اقا کسی نیسیت جواب بده
Printable View
اقا کسی نیسیت جواب بده
با سلام خدمتان دوستان عزیز.من یه طرح تابستونه 1 مگ با 5 گیگ ترافیک و 2 گیگ هدیه گرفتم.یه سوال مگه این طرح شبانه رایگان نداره؟اگه داره پس چرا من دیشب ساعت 3 زدم دانلود الان که رفتم تو سایت پلوتون میبینم که حدود 600 مگ از ترافیکم کم شده؟چرا؟باید چیکار کنم؟:n03::n03::n03:
درود بر شما ...نقل قول:
این مشکلی نیست که من و دوستان دیگر حل کنیم بهترین راه مراجعه به مرکز ردانی و پیگیری به صورت حضوری است.
من دقیق یادم نیست این طرح شبانه داشت یا نه ولی قاعده کلیش این بود که مبلغش ماهانه طرح باید از 14 بیشتر باشه اگه الان مبلغ بیشتر هست پس باید شبانه داشته باشه و اگه کسر شده پیگیری کن حالا که به نتیجه برسی رو خدا میدونه چون کسی نیست که درست جوابگو باشه ولی شما پیگیریت رو انجام بدهنقل قول:
سرویس 10 مگ
بدون شرح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده که از دیروز تلفن خونه قطع شد(از وقتی شماره ها عوض شده این چند مدت یبار پیش میاد) نتمم دچار قطعی شده و زنگ زدم 2020 گفت از اتصالیه سیماست ولی ما تغییری توی سیم ندادیم
مرکز مخابراتیم که برم بهم میگن مال مودمته:n27: راه حلی چیزی ندارید؟
درود بر شما ...نقل قول:
به حرف های بی ارزش پشتیبانی توجه نکنید... بنده هم سه هفته است مشکل شما را دارم هر چند ثانیه یا هر ساعت سرویس و حتی تلفن به طور کل قطع میشود ...
تشکر از پاسختوننقل قول:
هنوز راه حلی پیدا نکردید؟
راه حلی نیست مشکل از مخابرات است مثلا صبح ها و بعد از ظهر ها تلفن تمام واحد های ما و همسایگان اطراف حدود 1الی 2 ساعت قطع میشود. برای پیگیری این موضوع به 2 مرکز مخابراتی مراجعه کردم جواب های قانع کننده ایی دریافت نکردم اما تایید کردند که مشکل وجود دارد و فعلا ادامه خواهد داشت.نقل قول: