آقا خیلی عناصر مستهجن داره که ما دانلود نکنیم؟ یعنی جزء ماموریت ها هست یا نه همین که تو خیابون ها ول میچرخن؟
منظورم اینه که اگر میشه کاری کرد که اون عناصر تو چشم نیان یا نه؟ که من دانلود نکنم.
راستی حجم دانلودیش 13 گیگ هست مگر چند تا DVD هست؟
Printable View
آقا خیلی عناصر مستهجن داره که ما دانلود نکنیم؟ یعنی جزء ماموریت ها هست یا نه همین که تو خیابون ها ول میچرخن؟
منظورم اینه که اگر میشه کاری کرد که اون عناصر تو چشم نیان یا نه؟ که من دانلود نکنم.
راستی حجم دانلودیش 13 گیگ هست مگر چند تا DVD هست؟
نقل قول:
نه بابا.خیلی توپه.اصلا مثه نسخه های قبلی بی جنبه بازی زیادی نداره.دوست داشتی میری بیجنبه بازی :31:
دوست نداشتتی میری کلیسا :46:
4 تا دی وی دی هستش.من تا حالا 3 بار تمومش کردم. خیلی وقت میشه .حدودا 3 یا 4 ماه پیش :10::18:
اگه میشه یه نفر زودتر این درخواست مارو اجابت کنه ممنون میشمنقل قول:
اگه خیلی خیلی مذهبی تشریف دارید به نظرم بهتره سراغش نرید . فحش زیاد داره توشنقل قول:
آره. خداييش از فحش كم نذاشته. اما در كل تو سري هاي Rockstar خيلي سر هست محتواي بازي lمخصوصا گرافيكي كه توش به كار بردن .نقل قول:
نه وقتی آدم انگلیسی رو نفهمه بذار تا دلش میخواد فحش بده :دی (البته من که انگلیسیم خوبه ولی اطرافیان :دی)
فقط از اون چیز میزا نداشته باشه بقیه رو ولش....
از اون چیز میزایی که گفتی داره....اما اگر بخوای انجم میدی..یعنی اتو بزنی........شما که نمیخوای مشکلی نیست.....اما یکی از مراحلشم تو استریپ کلوب هست....که باید اون رو بری....نقل قول:
فقط از اون چیز میزا نداشته باشه بقیه رو ولش....
======
حالا جدا از این حرفا زیاد سخت نگیر داداش من..بازیه دیگه.....چیزی نشون نمیده که...حیفه بازی به این باحالی رو بخاطر این چیزا از دست بدی...
واقعا" بازی فوق العاده ای بود، گرافیکش اصلا" قابل مقایسه با نسخه های قبلی نبود.
دست سازندگان درد نکنه که چنین بازیه عالی ای بیرون دادند.
بای بای
:41: منتظرم همجاننقل قول:
دوست عزیز همه ما آن مرحله را پشت سر گذاشته ایم و سیو ها را جایگزین کرده ایم؛ حالا شما اسم آن مرحله را بگو تا بنده سیو هایم را نگاه کنم ببینم دارم یا جایگزین کردم.
ای بای