الان زنگ زدم بهش میگه فعلا نمرات تستی رو وارد کرده شدم 3 ، نمرات عملی مونده ... hmmmm
داره منو میپیچونه ؟!
Printable View
الان زنگ زدم بهش میگه فعلا نمرات تستی رو وارد کرده شدم 3 ، نمرات عملی مونده ... hmmmm
داره منو میپیچونه ؟!
ضمنن یه سایتی بود 2 تومن میریختیم براش نمونه سوالاتو با کلیدش برا دانلود میداد بمون ، آدرسش چی بود ؟
سپاس
درمورد نمره عملی و کل نمره تربیت بدنی صفحه ی قبل توضیح دادم و کاملا درست....نقل قول:
ضمنا تربیت بدنی ۱واحد عملی و ۲واحد نیست
سایت : pnueb.com
من کلا نفهمیدم شما چی رو میگین؟نقل قول:
تربیت بدنی نمره ی عملی رو 3 بهم داده . چطور محاسبه میشه ؟ از الان ردم دیگه آره ؟!
مگه استاد ازتون کلاسی امتحان تستی گرفته ؟نقل قول:
داره منو میپیچونه ؟!
اگه درست توضیح بدی همه ی ما میفهمیم قضیه چیه و بهتر میشه کمک کرد :n02:
فکر کنم بین دانشگاه ها فقط پیام نور اینقدر زود امتحانات رو شروع و تموم میکنه درسته ؟ طوری شده که دو تا از امتحانات من افتاده جمعه ! :n30: دو تاشون پشت سر هم . کلا در عرض 10 روز 5 تا امتحان قراره بدم :n03:
نه این شرایط فقط برای پیام نور نیست.مثلا خود من ک پیام نوری نیستم. اولین امتحانم 28 اردیبهشت بود و 6 خرداد دو تا امتحان توی یه روز دارم(7واحد یعنی یه 4واحدی یه 3 واحدی و بسیار سخت انقدر که میترسم برم بخونم:n28:).تازه شرایط من خوبه بعضی از دوستام ک 29و 30 اردیبهشت پشت سر هم داشتن و تازه 29اردیبهشت دو تا امتحان اونم توی یه ساعت دادن .نقل قول:
فقط خدا بخیر بگذرونه این ترم رو.انشالله هر دانشگاهی هستیم به خوبی خوشی بتونیم همه واحدامونو پاس کنیم:n30:
دوست من بهت توصیه می کنم اولا زیاد خودتو درگیر نکن :n02: یک واحد ارزش این همه فکر و خیال نداره.نقل قول:
دوما از کی تا حالا نمره ی تستی رو استاد وارد می کنه؟! شما یه عکس از گلستانت بذار ببینیم چیکار کرده استاد گرامی...
سلامنقل قول:
اگر رشتتون كامپيوتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالات رو به همراه كليد به صورت رايگان داره.
سلام.:n01: ميخواستم باهاتون مشورت کنم و نظرتونو بدونم..
من ۲سال پيش ليسانس زبان گرفتم ولي حماقت کردم به خاطر علاقه ام به روانشناسي و سخت بودن کنکور ارشد دولتي بي خيال فوق شدم و واسه کارشناسي فراگير روانشناسي کنکور دادم و الانم ترم دو هستم. ولي يه جورايي پشيمون شدم:n27: چون ميبينم اين انرژي و وقتي که واسه پيام نور گذاشتم واسه فوق ميخوندم قبول شده بودم!!:n13:،....
به نظر شما الان انصراف بدم يا دو ترم ديگه بخونم که حداقل معادل فوق ديپلم رو بگيرم?
ميخام از تابستون واسه فوق بخونم و اگه وقت کم اوردم ترم پائيزو مرخصي بگيرم....
من بااينکه دانشگاه دولتي درس خوندم و درس خونم توي اين پيام نور موندم:44:.. خيلي سنگينه.حتما بايد بخوني ...
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سپاس . نه یه سایت دیگه بود ... چی شدش یعنی !نقل قول:
:biggrin:نقل قول: