نقل قول:اره از طریق *140*3*6#نقل قول:
خودمم بلدم دستی تنظیم کنم ولی بازم نمیشه.
راسنی وقتی یه sms به 7777 میدم میگه ثبت نام شما انجام نشد
نقل قول:اره از طریق *140*3*6#نقل قول:
خودمم بلدم دستی تنظیم کنم ولی بازم نمیشه.
راسنی وقتی یه sms به 7777 میدم میگه ثبت نام شما انجام نشد
gprsنقل قول:
general pack radio service ینی دسترسی به اینترنت از طریق تلفن همراه!!! ینی شما با گوشیت میتونی بری اینترنت!!!
این سرویس برای نسل 2.5 تلفن همراه است با توجه به اینکه ایرانسل از نسل 2.75 استفاده میکنه!!!! بله ایرانسل هم داره (حتما تبلیغاتش را تو خیابونها و تلویزیون دیدی!!!!)
gps (نمیدونم مخفف چیه)
یه جور ردیابه!!!! مثلا یه نفر به شما زنگ میزنه شما میتونی دقیقا!!! موقعیت طرف را مشخص کنی!!! این سرویس هم جز سرویس های ایرانسل هستش ولی هنوز فعال نشده!!! (با توجه به وضعیت دولت محبوب!!!! بعید میدونم اجازه فعال شدن این سرویس داده بشه!!!)
خوب تا زمانی که ثبت نام را تکمیل نکرده باشی هیچ کاری نمیتونی انجام بدی (حتی اینترنت!!)نقل قول:
منم موقعي كه به 7777 sms ميزنم ميگه ثبت نامتون تكميل نشده و زنگ زدم نمايندگي گفتن هنوز تكميل نشده اما gprs كاملا كار مي كنه و مشكلي ندارم!:10:نقل قول:
:31:Global Positioning Systemنقل قول:
gps هیچ ربطی به اپراتور موبایل و ایرانسل نداره ،سیستمی که توسط 12 ماهواره که با دقت و مدار خاصی بدور زمین میگردن و دستگاه مخصوص اون بر روی زمین با دریافت سیگنال هایی که از حداقل 3 و یا 4 تا از اونها میگیره مکان شخص رو با دقت 10 متر نشون میده
ببخشید بچه ها الان تو بروجرد 3 هفته است که GPRS کار نمی کنه.
connect میشه بعضی موقع ها ولی چیزی send & recive نمی کنه.
می دونید مشکل از کجاست؟
با ایرانسلم تماس گرفتیم جواب آدم و درست و حسابی نمیدن!
منم خیلی استفاده می کردم از GPRS اما الان؟
!!!!!
الان gps فعال نیست؟؟؟ بچه ها اگه بخوام شماره ی اعتباریمو عوض کنم باید چیکار کنم؟؟؟
سلام دوستان
راستش مشکلی پیش اومده برای یکی از آشنایان.
کد طرح قرمز رو وارد کرده. از شارژش کم شده. اما طرح قرمز فعال نشده.
اگر میشه راهنمایی کنید کجا باید پیگیری کنیم؟!
در ضمن میگه مطمئن مطمئنه که از شارژش کم شده اما طرح قرمز فعال نشده.
منتظر جوابتون هستم...
خوب از کجا میدونه که فعال نشده؟؟نقل قول:
توجه کن سعید جان الان دیگه در هیچ طرحی پیام کوتاه مجانی نیست ها؟؟؟؟؟؟
برا تست یه اس ام اس به خودش بزنه باید 4 تومن از اعتبارش کم کنه!!!
مطمئن باش که طرحش فعاله