چقدر سره این جنورا بن شدم...نقل قول:
Printable View
چقدر سره این جنورا بن شدم...نقل قول:
[/QUOTE]نقل قول:
مامانشم حتما lux هست دیگه :n02::n08:
و بااااز پچی دیگر در راه اسسست :n02: پچ 3.11 با edit و update های فراوان دیریدیدیییینگ:n02: ولی نمیدونم چند مگه چون سروس EUNE الان Offline هست :n28:
چطور هیدرا تانکی وقتی هیچی بهت ارمور نمیده و فقط یه life steal و یه health regen میده بعد هیچ جا ندیدم نوشته باشه مال چمپ های تانکه و چمپ تانکی هم ندیدم که هیدرا ببنده.بعد همیشه هم که نباید این ایتم رو بست به دلایل مختلف یکیش اینه که ایتم خیلی گرونیه.هیدرا یکی از ایتم هایی که بیشترین دیمیج رو میده تو بازی.بعد ار از blood thirst و sword of ocelot (دیگه نمیدونم درست نوشتم فینگیلیشیشو یا نه).بعد وقتی هیدرا رو بگیری میتونی اسپیلیت پوش کنی مثل yi و با همین هیدرا میتونی در عرض چند ثانیه کل کمپ جانگل رو نابود کنی تا این که اون ایتمی که تو رکومندده رو ببندی برای جانگل گرچه اون راه های فرار وقتی رو رنگار فوکس میکنن برات باز میکنه. در ضمن من خودم میدونم اگه اتک اسپیدشو حذف کنن یه مقدار ضعیف میشه برای همین اینو گذاشتم:n08:<<<<< به خاطر این اتک اسپید ودیمیجش تک میتونی تاور بزنی.بعد مگه من گفتم نبندی لست ویسپر و بلک کلیور از اونجایی که رنگار دیمیج اصلیش کلا فیزیکاله مثل zed این ایتم ها خیلی ضرورین.
من الان رو لوگوی لانچر بازی گیر کرده و فعلا 8 مگ دانلود کرده :n02:
شد 24 مگ فقط لانچر! چه خبره ؟
آقا چند مگه ؟
1 اش 91 مگه قبلش حدود 28 مگ لانچر میگیره
واسه من رو لوگو لول گیر میکنه :n28: باید صبر کنم؟
اها درست شد :n02:
آقا من step اول 90 مگ بود الان step 2 380 مگ هست :n04:
سرعت دانلودم هم 100 هست .