من میخوام کنسولم رو 12 ولت کنم
حالا 12 ولت با منبع خارجی کنم یا داخلی
مادربرد دستگاه هم یا فالکونه یا زایفر (دقیق نمیدونم :دی)
من میخوام کنسولم رو 12 ولت کنم
حالا 12 ولت با منبع خارجی کنم یا داخلی
مادربرد دستگاه هم یا فالکونه یا زایفر (دقیق نمیدونم :دی)
سلام
راستی دوستان این XBOX جدیدا که فتحی اورده که پاوراش کوچیکتره و از این حرفا از اون سری XBOX ها نیست که کپی خور شدنشون مشکله ؟؟؟
و اینکه فرقه اساسی که نکرده؟؟؟
و اصلا کلا چه فرقی کرده؟؟؟
و اگه عکس هم ازش دارید بذارید.
TANX
منم اینا رو تازه دیدم!نقل قول:
کپی خور کردن به درایوه!چون درایو اینا هم lite-on هست پس هیچ فرقی نحوه کپی خور شدنش نداره!
و فکر کنم که فقط پاورش کوچیک شده+512 مموری
با توجه به نوع مادربورد کنسول شما 12 ولت Internal به صرفه تر و بهتر هست. البته اگه حوصله ی اون کارایی رو که تو آموزش گذاشتم داشته باشید.نقل قول:
ولی درکل باز کردن تمام کنسول بیشتر از 20 دقیقه کار نمیبره.
با عرض سلام به تمامی گیم خورها و پروفشنال های xbox360 و مدیران تاپیک!
یک پیشنهاد دوستانه: مدیران تاپیک ،لطفا" نسبت به جمع بندی این تاپیک در چند پست بپردازید،چون این تاپیک نزدیک به 9000 پست دارد،که باعث می شود از این منبع غنی به صورت کامل بهره مند نشویم،اگر این تاپیک جمع بندی و دسته بندی و خلاصه شود،خیلی خیلی بهتر می شود،چون هم سریعا" هر کسی به آنچیز که می خواهد میرسد و تضاد میان پست ها نیز به مرز حداقل می رسد و آن مطالب دسته بندی شده و خلاصه شده می تواند به جامع ترین گنجینه آموزشی کنسول xbox360 تبدیل شود.
سوال اولم: چگونگی نحوه تشخیص ایکس باکس نو از کارکرده را شرح دهید،چون بسیاری از فروشگاه ها ایکس باکس های
برگشتی(ریفیربیش) و کارکرده را با ترفندهایی به جای نو می فروشند...
سوال دومم: آیا ایکس باکس های با بورد جاسپر نسخه الایت دارند؟چون با مراجعه به چند فروشگاه پیداش نکردم،لطفا آخرین قیمت جاسپر الایت و آرکید رو بذارید...
سوال سومم:لطفا" یک فروشگاه حرفه ای برای خرید معرفی کنید،چون می ترسم سرم کلاه بذارن...
با عرض پوزش ، شاید این سوالات تکراری باشند ، ولی به دلیل کمبود وقت نتوانستم تمامی این تاپیک را سرچ کنم.
سلام دوست عزیز عضویتتون رو تبریک میگم !نقل قول:
با عرض سلام به تمامی گیم خورها و پروفشنال های xbox360 و مدیران تاپیک!
یک پیشنهاد دوستانه: مدیران تاپیک ،لطفا" نسبت به جمع بندی این تاپیک در چند پست بپردازید،چون این تاپیک نزدیک به 9000 پست دارد،که باعث می شود از این منبع غنی به صورت کامل بهره مند نشویم،اگر این تاپیک جمع بندی و دسته بندی و خلاصه شود،خیلی خیلی بهتر می شود،چون هم سریعا" هر کسی به آنچیز که می خواهد میرسد و تضاد میان پست ها نیز به مرز حداقل می رسد و آن مطالب دسته بندی شده و خلاصه شده می تواند به جامع ترین گنجینه آموزشی کنسول xbox360 تبدیل شود.
راستش مدیران و همکاران این بخش تو فکر مستقل کردن بخش کنسول هستن که این میتونه خیلی به نظم این انجمن پر بیننده کمک کنه ! یعنی هر یک از کنسول ها یک بخش کاملا جدا برای خودشون داشته باشن که بشه جزئی تر در موردشون بحث کرد . اینجوری هم کار برای ما راحت تر میشه هم کسی اگه سوالی داشته باشه زود تر به جوابش میرسه ! به هر حال این طرح در حال بررسی هستش و انشاالله به زودی هم اعمال خواهد شد ! ممنون از توجهتون و پیشنهادی که دادید .
نقل قول:
چون ایکس باکس برا کپی خور شدن باز می شه نمی شه تشخیص داد!ولی اگه از فروشگاه درست وحسابی بخرین با این مشکل مواجه نمی شین!
موجود هست ولی تو بازار فعلا خیلی سخت پیدا میشه!
ارکید جاسپر=350
الایت جاسپر=خبر ندارم!
nextgen-فتحی
شما توضیح درباره ی چیه Lite On میخوای ؟؟؟؟
بگو بهت بگم.
توضیح کلی از این درایو میخواستم.با تشکر از samgun
درایو Lite-on جدیده با قبلیا فرق میکنه، البته میگن اینم جدیداً هک شده ولی درستی خبر تا چه حده نمیدونم.نقل قول:
ارهنقل قول:
فرق میکرد و خیلی هم طول کشید تا حک بشه و حکش هم پر درد سر بود اما تونستن حکش کنن