????????????????????????
Printable View
????????????????????????
نه فکر نمیکنم.شاید از نظر حجم صدا کم بیاره اما از نظر کیفیت هیچ گوشی به 5700 نمیرسه.صدای باس 5700 یه چیز دیگست. اگه میگفتی سونی اریکسون شاید شک میکردم اما سامسونگ رو چشم بسته میگم عمرا!
کاملا تایید میشه:10:نقل قول:
سلام
من یه 5700 دارم برای 2 سال پیش الان باطریش ضعیف شده میشه بجای باطری استاندارد خودش یکی که ظرفیت بالاتری داشته باشه نصب کرد؟
یه سوال دیگه کارت حافظه من الان 2 گیگ هست میشه ظرفیت بالاتر گذاشت؟ چون شنیده بودم بالاتر 2 گیگ ریست میکنه
من 4 گیگ دارم داره مثه ساعت کار میکنه
والا من تو گوشی های سونی کیفیت صدا ندیدمنقل قول:
سامسونگم که یک سال ترکونده بازاره گوشیو
اگه دوستی لطف کنه مقایسشون(5700 با 8510) بکنه بهتره
سلام بر دوستداران 5700
خوبین؟
دوستانی که میخواستن گوشیشونو عوض کنن و دنبال گوشی میگشتن که کیفیتش از 5700 بهتر باشه
فک کنم پیداش کردم
بازم مطمعن نیستم
به دوستی که w995 رو داشت پی ام زدم و جوابو سوالمو میزارم شما بخونین و نظرتونو بگیم :
سوال من:
سلام
من متوجه شدم شما w995 دارین
لطف میکنی کیفیت پخش موزیکشو با 5700 مقایسه کنی؟
جواب دوستمون :
سلامم
کیفیت پخشش موزیکش عالیه
بلندی صداش یه خورده از ۵۷۰۰ کم تره ولی کیفیتش ۱۰ برابر بیشتره و اسپیکرش هم باس میزنه
کیفیت هندزفریش هم فوق العاده هست و باس خیلی بالایی داره
دوستان نظر خاصی ندارن؟
اگه بتونه یک مقایسه ی تصویری بذاره خیلی خوب میشه...یعنی یک آهنگ بیس دار روی 5700 و w995 پخش کنه و با دوربین دیگه ای فیلم بگیره و اینجا قرار بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یک خبر بد و یک خبر خوب(البته جفتش مربوط به خودمه)
1.اول اینکه بالاخره قرار شد یک هعدد هدست بلوتوس بگیرم مدل nokia BH-503 مدل 501 رو یکی از دوستام داره و واقعا فوق العاده هستش.503 از اونم بهتره.بنابراین من اصلا دیگه صدای گوشی که میخام در آینده بگیرم برام مهم نیست.از اسپیکر گوشی که موقع زنگ خوردن استفاده میکنم.هدست سیمی گوشی هم که دیگه کاربردی وجود نداره برام با وجود همچین هدست بلوتوس خوفی که سفارش دادم.من پیشنهاد میکنم دوستانی که موزیک براشون مهمه برن دنبال خرید هدست بلوتوس نوکیا فقط
2.چهار هزارتا مسیج توی مای فولدر داشتم 1000تا توی اینباکس.دیروز گوشیم رو روشن کردم دیدم همش پریده.حتی حجم مسیجها که قبلا 3/5 مگ بود الان شده 14 کیلو بایت! بدون هیچ دلیلی پاک شدش! واقعا مسخرست.لعنت به این نوکیا.3سال اس ام اس هام به فنا رفت