نظرتون در مورد BDP-LX55 چیه؟نقل قول:
ارزش هزینه اضافی که باید بخاطرش داد رو داره؟
چه تفاوتهایی این دو با هم دارن؟
Printable View
نظرتون در مورد BDP-LX55 چیه؟نقل قول:
ارزش هزینه اضافی که باید بخاطرش داد رو داره؟
چه تفاوتهایی این دو با هم دارن؟
سلام.من دیشب یک تلویزیون پاناسونیک سریvt42خریدم.میگن توبازار قیمت سینمای خانگی پاناسونیک که قابلیت پخش 3d باشه حدود 2500?!!!فروشنده گفت که یک سینمای معمولی بردارم حدود900ویک بلوری پلیر شارپ حدود500.کار درستیه به نظرتون؟؟؟پیشنهاد دیگه ای ندارین که همین حدود در بیاد؟حدود1500؟ایا صدای تی وی وبلو ری بینجوری از سینما پخش میشه؟؟؟؟تشکر
من چند تا سوال دیگه دارم ممنون میشم راهنمایی کنید چون بودجم محدوده و می خوام بهترین سیستم رو بخرم در حدوده 3 تومن.
1-مدل 606 با 922 در حدوده 4 تومن در میاد با امپ ارزونتر مثل 822 درایو نمی شه؟
2- در مدل 606 ووفرهای کناری چقدر کارایی داره؟ بعضیا میگن 428 برا موسیقی خوبه 606 برا فیلم. چون باند های ساراند وسنتر 428 ضعیفه.درسته؟
3- مدل 506 چطوره ،از 428 بهتره؟ چون 506 باند های ساراند وسنتر ش از 428 قویتره.
4-در مقایسه با جامو سری اسپیکر pk-52fs پایونیر چطوره؟ ارزش خرید دارن؟
نه كار درستي نيست چرا كه بايد بلوري با كابل اپنتيكال وصل كني و در اين صورت صداي اچ دي نخواهي داشت.نقل قول:
سينمايي كامل بگير جم جور و بدون دردسر
LX55 هم مدل خوبیه.نقل قول:
با مدل 450 دارای مدار تصویر یکسانی هستند.فقط مدل LX55 دارای یک مدار صوتی مجزاست که هتگام اجرای سی دی های صوتی مدار تصویر رو از مدار خارج می کنه.اگر از نظر بودجه به مشکل نمیخورید 100% مدل LX55 بهتر هستش.
1-ببینید بحث آمپلی فایر خیلی مهمه.از انتخاب بلندگو هم مهمتره.می تونید 822 هم انتخاب کنید و استفاده کنید ولی من زیاد توصیه نمی کنم.نقل قول:
2-ووفرهای کناری تو موزیک تاثیر زیادی داره.شما باید صدا بشنوید.شاید از صدای 428 بیشتر خوشتون بیاد.ساراند و سنتر مدل 428 هم ضعیف نیست.بهرحال اندازه خروجی صدایی که داره به راحتی جواب میده.
3-مدل 506 هست اینجا؟تفاتش با مدل 606 فکر کنم فقط تو نداشتن سوپر ووفر هستش.
4-صدای اروپایی بیشتر می پسندم.شما هم باید صدا بشنوید.بدون صدا شنیدن نمیشه انتخاب کرد.
دوست خوبم نمایندگی سینمای خانگی بایونیر در تهران کجاست؟کجا میتونم مطمئن خرید کنم...و البته نمایندگی اسپیکر logitec و ادی فایر هم محبت کنید...با سپاس بی قیاس
خ جمهوری زیر پل حافظ فروشگاه راستین-نمایندگی پایونیرنقل قول:
اطلاعی ندارم.
فقط در اجرای سی دی های صوتی یا برای پخش فرمتهای دیگه مثل MP3 هم همین کارو میکنه؟نقل قول:
با تشکر
MP3 هم همینطور.نقل قول: