وحید اگه علاقه داری من میتونم تاریخ و7 رو بگما این طوری 500 تا پست طول میکشه تا تموم بشه !!!
Printable View
وحید اگه علاقه داری من میتونم تاریخ و7 رو بگما این طوری 500 تا پست طول میکشه تا تموم بشه !!!
عزیزم من تاریخ نگفتم !!! :دی
عزیزت ممده من عزیزت نیستم ژیگر
در ضمن اینا پیشگویی بود + تاریخ اتفاقات و12 این FEMA واقعا یه مشت اسکلن که نمیتونن ....
توی ورلد 21 یه نفر دو روستایی شد !
خوش بحالش :31:
ماهم میشیم به زودی نگران نباش حاجی :D:D:D:D:D:
بچه ها تا حالا نقشه dominance W2 رو دیدید آخرشه کلا دیگه 4تا فامیلی شاخ موندن اگه ندید برید ببینید که جالب خوفناکیه
ورد21 و 22 هم به اون سايته اضافه شد
امضام قشنگه :31:
خیلی قشنگه برای مصطفی و VA2HID از همه قشنگتره
منظورت چیه و21 و و22 اضافه شده ؟؟و به کجا اضافه شده ؟؟
يعني تا امروز صبح ورد21 و 22 توي گزينه هاش نبود !!!
بله بازيكنهايي كه بدون هماهنگي و مجوز خارج ميشوند فارم ميشوند.من از اين اميد متعجبم با اينكه ايرانيه ولي يكخورده قدرت تعقلش را دست كم گرفته و سرش را مثل دن كيشوت پايين انداخت و رفتنقل قول:
البته فاصله اش با ما خيلي زياده و در اصل نبايد عضو ترايب ما ميشد
فعلا اگر از برنامه اش استفاده كرديد پسووردتان را عوض كنيد
نه آقا به من ميل زد گفت فقط بخاطر دوري از ترايب خارج شده
و برنامش هم هيچ مشكلي نداره
اينو به صفا هم گفتم :(
و از قرار معلوم صفا با يه ارتش كه 1000نيرو در آن وجود داشتند بهش حمله كرده :31:
مامان و بچه ها خوبه ؟!!!نقل قول:
من چمیدونم خودتون انتخاب کنین
اینجا جنگله بخور تا خورده نشی !نقل قول:
بچه هاي قبيله P30 تو ورلد 21
من به خاطر فاصله اي كه بين روستام و شما ها بود K53 و K64 و يه سري دلايل ديگه قبيلمو متاسفانه بدون اطلاع ترك كردم. اميدوارم بهتون بر نخورده باشه. و معذرت خواهي منو بپذيريد. اگه با برگشتن من اين توهين من به قبيله بخشيده ميشه حاضرم اينكارو بكنم به شرطي كه توهيني هم كه به من شده لااقل معذرت خواهي بشه.
خیلی غم انگیز بود ... حالم گرفته شد:37:
نمي دونم گفتن بعضي چيزا ارزششو داره يا خير. اما واقعا از همه دوستان معذرت مي خوام. :40:نقل قول:
من به یه نفر از اینایی که اکانت اضافی داره نیاز دارم تا اون پسوردشو بده به من ، منم پسورد the.answer رو بدم بهش ، اون وقت اون از اکانت دومم برای من ریسورس بفرسته ، منم از اکانت دوم اون براش ریسورس بفرستم.
فعلا كه ما داريم با اين اكانتهاي اضفي حال ميكنيم حوصله دردسر هم نداريم :دي
حالا چرا عوض ميكني تو افر بده من افرهاي تو رو قبول كنم و منم افر ميدم تو هم افرهاي منو قبول كن حتي ميتوني يا مصطفي و بستي هم همينكارو انجام بدي .:دي
نقل قول:جناب بحث احساسی نیست که بهمون بربخوره یا ناراحت بشیم.نقل قول:
بحث امنیت ترایبه.
ترک کردن بدون مقدمه ترایب بسیار جای شک داره.
اگر ایرانی نبودید 100% بهتون برچسب جاسوسی میزدیم و منتظر پاسخگویی از طرف شما هم نبودیم.
از طرفی شما توی ترایب نرم افزاری ارائه کردید که هنوز مشخص نیست از لحاظ امنیتی مشکل داره یا نه.
اینکه توی ک53 هستید دلیل قابل قبولیه.
اگرم نمیرفتید یه روزی اخراجتون میکردیم.
ولی معمولا در اینجور مواقع اول با مدیران ترایب بحث رو مطرح میکنن.
بعد یک تاپیک خداحافظی میزنن و دلیل رو برای بقیه توضیح میدن.
حالا دعوتش کنید که یه تاپیک خداحافظی بزنه بعدش ما هم همگی باهاش خداحافظی کنیم بعدش اخراجش کنید.
اولا كه نرم افزار هيچ مشكلي نداره!!!
دوما مساله احساس نيست احترامه.
سوما وقتي تاپيك نرم افزار بدون اطلاع من قفل شد. منم نيازي نديدم با اطلاع از ترايب خارج بشم.همونقدر كه شما براي ترايب ارزش و احترام قائليد منم براي نرم افزار هستم. پس از اين نظر بي حسابيم.
دليل خارج شدنم : فاصله
دليل بي خبر رفتن : عدم احترام متقابل.
من به خاطر دوستاني مثل answer-3 گفتم حاضرم برگردم. اما مثل اينكه ديگه نيازي نيست.
بدرود
:19:مصطفی جان واقعاً انتظار نداشتم.
حاجی میشه بگی ما کی به شما بی احترامی کردیم ؟نقل قول:
دلیل قفل شدن تاپیک فقط به خاطر خودتون بود.
کسی از این جور نرم افزار ها بدش نمیاد.
فقط اگر یک نفر ریپورت شما رو به مدیران میداد در جا بن میشدید .
پدرام به خاطر خودتون این کارو کرد.
قفل كردن تاپيك چه ربطي به اين مسئله داره؟ به فرض كه اين بود بايد تاپيك حذف ميشد نه قفل. تازه من اصلا نمي خواستم در موردش صحبت كنم. شما ميل زدي حتي ديدم كه لشكر كشي كرديد. وگرنه به نظر من اصلا ارزش جر و بحث نداره. موفق باشيد.
لطفا مسئله رو شخصی نکنید
از بحث اصلی بازی هم به کنار نرید
erroring یک کاره ناشیانه کرد , باید قبلش خبر میداد ,این یه قانون نانوشته و تمام ترایب ها حساب میشه
مدیریت یک ترایب کاره بسیار مشکلیه , اگه یکم وا بدی سنگ رو سنگ بند نمیشه
erroring جان تو بازی هم گفتم , بهتر بود قبلش خبر میدادی
چه توهيني به شما شد؟؟نقل قول:
هميشه يادتان باشد در اين بازي خروج از ترايب تنها يك معني ميدهد……… نوشتن يك خط و در جريان گذاشتن ليدر ترايب كار سختي نبود
ضمنا مبحث فاصله مورد مهمي نيست چون ما راحت ميتوانيم با اون ترايب رابطه ديپلماتيك برقرار كنيم(ليدرش اشنا است)
من تعجب ميكنم ابتداي امر من به همه گفته بودم ريستارت كنند تا 64 بيافتند يا اكانت 64 اضافي را بگيرند.شما را نميدانم چرا از قلم انداخته مصطفي
به هر حال منتظر جوابتان هستيم
ممنون
جالب شد داستاننقل قول:
من در تاپيك اعلام كردم قفل موقت بعد از شما هم خواستم با من تماس بگيريد
و كلي هم با هم صحبت كرديم و من به شما گفتم كه ترايبهاي ديگر متوجه مسائلي شدن و اگر ريپورت بدهند ادمين به راحتي با ديدن لينك نرم افزار حكم تعطيلي ترايب و بن شدن خيلي ها را ميدهد
من فكر ميكنم يا شما ديشب خودتان نبوديد و يا الان يكي ديگر جايتان است
میشه بگی کی بهت حمله کرده ؟نقل قول:
من با شما ديشب چت كردم ولي همونطور هم كه اينجا گفتم هرگز نمي خواستم در موردش صحبت كنم. اما حالا كه بحثش پيش اومده شما بايد چه براي قفل كردن و چه براي حذف تاپيك حداقل يه خط هم شده منو در جريان مي گذاشتيد.
براي اينكه كسي نتواند نرم افزار رو دانلود كند شما بايد تاپيك رو حذف مي كرديد نه قفل. و حتي براي حذف هم من لازم ميديدم بايد منو در جريان مي گذاشتيد.
تنها دليلي كه شما براي قفل كردن تاپيك داشتيد اين بود كه حس مي كرديد شما به عنوان يك رئيس ناديده گرفته شديد همانطور كه در چت گفتيد : چرا بدون اجازه من لينك اپديت را گذاشتيد؟؟!! من نرم افزار رو با اجازه شما ننوشتم كه بخواهم با اجازه شما اپديتش كنم.
تو چت چيزي نگفتم چون اصلا كلا نمي خواستم چيزي بگم.
من حتي فكر كردم وقتي تاپيك نرم افزار كه بدون اجازه رئيس!!! ايجاد شده قفل ميشه حتما اگه تاپيك خداحافظي هم بزنم حذف ميشه!!! (واقعا اينطوري فكر كردم) و خوب دوست داشتم يه جورايي اعتراض خودم رو هم نشون بدم و اين بود كه تصميم گرفتم بدون اطلاع از ترايب خارج بشم.
امروز صبح ساعت 8 مشاهده كردم كه لشكري از سمت كاربر Safa64 داره به سمت روستاي من حركت مي كنه كه خوشبختانه دقايقي بعد اين حمله توسط شروع كننده كنسل شد.
عزیزه من به اون نمیگن حملهنقل قول:
من طبق معمول وقتی دیدم کسی از ترایب خارج شده رفتم برای اسکات کردنش
اول فکر کردم خارجی هستی بعد یهو یادم اومد که ایرانی هستی و به احترام ایرانی بودنت اسکات کردن و متوقف کردم
کل این جریان یک دقیقه هم طول نکشید
در ضمن مدیریت ترایب هیچ اجباری نداره که شما رو تو جریان بزاره
اون مدیره و قدرت این و داره که هر کاری که فکر میکنه درسته انجام بده
اگه مدیر مجبور بود تو این کارها اجازه بگیره که دیگه چه فرقی بین مدیر و کاربر ساده وجو داره
يعني مدير وظيفه نداره احترام بذاره. يعني قوانين يه بازي اينترنتي مهمتر از قوانين اوليه انسانيه؟
فكر كنم كارايي سخت تر از مديريت هم باشه. در ضمن در جواب شما كه فكر مي كنيد كار ناشيانه اي كردم بگم كه قبل از اينكه بيام ترايب p30 تو ترايب Persian Empier بودم به مديريت jasper-8 اگر قرار بود ناشي بازي در بيارم بايد در خروج از اون ترايب هم در مي اوردم. مي تونيد از ايشون بپرسيد كه من چطوري خارج شدم و ايا تاپيك خداحافظي و ذكر علت ايجاد كردم يا خير؟!!!!
من که به هر حال تو اون World نیستم ، میشه لطفا درباره نرم افزارتون توضیح بدید ؟ البته در P.M
سلام
بچه ها من موندم چطور اين خارجيا اينقدر سريع پيشرفت مي كنن
من هر طور حساب مي كنم اينا خيلي سريع پيشرفت مي كنن
مثلا نفر اول ورلد 21 رو ببينيد
يعني اون چيكار كرده
ميشه يكي راهنمايي بكنه
اگر یه نگاهی به Village اینا توی نقشه بندازی ، میبینی که همه چیز در اطرافشون تبدیل به Farm شده !نقل قول:
بازی Offensive ، از همون اول Paladin رو ساختن و شروع کردن به غارت کردن Bonus villages . در TW Wiki راهنماهایی در این زمینه هست .
در تاپيك ذكر شد قفل موقت.اين يعني فعلا صبر كنيد (به هر دليلي كه مدير ميداند،شما كه انگار خودتان فروم داريد و ميدانيد قفل موقت به چه معنايي است)نقل قول:
جهت ياداوري بايد عرض كنم من ليدر اين ترايب هستم و تمامي كارها بايد از مجراي ليدر انجام شود (چرايش را حتما ميدانيد اين ديگر بحث پايه و جزو اصول هر مديريتي است) خيلي مضحك است وقتي يكي از من سوال بپرسد و من بگويم نميدانم (به قول اهالي كوچه بازار تو چه مديري هستي كه از كار مجموعه ات بي خبري) صحبت از حركت تيمي و چهارچوب است.صحبت از بهتر بودن يا قويتر بودن نيست.البته بايد اذعان بكنم تقصير از خود ما ايرانيها است كه هيچوقت حاظر نيستيم خودمان را در يك چهارچوب شناخته شده و استريل قرار دهيم و هر كدام مان ادعاي عقل كلي نموده و راه به راه از خودمان نظريه در مينماييم و در هر كاري چه مربوط باشد چه نباشد دخالت ميكنيم از طبابت گرفته تا مديريت و ديپلماسي و ...نقل قول:
قرار نبود بدون هماهنگي با من نسخه را نگذاري؟
به هر حال موردي كه ذكر كرديد تنها يك سوء برداشت شخصي شما است
موفق باشيد
خوب دیگه هر چی بوده تموم شده.
به جای این بحثا فکر پیشرفت باشید.
و22 نبوووووووووووووود
حالا جناب pedram_ashena شما چرا اینقدر لفظ قلم صحبت می فرمایید ! شوخی کردم البته شما هر طور که راحت هستید و صلاح میدونی پست ارسال میکنی ، چه لفظ قلم ، چه مثل این Spammer های این تاپیک لفظ کلم !)
(که البته خیلی خوشحالم شما جزء Spammer ها نیستی)
---------
دوست عزیز ممنون از آدرس نرم افزاری که گفتید ، اما این نرم افزار که کاملا یک Cheat محسوب میشه ، و بسیار ناعادلانه هست .
همینطور میتونه منجر به Ban شدن شما بشه .
خوب دیگه هر چی بوده تموم شده.
به جای این بحثا فکر پیشرفت باشید.
و22 نبوووووووووووووود:31:
ادرس شو به منم بدین ببینم چیه.منم میخوااااااام
و21 پالادين نداره :31: