نقل قول:
اها ببخشید همون که شما میگی :دی
ببین موقع ست کردن DNS توی ویندوز، وقتی اون تیک رو میزنی که فعال شه، 2 تا ستون برای ست کردن داره !
الان اینی که دادی رو توی کدوم قسمت باید ست کنم؟؟
Printable View
نقل قول:
اها ببخشید همون که شما میگی :دی
ببین موقع ست کردن DNS توی ویندوز، وقتی اون تیک رو میزنی که فعال شه، 2 تا ستون برای ست کردن داره !
الان اینی که دادی رو توی کدوم قسمت باید ست کنم؟؟
اول 195.irنقل قول:
دوم 82208888
اره برای هم برای شبانه هم برای روزانه
نصف شب که بهت زنگ نمی زنن :n02::n02::n02::n02:
نقل قول:
بابا خودشون گفتن همون تایم ساعت 2 نصفه شب که گرگا زوزه میکشن میزنگن خونه که سرعت رو تست کنن ! :دی
که متاسفانه همون جور که قابل پیشبینی بود، زنگی در کار نبود ! هر چند که منم گرفته بودم خوابیده بودم ! :دی
یکسری از برنامه ریزی IDM چیزی نمی دونن میزارن دانلود و صبر می کنن تا تموم شه ، بعد میزارن دانلود بعدی ! :n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
خیلی حال می کنم ، وقتی میری شکایت می کنی بعد که زنگ میزنن چه سوزن بهشون بزنی و چه فحش خار مادر بهشون بدی ککشون هم نمی گزه ! هههه :n09::n09::n09::n09::n09::n09:نقل قول:
ک* گفتن :n08::n08::n08::n08:نقل قول:
دوستان کسی هست که از Next V'p'n استفاده کنه؟
بله هست:n01:نقل قول:
IP Address رو یه IP دلخواه میذاری مثلا 192.168.1.20نقل قول:
Subnet mask رو که تا روش کلیک کنی خودش ست میشه
Default gateway رو هم 192.168.1.1 میذاری (همون آدرس مودم )
بعدش هم DNS
واسه اولی بذار 216.146.35.35
واسه دومی بذار 8.8.8.8
اواتارت منو کشته ! :n09::n09::n09::n09::n09::n09:نقل قول:
ولی امضات یه چیزه دیگه هس !نقل قول:
مال قسمت 1 فصل 3 هست که از قطب شمال اومدن خونه :n02:نقل قول:
اره داداش... بعد از ظهر دوباره تماس گرفت یارو گفت درخواست نوشتیم برا مخابرات که پورتتو فلان بیسان کنه... منم گفتم 5 روزه بهم ضرر زدید ... یه مکس کردم گفت چجوری میتونم جبران کنم؟ منم گفتم 20 گیگ بهم بدید! گفت بیشتر از 3 تا نمیتونم بدم... 3 گیگ فعلا بهم حال دادن..... ولی پیش خودمون باشه! 2 دقیقه پیش دوباره یک شکایت نامه نوشتم که اینا بهم ضرر ضدن بلکه بشه 10 20 گیگ بگیرم ازشون بجای شبانه این مدت... خدا رو چه دیدی!!!!!!:n17:نقل قول:
من که استفاده می کنم یه اروری میده دهنمو سرویس می کنه! هرچقدرم تو سایتایه خارجی گشتم چیزی نیافتم! نه می تونم آهنگ گوش بدم نه هیچ کاره دیگه ای! عملا همه نرم افزارای دیگرو باید ببندم فقط اون فعال باشه! فقط هم رو PC اینطوریه رو لپ تاب مشکلی ندارم! شما برات همچین مشکلی پیش نیومده؟نقل قول:
دوستان یک سوالنقل قول:
چه فرقی داره DNS را از داخل تنظیمات مودم ست کنیم یا داخل ویندوز به روشی که دوستمون گفت؟
هه هه هه مرد حسابی داری باج می گیری ؟؟؟؟:n08::n08::n08:نقل قول:
20 گیگ واسه 5 روز چه خبرته ؟؟؟
3 گیگ مفتی بهت دادن ؟؟؟؟؟
بازم اسانلو بود ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
فرقی نداره رفیق من خودم از توی مودم ست می کنم ولی چون مودمهای مختلف با هم فرق دارن این روش رو گفتم اتفاقا از توی مودم واسه همه دستگاه هایی که به مودم وصل میشن ( چه وای فای چه لن ) DNS ست میشه که بهتر هم هست !نقل قول:
چه افتضاحی شده این دانلود شبانه !!! نوسانه عجیب ... ۱ ثانیه ۲۰ ک ب ثانیه بعد ۴۰۰ ک ب
دوستان ب نظرتون این عادیه ک توی دو روز پشت سره هم من هر روز 700 مگ تقریبا ازم کم شده باشه ؟
من بیشتر روزی 200 مگ نداشتم . این دوروزم ک اینجوری شده مصرفم خیلی پایین بوده نسبت به روزای دیگه .تعجب کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق ما از اینجا نمیتونیم نظر بدیم شاید سایت اشتباه کرده شاید هم کسی از همسایه هاتون وای فایتون رو هـک کرده شایدم نرم افزاری چیزی خودشو آپدیت کرده مثلا واسه خودم پیش اومده تلویزیون که وا فای وصل بود خودکار نرم افزارشو آپدیت کرده بود و 1 گیگ ازم ترافیک خورد !نقل قول:
شما نرم افزار Bw-meter یا نرم افزار های مشابه رو نصب کن که روی ترافیک مصرفیت کنترل داشته باشی ...
البته از قسمت مدیریت سرویس درخواست بازبینی مصرف ترافیک رو بده مصرفتو جمع میزنن اگه اشتباه شده باشه بت بر میگردونن
شکایت کردی میتونی عکس شو مثه دفعه قبل بزارینقل قول:
ممنون میشم
ای کسانی که next - V'P'N دارین! هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم! با نسخه 32bit هم همین جوریه ! این کاریم که خودش میگه که Hook رو بزار رو Module Copy انجام می دم درست نمیشه! سایتایه خارجیم شخم زدم فقط یه سایت بود اونم فک کنم زبانش روسی بود معلوم نبود چی گفتن! :| آیا کسی هست که مرا یاری دهد؟
این مشکل رو انتی ویروس بیت به وجود میارهنقل قول:
اما چاره داره شما HOOK رو به MODULE COPY تبدیل کنید هم تو بخش 32 بیتی هم 64 بیتی
بعد تغییرات رو SAVE کنید به عکس پایین توجه کنید
برای برای Profile Name یه اسم بزارید OK کنید و برنامه رو دوباره راه اندازی کنید مشکل پایان یافته
دمت گرم ! مشکل ارور module حل شد! ولی هنوز خود برنامه رو close می کنه! هر دو نسخه 32bit و 64bit هم ستس کردم! ولی حل نشد! 32bit که مجبور به رسیتارت می کرد! ولی 64bit فقط خود نرم افزار رو می بنده!نقل قول:
شخصا یاد ندارم تواین مملکت چیزی با شکایت ظرف 2 روز درست بشه:n15:
اما......
پارس آنلاین مثل اینکه استثنا شده
2شنبه ازشون بابت شبانه تو سایت 195.ir شکایت کردم که شبانه سرویس 2 مگ من 100 کیلو
به زور بشه اونم با 4 تا لینک همزمان،زنگ زدن و نهایتا گفتن که ساعت3 صبح 5شنبه باهات تماس می گیریم
امروز صبح تماس گرفتن تا گوشی روبگیرم قطع شد منتها سرعت دانلودم درست شد میانگین ساعتی 400 کیلو
دوستانی که مشکلی دارند در این زمینه 1شکایتی بکنن،شاید فرجی بشه!!!!
داداش متن رو چی بنویسیم!؟ یعنی بگم شبا که مجانیه سرعت دانلود 1mb نمیزنه؟ :n07: خوب میگه به فلان جام!نقل قول:
سرویست تقسیم به هشت کن اگه سرعت شبانه ات کمتر از اونه شکایت کننقل قول:
الان یگ مگ سرعت شبانه باید 128 باشه برای بعضی ها ده الی 20 که شکایت می کنند
اون عکسو بنده گذاشتم :n02::n02::n02::n02:نقل قول:
اواتارت از کیه ؟؟؟؟؟؟( اشناس )نقل قول:
ولی در کل چیزاشو قربون ! :n02:
افرین .... میشه جدید شکایت کردی بزاری برای غرامتنقل قول:
هنوز ok نشده و تو پیگیری !نقل قول:
حالا می خوای چیکار ؟؟؟؟؟؟؟
قبلی هم که چند صفحه قبله !
میخوام ببینم چی نوشتی اخه قبلیی مثل تو شکایت کردمنقل قول:
هیچی ،نقل قول:
میگی سرعته دانلودم از اون چیزی که شرکت پارس انلاین تعهد کرده بود ، به من نمیده !
مثله قبلیه من بنویس ok !
پریشب استثنا بوده خدا رو شکر دیشب دوباره مثل قبل شد. آپلود پارس هم کلا داغونه ها ! فقط داخلی خوب آپلود میکنه یه اتچمنت 2 مگی رو 5 دیقه طول میده
این پارس چرا اینطوری میکنه :دی
تا دیروز آپلود به زور به ۳۰ کیلو میرسید اونوقت الآن:
شکایت برای غرامت بگریمنقل قول:
اپلودتو روی چند بستن؟نقل قول:
من که امتحان کردم ولی مثله سابق بود !نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n13:نقل قول: