فکر کنم partion table یک سری مشکلات داره با این هارد 250 برید اطلاعات مهم رو به هارد 2ترا انتقال بدید و باز با هارد 2 ترا بیاین و هارد 250 رو دوباره initialize کنید ببینید چی میشهنقل قول:
Printable View
فکر کنم partion table یک سری مشکلات داره با این هارد 250 برید اطلاعات مهم رو به هارد 2ترا انتقال بدید و باز با هارد 2 ترا بیاین و هارد 250 رو دوباره initialize کنید ببینید چی میشهنقل قول:
سلام
رو سیستم دوتا هارد با مشخصات زیر دارم که روی هارد 200 گیگ ویندوز نصب شده و از هارد500 برای نگهداری دیتا استفاده می کنم
مشکل من روی هارد 500 هست و اینکه وقتی می خوام اطلاعات رو بین پارتیشن هاش جابجا کنم سرعت انتقال خیلی فرق می کنه مثلا سرعت انتقال از پارتیشن D به K بالای 60 مگ هست ولی در حالت برعکس سرعت بالاتر از 25 مگ نمیره
این اتفاق برای هارد اکسترنال هم می افته یعنی انتقال اطلاعات از هارد اکسترنال به پارتیشن D خیلی بالاست ولی بترتیب تا پارتیشن K سرعت انتقال دیتا مرتب پایین میاد و در پارتیشن اخر (K) حداکثر به 23 مگ می رسه
بنظر دوستان چنین چیزی طبیعیه؟ یا مشکل داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری میشه اصلاعات فلشی که پره اما هیچی توش نیس انگار رو برگردوند ؟
فلشم توش اطلاعات بود زدم به یه کامپیتر ویروس دار حالا همه اطلاعاتش هایدن شده انگار میشه کاری کرد برگرده بی درد سر؟ ؟؟؟
سلامنقل قول:
اول سیستم + فلشتون رو با یه آنتی ویروس به روز اسکن کنید سپس با برنامه های زیر راحت میتونید فایلهاتون رو رستور کنید:
Anti Hidden
و
Hidden Recovery 1.0
هم به روش سرچی و هم با آنتی ویروس ویروس ها رو پاک کنید show hidden کنید اطلاعات رو از داخل فولدرهای هیدن بکشید بیرون برای فایل هایی که هیدن شده با نرم افزار attribute changer میتونید به حالت قبل برش گردونید اگه با show hidden هم اطلاعات دیده نشد تنها راه ریکاوری اطلاعات استنقل قول:
عکس از تب health نرم افزار hdtune از هر دو هارد بدیننقل قول:
بعد از مدت زمان بیکاری سیستم اینطوری میشه ؟ یا همیشه همینطوری است ؟
همیشه اینطوریهنقل قول:
عکس هم چندتا ارور میده ولی تقریبا همیشه اعداد ارورها ثابت هستند
هارد رو هم حدودا 2 ماه پیش فرمت و دوباره پارتیشن بندی کرم ولی تغییری تو سرعت انتقال و یا ارورها حاصل نشد
اگه ارورها ثابت باشه بعد از 10 روز مشکلی نیست ولی صدای هاردتون بیشتر به دلیل دو ارور آخری میتونه باشه ارور آخری اتصالات هارد و پاور سیستم رو بررسی کنید بایوس مین و فریم ویر هارد رو هم آپدیت کنید قبل اینکار ازاطلاعات هارد بکاپ بگیرید برای ارور یکی مونده به آخر به این دلیل است که هارد به دور نهایی اش نرسیده که این میتونه به دلیل نرسیدن ولتاژ کافی به هارد باشه که هم میتونه از اتصالات هارد باشهنقل قول:
هم پاور و هم برد هارد
ممنوننقل قول:
همون موقع که هارد رو فرمت کردم می خواستم فریم مور رو هم اپیدت کنم ولی موقع اپیدت ریست می شد و تو داس ارور میداد:n13:
یعنی ممکنه از بایوس هم باشه و احتیاج به اپدیت داشته باشه؟
پس کلا این اختلاف سرعت تو تو پارتیشن های مختلف غیر عادی هست درسته؟
اینم عکس مربوط به هارد 200 گیگ
بله این اختلاف سرعت مربوط بیشتر به همون ارور آخری است بهتره برای تست بایوس مین رو هم آپدیت کنید ضرر نداره و کارهای بعدینقل قول: