اینو موافقم البته حدود 5 روز پیش نمیدونم جریان چی بود یهو سرعت دانلود من که 256 نا محدود بود به 45کیلو بایت هم میرسید. فکر کنم از دستشون در رفته بود خخخخخنقل قول:
آخه یه بارم پسووردمو عوض کردن و به پسوورد پیش فرض برگردوندنش (همون شماره ی خونه)!
Printable View
اینو موافقم البته حدود 5 روز پیش نمیدونم جریان چی بود یهو سرعت دانلود من که 256 نا محدود بود به 45کیلو بایت هم میرسید. فکر کنم از دستشون در رفته بود خخخخخنقل قول:
آخه یه بارم پسووردمو عوض کردن و به پسوورد پیش فرض برگردوندنش (همون شماره ی خونه)!
برا چه روله گیاننقل قول:
خو داره دانلود موکنه چه بشش بکنم
بچه ها کسی وایمکس مبین نت داشته؟میدونین کیفیتش به چه صورته؟
سلام
من آسیاتر دارم اما میخوام جمعش کنم گفتم بیام مخابرات
کسی قیمت تعرفه های مخابرات رو داره؟
نقل قول:
نه!
تو مرداد و شهریور ، حدود 5-6 دفعه هر دفعه به مدت 2 تا 6 ساعت سرعت ها قاطی کردن!
سرعت دانلود 128 نامحدود 250 بود اما 256 به بالا سرعتش تا جایی که پورت بسته شده! پورت من 5 مگه، سرعت دانلودم 550-560 میچرخید!
در کل حدود 12 تا 15 گیگ هم دانلود داشتم تو این قاطی کردنا!
یک مگ محدود شبانه رو 768 بسته شده
قیمتاش یکی دو تومن از آسیاتک ارزون تره! اما مخابراتم چنگی به دل نمیزنه! هر ماه حداقل 15 روز افت سرعت داره... (قبلا که اینطوری بود!)نقل قول:
من دارم اطلاعات بیشتر رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر. ولی چون از هردو سرویس داشتم بخوام موردی مقایسه کنم با وضعیت ADSL کرمانشاه:نقل قول:
۱. کیفیت کمی بهتر، سرعت در حد سرعت اسمی (یعنی اگر ۲ مگ میگیرید همون ۲مگابیت سرعتتون هست)، افت سرعت شبانه هم جدیدا بد شده ولی قبلا افت محسوسی با ساعت رایگان نداشت. الان با سرویس ۲ مگ بین ۲.۵ تا ۵ گیگ دانلود شبانه دارم.
۲. پینگ از اکثر سرویسدهندهها بهتر و حدود ۱۰۰ میلیثانیه
۳. قیمت خیلی خیلی بالاتر توی بعضی پلانها عملا ۲ یا ۳ برابر گرونتر
۴. سرویس نامحدود عملا میشه گفت نداره
۵. قابلیت جابهجائی داره و شهرهای مهم رو پوشش میده
۶. مودم جیبیش هم بیشتر به دردها جاهای با سیگنال خوب میخوره که اونم گرونه
۷. در طی یکسال اخیر از همه لحاظ کیفیت مبیننت افت کرده...
۸. پشتیبانی، ۲۴ ساعته و مودب و خوب اما در بحثهای فنی هیچ کمکی نمیکنن واسهی کارهای روتین خوبن فقط. پشتیبانی تخصصیتر هم تقریبا مشکله و تو این زمینه ADSL سریعتر رسیدگی میکنن
۹. خرید کردن و شارژ کردن خیلی خیلی ساده و خوبه. اینترفیس و سایتش هم خیلی خوبه (آدم کاربلد درستش کرده: جادی میرمیرانی jadi.net) ولی خوب باعث میشه مثل کره پول بسلفی.
۱۰. اگر یک طرح رو زودتر از موعد اتمام زمانی مصرف کنین حق انتخاب مجدد اون طرح رو ندارید و باید طرح جدید بخرید:n04:
۱۱. هر گیگ اضافه ۱۲ هزار تومن که اصلا صرف نمیکنه
من خودم اگر وقت کنم مشکل نویز رو حل کنم اگر مبیننت رو کنار نذارم حداقلش اینه که تامین اصلیم از ADSL باشه چون به صرفه نیست.
اینجا هم از تستهای اخیر که با دو IP اصلی ۵ و ۹۱ گرفتم با یه سرویس ۲ مگ میذارم که با وضعیت فعلی مقایسه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ مبین نت با تهران همیشه بالای 100 هست؟!!نقل قول:
سلام دوستانمن آخر بلوار اس هستم و میخوام یکدونه مودم جیبی بگیرم.حالا موندم؟؟؟ایرانسل /مبین نت//...نظرتون چیه؟؟
من فکر نمیکنم زیاد زیر ۱۰۰ دیده باشم اگر اشتباه نکنم یکبار ۷۹ دیدم. نمیدونم مثلا الان پینگ خود مبیننت رو گرفتم داد ۱۲۲ میلیثانیه!! خب ایرانه دیگه کشور ۲۴۳ام در دنیا در این زمینه. متنفرم ازین وضعیت...شما پینگ بهتری از مبیننت سراغ دارید؟نقل قول:
واسه وایمکس مبیننت دزد خیلی بهتر از ایرانسل آشغال هست...راجع به مودم جیبی هم خیلی خوشبین نباشین اطلاعات بیشتر رو از تاپیکی که توی پست قبل گذاشتم بگیرید. اینجا جاش نیست.نقل قول:
سلام دوستانمن آخر بلوار اس هستم و میخوام یکدونه مودم جیبی بگیرم.حالا موندم؟؟؟ایرانسل /مبین نت//...نظرتون چیه؟؟
پ.ن: اگر هر صفحهی تاپیک ۱۰ پست تنظیم شده، ۸۳۱امین پیج تاپیک جدید رو تبریک میگم:n02: