سلام عزیزم. منم نیرودریایی سیرجان هستم البته اعزامی شهریور و علافی الان. دلتو قرص کن تا بریم :n09::n09:
Printable View
سلام عزیزم. منم نیرودریایی سیرجان هستم البته اعزامی شهریور و علافی الان. دلتو قرص کن تا بریم :n09::n09:
نیرو دریایی سیرجان سریع بیا بالا حرکته ااا
کسی از آموزشی وزارت دفاع خبر داره چجور جاییه سخته؟؟؟آسونه؟؟؟
سلام
من یه داداش دارم 7-8 سال ازم بزرگتر هست
قدیما کفیل مادرم شد ( پدرم فوت کرده )
الانم ازدواج کرده سر خونه زندگیشه
دو تا خواهر مجرد بالای 25 سال هم دارم
ایا می تونم کفالتشون رو بگیرم ؟
سلام دوستان من سوالمو ازچند تا انجمن سربازی پرسیدم ولی جوابی نگرفتم انشاالله تو این انجمن جوابمو میگیرم
عزیزان من اعزامی 1/8 نیروی انتظامی هستم پدر من بیمار و بیماری باعث شده بیکار هم بشه بیمه بیکاری میگیره یه داداش هم دارم تو شهر دیگه دانشجو خود منم برای خرجی خونه کار میکنم من اگه استشهاد محلی بنویسم با مشکلات و مدارک ذکر شده میتونم شهر خودم خدمت کنم؟ و باتوجه به اینکه تقسیمات ازسوی تهران انجام میشه من نامه رو به اسم مرکز آموزشی بنویسم یا تهران؟ واینکه برای استشهاد امضا اعضای محله و مهر مسجدکافیه ؟ چون شنیدم باید به کلانتری محل یا دفترخونه هم رفت وحداقل جند نفر باید امضا کنن؟ ببخشید که طولانی شد منتظر جواب شما عزیزان هستم یاعلی
- - - Updated - - -
سلام دوستان من سوالمو ازچند تا انجمن سربازی پرسیدم ولی جوابی نگرفتم انشاالله تو این انجمن جوابمو میگیرم
عزیزان من اعزامی 1/8 نیروی انتظامی هستم پدر من بیمار و بیماری باعث شده بیکار هم بشه بیمه بیکاری میگیره یه داداش هم دارم تو شهر دیگه دانشجو خود منم برای خرجی خونه کار میکنم من اگه استشهاد محلی بنویسم با مشکلات و مدارک ذکر شده میتونم شهر خودم خدمت کنم؟ و باتوجه به اینکه تقسیمات ازسوی تهران انجام میشه من نامه رو به اسم مرکز آموزشی بنویسم یا تهران؟ واینکه برای استشهاد امضا اعضای محله و مهر مسجدکافیه ؟ چون شنیدم باید به کلانتری محل یا دفترخونه هم رفت وحداقل جند نفر باید امضا کنن؟ ببخشید که طولانی شد منتظر جواب شما عزیزان هستم یاعلی
سلامنقل قول:
سیستم تمدید و تعجیل رو فعلا بستن ولی میتونی تو ملاقات مردمی که تو تهران برگزار میشه بری و انجا درخواستتو بدی شاید قبول کردن
سلام دوست عزیز ممنون از پاسختون. آخه من بوشهر هستم خیلی فاصله دارم با تهران. جریان ملاقات مردمی چطوری هست و در واقع با ملاقات با چه کسی هست؟ نمیشه نامه ای درخواستی چیزی بنویسم؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
رفقا مجددا سوال
3 آبان اعزام مدرس کرج
تا چند روز تاخیر برسم اونجا موردی نداره؟
اگه شب برسم میتونم برم اونجا؟ تکلیفمو رو مشخص میکنن؟
نقل قول:
داداش خودشون براتون ماشین میگیرن دیگه باید با همونا بری
مگه کلا چند روزه که بخوای چند روزم تاخیر داشته باشی؟؟؟
سلامنقل قول:
والا من خودم هم اهواز هستم ولی تو اینترنت که سرچ کردم اخرین ملاقات مردمی 14 مهرماه بود که ظاهرا یه نفر هم نوشته بود که با درخواست تعجیلش موافقت کردن.ملاقات مردمی هم با مسولین نظام وظیفه هست و تا اونجایی که میدونم فقط حضوری هست .البته از شهرهای مختلف میان اونجا میتونی هم با 197 زنگ بزنی و استعلام بگیری
دوست عزیز فعلا سرباز زیاده درخاست تعجیل هم بزنی بی فایدسنقل قول:
اگر منظور شما اموزشى در جوادي نياى قزوين است جاى مناسب و خوبي استنقل قول:
خير اگر حتى برادر شما در كشور ديگر زندگى كنند به شما معافيت نمى دهندنقل قول:
شما سرباز كدام سازمان هستيد؟هر سازمان تقسيمات خودش را انجام مى دهدنقل قول:
اما مراكز اموزشى نام سربازان اموزشى به همراه شرايط خاص انها( پدر نظامى ، تك اولاد ذكور و متاهل ) را ده مراكز هر نيرو مى فرستند انجا تقسيمات انجام مى گيرد . در اموزشى شما شانسى نداريد كه با استشهاد محلى در شهر خودتان تقسيم شويد اما بعد از تقسيمات مى توانيد مستقيم با مراجعه به تهران تقسيم نود را جابه جا كنيد(شانس اين كار پايين است) يا در يگان بعد از چند ماه درخواست انتقالى دهيد.
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
امروز برگه معرفی به مرکز آموزشی برای من اومد همون برگه آبی
من اعزام مجدد هستم از تبریز-افتادم 01 تهران آدرس محل اعزام هم زده نظام وظیفه تبریز خودشون می برن اون هم 8/3 نه 8/1 برای اعزام مجددی ها تماس گرفتم با نظام وظیفه گفتن لازم نیست تمام وسایلتونو ببرین
همتون شاد باشید و انشالا هرچی زودتر خدمتتون شروع بشه و زودتر تموم بشه... صلوات:n40:
سلام دوستان. من امریه ارتشم 01 تهران برای برج هشت تکمیلی هم دارم.حالا ما آموزشی داریم یا باتوجه به اینکه نکمیلی داریم یا همون روز مرخص میکنن؟
آخه میگن کسی که دوره تکمیلی و امریه را باهم داشته باشه همون روز ترخیص میشه حتی در ارتش:n13:
نقل قول:
یکی از بهترین آموزشگاهای آموزشی افتادید، من خودم آموزشی اونجا بودم علاوه بر کادر خوبش و امکانات مناسب، بخاطر نوع سربازی که میگره جو خیلی عالی داره، دوره ما اکثرا دکترا و فوق بودن و دیگه حداقل مدرک لیسانس بود، چیزایی که من قبلا از خدمت شنیده بودم، که دزدی زیاده،آدم فروشی میکنن، سوارت میشن و... اونجا اصلا نبود و همه با هم خوب بودن و هوای همُ داشتن.
کلا 5-6 روز اول پادگان الکی هست چون طول میشکه همه سرباز های از همه جای ایران برسن،من خودم از شیراز بودم یه روز بعد رسیدم ولی خیلی ها 3-2 بعد اومدن، هر موقع از روز و شب هم برسی در باز هست و میتونی بری داخل، خوابگاه ای هم که روز اول بهتون میدن موقتی هست، حدود یک هفته بعد که همه سرباز ها رسیدن تقسیم رو انجام میدن و گروهان دسته و خوابگاه اصلیت مشخص میشه، دوستایی که تو چند روز اول انتخاب میکنی احتمالش زیاد هست تو گروهان خودت نباشن و دیگه به ندرت میشه دیدشون چون همه چیز جداست
پادگان خوبی هست ولی سختی های خودش رو داره، حدودا 50 درصد کلاس ها عملی هست که بعضی هاش خیلی سخت هست ولی 50 درصد بقیه سر کلاس هست و تئوری که جو کلاس هم مثل دانشگاه هست و اصلا خشک نیست
یه نکته که از تهدید های تجدید دوره و نمره و ... این چیزا اصلا نترس همش کشک هست، تا جایی که میتونی بپیچون و اصلا امتحان و نمرات رو جدی نگیر هیچ تاثیری تو تقسیم نداره و الکی سرباز ها رو می ترسونن که اگه نمرت پایین شد میوفتی فلانجا و ...، اصلا هم هیچ مسئولیتی قبول نکن و واسه چیزی داوطلب نشو .
باز راهنمایی بیشتر خواستی پیام بده
دوستان پادگان شهید بیگلری مشگین شهر رو کسی میشناسه؟! نیروی انتظامی
وضعیت تقسیم بعدش چطوره؟ درسته که عموما مرزبانی میندازن؟
سلام و عرض ادب از دوستان عزیز کسی میدونه پادگان اموزشی سپاه صاحب الزمان کجاست؟
اعزامی 1/8 هستم و کد مازاد خوردم. همدانی هم هستم و 3 آبان برای اعزام 7 صیح باید برم علاقه بندیان.. برای همه سربازها آرزوی موفقیت و سلامتی دارم و امیدوارم جای خوبی بیفتید. :n39:
دوستان تست 370 سوالی چیه؟ امروز رفتم پیش دکتر برای معالجه اعصاب و روان و گفتش شنبه بیا مطبم برای دادن یک تست 370سوالی.
سلام و خسته نباشید به همه دوستان
یکی از دوستان من به خاطر سردرهای عصبی اعزام شد بیمارستان 505 ارتش
اونجا گفت که نمیتونه خدمت کنه و میخواد معافی بگیره و براش ماه آینده وقت شورا زدن
یکسری دارو هم دکتر بهش داده که استفاده کنه
اگر تا زمان شورا استفاده از این داروها باعث بشه که سردرهای عصبیش کنترل بشه و قادر باشه خدمت کنه میتونه از کمیسیون انصراف بده ؟
مشکلی براش پیش نمیاد ؟
MMPI ــــــهنقل قول:
منم با همین تستا معاف شدم .
30-40 ب بعدش حوصله سر بر میشه . و بعضا سئوال های تکراری زیاد داره برای *آتو* گرفتن
مثلا میگه منطقی یا احساسی بعدش 20سئوال پایین تر میگه احساس یا منطق!
سلام کسی درباره پادگان آموزشی احمد ابن موسی نیروی دریایی سپاه چیزی میدونه؟؟؟
خير مشكلى نيستنقل قول:
دوست شما براى برريى معافيت به تهران اعزام خواهند شد مى توانند انجا خواهش كنند كه معافيت از نگهبانى و رژه بگيرند
خوبهنقل قول:
فقط من پیام آور هستم یعنی امریه
و خودم دندانپزشک ام
اگر مسولیتی قبول کنم توی حیطه خودم به نفعم نیس؟ از زیر کارها در برم
شنیدم یمقدار سخته! ولی در کل خدمت در ندسا راحته!نقل قول:
اگه بتونید این مورد نسبتا خوبه، میرید درمانگاه پادگان ( البته امکانات درمانگاه زیاد هست ، تمام امکانات دندونپزشکی رو داره یه در به بیرون پادگان داره خانواده سپاهی ها میان استفاده میکنن ) البته دو نکته هستنقل قول:
- رقیب زیاد دارید خیلی پزشک/دندانپزشک اونجا هست
- واسه بعضی از دکتر ها هم بدتر شد هم میرفتن درمانگاه هم باید تو درس های عملی شرکت می کردن (با توجه به این که کلاس های تئوری چیزی نبود و همه سر کلاس خواب بودن) ولی آخرای دوره دیگه کلا ولشون کردند و عملی هم نمیومدن
- دو نکته خیلی مهم مخصوصا واسه شما که امریه هستید:
حدودا هفته دوم دوره اعلام میکنن اونایی که شرایط معاف از رزمی رو دارن ولی نرسیدن اقدام کنن بیان، اسمتون رو یادداشت میکنن و حدودا یه هفته بعد کمسیون پزشکی تشکیل میشه، دکتر کمسیون رو هم از خود سرباز های دوره انتخاب کردن (تخصص داشتن ) مرام گذاشت اکثر کسایی که اسم نوشته بودن رو معاف کرد، دکترا رو که همه:)))) دستش دردنکنه منم معاف کرد
خلاصه سالمم هم هستی مدرکی چیزی جور کن با خودت ببر { ما رو هم ترسوندن که اگه الکی اسم بنویسید و دکتر معاف از رزم نده تجدید دوره می کنیم که اینم الکی بود اهمیت نده}
- این روش اول بود، حالا روش دوم :n10: همون هفته دوم یه آزمون تستی سلامت روانی ازتون میگرین ( آزمون استاندارد و معروفی بود ولی اسمش یادم نمیاد )، اون آزمون رو کاملا بد بزن خودت رو یه افسرده که قصد خودکشی داره نشون بده :)
حدود دو هفته بعد یه روانپزشک میاد اونایی که آزمونشون بد شده رو ویزیت میکنه: دو حالت داره
1. چندتا سوال الکی میکنه مثل توهم میبینی، سابقه خودزنی داری و... تو هم میگی نه و هیچی به هیچی ( چون من با روش اول معاف شده بودم اینجا اقدامی نکردم )
2. اگه با روش اول معاف نشدی اینجا بگو سابقه افسردگی داری، ناخون میخوری و... (دیگه خودتون اعلائم این چیزا رو یاد بگیرید) معاف از رزم ستاره* دار میشی، باز از همه چی معافت میکنن چندتا از بچه اینجوری معافی گرفتن، البته بعضی گفتن ممکن هست بعدا تو یگان سر این * مشکل پیش بیاد ولی چون اکثرا اونجا امریه بودن مسئله ای نیست.
سلام داداش منم 3/8 بیگلری مشگین افتادم من خودم بچه اردبیلم اونجا رو خوب میشناسم دوستای زیادی هم داشتم اونجا افتاده بودن پادگان خودش خوبه جای نگرانی نیست مرزبانی هم نیست شاید به ندرت اگه نیرو خواستن اونم از 100نفر دو نفر بیوفنه مرز بیشتر تقسیماتش هم تهرانه فقط با خودت ویتامین ث قرص سرماخوردگی یادت نره که شدیدا سرد میشه. داداش شمااز کجا اعزامیید لیسانس هستی؟نقل قول:
والا من تو این چند وقت خیلی از خاطرات بچه ها رو تو پادگانای مختلف خوندم و الان دیگه به این نتیجه رسیدم که واقعا تقسیم بی حساب کتابه!! بودن کسایی که گفتن نصف بچه ها افتادن مرزبانی، یا مثل شما که میگین میفتن تهران، یعنی واقعا هر سال متفاوته! امیدوارم واسه ما ختم به خیر بشه ایشاللهنقل قول:
اتفاقا من خوشحال بودم که این ماه افتادم که دیگه نه هوا خیلی گرمه نه خیلی سرد! ولی فکرشو نمیکردم که بیفتم مشگین شهر :))
من از تهرانم برادر، فوق لیسانس، فقط خدا خدا میکنم بعد از تقسیم بیفتم تهران، من واقعا شغلم برام مهمه :( همین الانشم حتی اگه بیفتم تهران و بیفتم راهور، کارم تمومه!! فک کنم طرفای ۶ آزاد میشیم دیگه؟! خلاصه که اصلا وضعیت جالبی نیست!
کلا اگه کسی سربازی نره بعد از اتمام دانشگاهچه اتفاقی پیش میاد ؟
میرن دنبالشون ؟ یا نامه چیزی میزنن برای معرفی ؟
فک نمیکنم اتفاق خاصی بیفته فقط باید قید سفر خارج از کشور بزنی قید کار دولتی هم باید بزنی.خلاصه هر چی که ربط دتره به کارت پایان خدمته کمم نیست باید قیدشو بزنینقل قول:
- - - Updated - - -
فک نمیکنم اتفاق خاصی بیفته فقط باید قید سفر خارج از کشور بزنی قید کار دولتی هم باید بزنی.خلاصه هر چی که ربط دتره به کارت پایان خدمته کمم نیست باید قیدشو بزنینقل قول:
داداش شما راست میگین تقسیمات بی حساب و کتاب ولی مرزبانی اکثرا پادگانی خودشونو دارن الان خود اردبیل دو پادگان آموزشی داره یکیش همین مشگین شهر که از فوق دیپلم تا ارشد مثل شما نیرو میگیره یکی هم تو شهر اصلاندوز که دیپلم زیر دیپلم جذب میکنه که اون پادگان مختص مرزبانی ولی باز شما با مدرک فوق لیسانس اونم تهران باید 01 ارتش میوفتادین نه مشگین انشاالله بعد آموزشی شهر خودتون میوفتین فقط سرما رو جدی بگیر انشاالله میایی میبینی کوه سبلان تو نزدیکی خودت سردی هوا تو اردبیل از شهریور شروع میشه با سرما تهران مقایسه نکننقل قول:
مدارك تحصيليش هم در دست دانشگاه مى ماند تا با گواهى اشتغال خدمت يا كارت پايان خدمت به دانشگاه ارئه دهدنقل قول:
دوستان گفتن از چی محروم میشید + اینکه از اول مهر ارسال بخشنامه ای به مراکز نظام وظیفه ارسال شده که گشت هایی در سراسر شهر می زارن که به بازدید از کارخونه ها شرکت ها مغازه ها و.... می پردازن در صورتی که فرد غایب رو به کار گرفته باشن اخطار . جریمه و سری های بعد به روش قانونی قراره اقدام کنن (مثل اینکه ایندفعه به شدت جدی شده قضیه و مراکز منتظر تجهیزات و یه سری روند قانونی هستند که به صورت کامل وارد بشن :n27:)نقل قول:
طبیعتا هر چه نیاز به سرباز بیشتر باشد برخورد با مشمولین غایب و فراری شدیدتر خواهد بود:n25:
پس اگه مشمول خذمت هستید یک ثانیه هم درنگ نکنید و هر چه زودتر برای اعزام اقدام کنید که فردا دیر است:n33:
- - - Updated - - -
طبیعتا هر چه نیاز به سرباز بیشتر باشد برخورد با مشمولین غایب و فراری شدیدتر خواهد بود:n25:
پس اگه مشمول خذمت هستید یک ثانیه هم درنگ نکنید و هر چه زودتر برای اعزام اقدام کنید که فردا دیر است:n33:
آخه اینهمه سرباز رو دستشون مونده من نمیدونم حداقل چرا 18 ماهش نمیکنن پادگانها دارن میترکن :n31:نقل قول:
این همه میگن جوونا باید زود ازدواج کنن و بچه دار بشن تا جمعیت زیاد بشه پس چرا سربازی که بزرگترین مانع هست رو کم نمیکنن :n27:
سلام دوستان من 3/8 اعزامم 01 تهران دوره تکمیلی دارم امریه هم دارم.حالا انگار باید برم کفایت از آموزشو از تهران بگیرم تو را خدا کی مراحلشو میدونه؟
وباید کفایت از آموزشو برای پادگان بگیرم یا ستاد مشترک ارتش:n36:
اين تعداد زياد سرباز تا دو سال ديگه جواب ميده احتمالا باز در سال ابنده شاهد افزايش طول خدمت خواهيم بودنقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
ارتش دوره تكميلى را تا سال قبل رو قبول نمى كرده
اما شما بايد براى پادگان اموزشى بگيريد( يا براى ستاد نيروى نزاجا) ، ستاد مشترك ارتش وظيفه اش چيز ديگه است.
الان دوست من ارتشم دوره تکمیلی را قبول داره؟یعنی دیگه آموزشی نداریم
انگار یکی دوستام میگفت برای کفایتی باید برم بسیج مستضعفین
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk[/QUOTE]
- - - Updated - - -
الان دوست من ارتشم دوره تکمیلی را قبول داره؟یعنی دیگه آموزشی نداریم
انگار یکی دوستام میگفت برای کفایتی باید برم بسیج مستضعفین
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk[/QUOTE]
سلام در مورد نحوه برخورد با لیسانس ها(لیسانس حقوق) و امکانات و مرخصی ؟ و اینکه اطلاع دارین بعد آموزشی که در یگان تقسیم میسشیم در تهران چند یگان وجود داره برای پدافند هوایی و کجاها هستن ؟میخوام امریه بگیرم نزدیک ترین محل به منزلموننقل قول:
فكركنم هنوز دفترچه پست نكردين و كد اعزام نگرفتيدنقل قول:
در ارتش برخورد با ليسانس و فوق ليسانس خوبه البته بستگى به اين دارد كه شما در كدام پادگان اموزشى و در كجاى ايران باشيد اما شرايط در ٠١ خوب است ، حقوق هم انقدر زياد نيست ليسانس و مجرد كمتر از ١٠٠ تونن مى گيرد مرخصي اگر مجرد باشيد يك روز در ماه است ( در همه دستگا هاى نظامى صادق است)
امريه نيروهاى نظامى به طور مستقيم نداريم يا شما امريه سازمان هاى غير نظامى مى شويد يا اينكه امريه زير مجموعه نيروهاى نظامى مانند قرارگاه خاتم النبيا سپاه