اديت فايل مناسب براي فايل CV0F ماه مارس
آخرين آپديت روستر و ديتابيس In Game بازي در ماه مارس در قالب cv0f جديد ارائه شد. و من چند روز پيش شروع به اصلاح اسامي Fake كردم. من قبلا يك پچ براي به صورت لايسنس شده در اومدن بازي دادم البته علاوه بر اصلاح اسامي و لوگوها و لباس هاي تيم ها بوندس ليگا رو به بازي اضافه كرده بودم و جاي بوندس ليگا رو با هلند عوض كرده بودم و اسامي بازيكنان دو تيم PES United و WE United رو به اسامي تيم هاي استقلال و پرسپوليس تبديل كرده بودم. اديت فايلي كه هم اكنون ساختم براي دوستاني كه از پچ من استفاده كردند بيشترين كاربرد رو خواهد داشت چون به جاي ليگ هلند ليگ آلمان هست. ولي لازم به ذكر هست حوصله نكردم اسامي بازيكنان استقلال و پيروزي رو بنويسم علاقمندان مي تونند تغيير بدند. بيشتر تيمهاي بوندس ليگا هم تعداد بازيكنانشون به حد نصاب نرسيده چون از بازيكنان موجود در ديتا بيس بازي استفاده كردم و بازيكنان حاضر در ليگ بوندس ليگا محصول خود كونامي هست و من بازيكن جديدي رو Create نكردم هركي خواست ميتونه خودش بازيكن خلق كنه ولي تيم هاي بايرن مونيخ وردربرمن شالكه باير لوركوزن هامبورگ دورتموند و اشتوتگارت بازيكنان بيشتري دارند و شما مي تونيد با اين تيم ها بازي كنيد.
اينم لينك دانلود اديت فايل
کد:
http://arminkrauser.persiangig.com/edit-file-march-update.zip