اوه ,منظورم همین 20 تا 35 بود ,ممنون از تذکرت :31:نقل قول:
Printable View
اوه ,منظورم همین 20 تا 35 بود ,ممنون از تذکرت :31:نقل قول:
نخیر.نقل قول:
هر نوبلمن بین 20 تا 35 درصد از لویالیتی رو کم میکنه.
اگر 4 تا نوبلمن داشته باشی و پشت سر هم به روستا حمله کنی میگیریش.
در غیر اینصورت ممکنه تا 5-6 بار مجبور باشی با نوبلمن حمله کنی.
نه دیگه طرف باید حداقل 4 دفعه با نوبل من حمله کنه تا بتونه لویالیتی طرف و صفر کنه تا بتونه دهکده رو مال خودشنقل قول:
کنه
در مورد سئوال دوم هم باید بگم که این که حرفی که شما میگید درسته ,اصلا میشه گفت یک اصل محسوب میشه
یعنی همه اول طرف و کیلیر میکنن بعد با نوبل حمله میکنن بهش
ژنرال متاسفانه فایت2 هم دیگه قبول نمیکنه تو رو.این عین متن سم هستش به من:
sorry.. our tribe has gone through a lot of changes look at our members and profile that's why he can't join.
i bet he doesnt go on the forums daily and i'm not sure he would speak good english, tell him to find a new tribe or make his own
عیب نداره . می خوام اینقدر پیشرفت کنم که از اینکه منو دعوت نکردن پشیمون بشننقل قول:
فقط یه چیز این متنو منو بهش بده:
You shouldnt decide before you become sure about something. i see one day thta you regret dont allowing me to join your tribe.i recommand you see my point today and compare it 1 month later .at that time you undrestand a lot of things
عزیزان من !
رپیدشیر چرا فیلثر شده ؟
آموزش بازی رو چند نفر میخوان که باید جای دیگری آپلود بشه.
من دیشب فایل رو تست کردم.
امروز رپیدشیر فیلثر شد
شاید کمال اونجا عضو شده !
ببین ژنرال به نظر من خودت باهاش صحبت کنی بهتره.اون فکر میکنه تو زبان خوبی نداری و به همین خاطر منو داری واسطه قرار میدی..من میلامونو برات فوروارد میکنم.بعد تو خودت ادامش بده بگو چند مرده حلاجی.
آره احتمالا.رپید توی ایران ----- شدش.ولی برای من که مهم نیست.من وی پی ان دارم.نمیدونم چرا تا کلنگ میره یه جایی اونجا قات میزنه.
خوب من 7000 امتيازي شدم.اولين روستام را نوبل كردم.216/704
يكروز وقتم را گرفت
hc ميتوانيد برام بفرستيد تا لوياليتي ام برگردد؟؟؟