با 87 داخل حساب کردم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با 87 داخل حساب کردم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فشارم افتاده,
سرم داره گیج میره.
روزی 12 ساعت درس:دی
یکی نبود به من بگه زودتر میخوندی خوب که الان اینجوری نمیشدی...
تازه تا آخرین ساعتهای قبل از کنکور, برنامه ریزی کردم :دی
نزدیک کنکور و یازار داغ شایعات. جون هرکسی که دوستش داری خواهشا حتی اگه منبعت هم طراح سوال هست اینارو نگو اینجانقل قول:
اینم یک کنکور مثل بقیه.
ولی يکی از دوستايه من عيد رفته بود دوبینقل قول:
خوبه باز! یه هفته دیگه تموم. من الان روزی 4 ساعتم نمی خونم!! :31: خوبه که می خونی.نقل قول:
منم تا قبل از کنکور حتی صبح کنکور هم یه سری چیزا رو باید مرور کنم حتما.
به BioHazard : این عکس آواتارت خیلی جالبه!!! اول فکر کردم یه نوع جانوره!! بعد گفتم خب چی ممکنه باشه!! شاید از این ماهی ها که خودشون رو باد می کنن بادکنک می شن!!! بعد دیدم نه! از این گلوگه پشمالوها اینا شاید باشه!!! بعـــــدش توی پست ها خوندم که هسته زردآلو ِ !! مردم از خنده!! :27:
شاید با پارتی چیزی بوده ...ولی میدونم از حول و حوش عید دیگه نمیشه رفتنقل قول:
من یکی از دوستام پاسال عید اومد ایران(خارج هستم) دیگه نتوست برگرده تا آخر با رشوه و این حرفا اومد (از مایه دارای تیر خاورمیانه بود:31:)
البته میشه از اینجا اومد ولی باید نامه داشته باشی
من تو عمرم نشد 12 ساعت بخونم:31:نقل قول:
سرم داره گیج میره.
روزی 12 ساعت درس
فوقش خودم می کشتم میشد 10 تازه اونم به 10 نمی رسه مثلا میشه 9:30 که من رندش میکنم:31:
فکر کنم میانگین من 7-8 ساعت بوده باشه:20:
خواهشا غلطه! نکته اش رو نمی گم تا بری بخونیش!:31:نقل قول:
اگه سختریییییییییییییییییین سوالای ممکنم بدن واسه همه سخته. خوبیه کنکور به اینه که گزینشش بر اساس نمره اکتسابی نیست. بر اساس رتبه اکتسابیه:46: میدونم شوخی کردی ولی اینو گفتم که حتی اگه یه شب قبل کنکور تلویزیون اعلام کرد فردا عوض کنکور قیامت برگزار میشه بچه های این فروم خودشونو نبازن. به نظرم هرکسی به اندازه تلاشش به نتیجه میرسهنقل قول:
بچه ها یه سوال
الان شخصی روزانه قبول میشه بعد انتخاب رشته میکنه و یکی از رشته های انتخابیش رو قبول میشه
بعد همزمان با اون دانشگاه ازاد رو انتخاب رشته کرده و تو اون قبول شده
و به جای اینکه بره روزانه میره ازاد
حالا جای ظرفیتی رو که این شخص گرفته بوده تو روزانه چی میشه
جاش خالی میمونه یا نه؟
بچه هایی که قلم چی رو ثبت نام کردین فردا می رین امتحان بدین؟ با توجه به اینکه سخت سوال داده این 2 تای قبلی رو به نظرتون مفیده آزمون فردا؟!