بالا مطمعن باشين ترتيب اثر ميدن اما اگه شكايت نكنين ممكنه بعدا بازم شرايط آسياتك بدتر هم بشه پس همين العان از طريق سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شكايت كنين مورد شكايت هم بزنين اخفا و امتنا از عرضه كالا و خدماتنقل قول:
نقل قول:
.......جذف شود...
ظاهرا شما به این تاپیک نگاه نکردید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز چه ربطي داره من ميگم اگه تعداد شكايت ها بر ه بالا شركت مجبور ميشه به خواسته هاي كاربراش توجه كنه ديگه زدن يه شكايت كاري داره اخه؟نقل قول:
شادی دوباره قرثاتو پشت رو خوردی:n05:نقل قول:
متاسفانه این شکایت ها مثل سابق تاثیر گذار نیستننقل قول:
الان توی اون تاپیک بودن افرادی که وسط قرار دادشون بدون اجازه آپلود رایگانشون حذف شده و سر و تهش رو با مقداری حجم در آوردن
از اون سمت گیگ باکس 30 گیگی که موجوده و نمیشه خرید هم که بدتر از این موردیه که شما میگی
کی به کیه آسیا به فکر خواسته های کاربراش نیست
در مواردی که شکایات زیاد بشه و محق باشیم تعدد شکایات تاثیر گذاره برا مثالنقل قول:
من برا چند تا از خطام قبل عید شکایت کردم برا اپلود
چند روز که تعطیل بود دیروز به من زنگ زدن امروز هم زنگ زدن گفتن چون حجم زیاده و باید رییسشون باشه
خواهش کردن چون زمان شکایت زیاد میشه و مهلتشون تموم میشه از شکایتم انصراف بدم خودشون ظرف دو روز دیگه حجم رو برمیگردونن
وقتی دو روز دیرتر پس گرفتن و اتمام شکایت اینقدر براشون مهمه ،پس حرف روانپرش هم میتونه صادق باشه البته یه مشکلی که هست اینه که
تو اون مورد طرف میگه مختارم هر حجمی که میخوام بدم
برا همین برا اون باید تعدد شکایت بالا بره و رضایت هم براحتی ندید و از سازمان تنظیمات زنگ زدن نمره پایین بدید
چقدر سرعت نت مضخرف شده اصلا خوب نیستش:n03::n24::n23::n34:
بیاین کمپین راه بندازیم با هشتگ زدن
دوستان این بحث شکایت به 195 رو دست کم نگیرید :n10:
مشکل من که در عرض 1 روز حل شد و اون سرویسی که میخواستم و از پنل حذف شده بود بعد شکایت به پنل برگشت و تمدید کردم
آسیاتک مثل چی از این سامانه میترسه و اپراتورهاش مدام تماس می گرفتن که خواهشا از شکایت صرف نظر کن و ... :n09:
من سرویس غیرحجمی بین الملل رو دارم .نمیدونم چرا با اینکه دانلود میکنم از حجمم کم نمیشه و همون ۱۷ گیگ باقی مونده؟؟!!!
سلام
توی سرویس های حجمی اسیاتک نوشته مثلا 10 گیگ در ماه 2 تا 8 صبح نامحدود منظور از نامحدود همون تایم رایگان هست ؟
درسته خيلي از سامانه 195 حساب ميبرن چون ميدونن كارشون تخلف هم هست پس بقيه دوستان هم شكايت كنين لطفا تا دوباره بسته هاي كم حجم رو بگردونننقل قول:
اين سايت براي شكايت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد شكايت رو بزنيد اخفا و امتنا از عرضه كالا و خدمات
و توي متن شكايتتون هم بگيد كه شركت آسيا تك بسته هاي كم حجم رو حذف كرده و مشتري اجبار به خريد حجم بيش از حد ميكنه
خيلي سادس به خدا نترسين شكايت كنين تا همه به حقمون برسيم
سلام.
دوستان اگه از کد تخفیف تپسی تون استفاده نمیکنید بدید ما استفاده کنیم :دی
کد تخفیف 20% رو با قیمت منصفانه خریدارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا فردا وقت داره کد تخفیف رو بگیرید :n16:
سلامنقل قول:
شکایت کردم ولی امیدی ندارم
كار خوبي كردين اگه چند نفر ديگه هم شكايت كنه مطمعنم به حقمون ميرسيم بعد 24 ساعت باهاتون تماس ميگيرن بعد ازتون ميخوان كه شكايتتون رو پيگيري نكنين ولي شما بگين كه نه يا بسته هاي قديمي رو برگردونين يا شكايتم رو پيگيري ميكنم تا هر چي راي سازمان شدنقل قول:
امروز 10 گیگ از بابت حجم خوری 23 اسفتد بهم پس دادن..
1900 مگ حجم خوری 23 و24 اسنفد امروز برگشت:n35: