کسی مودمشو بروز رسانی کرده ببینیم چه جوریه؟ تاثیری روی سرعت و کیفیت داشته؟
Printable View
شما کلاً عادت داری یه سوال رو 100 بار می پرسی ولی دنبال جوابش توی صفحات قبلی نمیگردی! یه بار قضیه مودم و ماشین فرسوده رو پرسیدی همونجا گفتم فقط میتونی یه مودم دیگه اضافه بر مودم فعلی ات بخری و از هر کدوم هر وقت دوست داشتی استفاده کنی ( همزمان دو تا مودم با هم نمیشه) اگه هم تازه سرویس گرفته باشی و مودمت مشکل داشته باشه و شرایط ضمانت رو هم داشته باشه یه مودم دیگه از همون نوع بهت میدن.نقل قول:
بله برای من مودم دیگه آنتن نمیگرفت با اپیدت کاملا مشکل حل شد.نقل قول:
تاثیر خیلی خوبی روی کیفیت سیگنال داره.
========
دوستان برای شما هم شبا ( از ساعت 6 عصر) سرعت کم میشه ؟
من سرویس 512 نامحدود دارم، این مشکلش خیلی اذیت میکنه.
ممنون.
سلام خدمت همه دوستان عزيز
وايمكس شما هم با سا كس مشكل پيدا كرده؟
سلام برای من بعضی موقع ها مشکل پیدا میکنه ولی وقتی مودمو از برق میکشم وصل میکنم درست میشه :Dنقل قول:
مشکل سراریه یعنی دوباره لنگر یه کشتی افتاده رویه پورت ساکسنقل قول:
دوستان شماها الان سرعت اپلودتون توی پنل مودم چقدره؟ ظاهرا ایرانسل تغیر داده .من اپلودم به اندازه دانلودمه
منم مشکل دارم با ساکس از دیروز مشکل پیدا کردم 1 خط در میون ساکس وصل میشه و کار میکنه اعصابم رو خورد کردهنقل قول:
ایرانسل محدودیت های زیادی رو روی پورت های خاص که به صورت ساکس قابل استفاده هست اعمال کرده.
به نظرم وقتشه کم کم تحریم این شرکت و توزیع کننده رو شروع کنیم.
البته یکی از دلایل این کار اینه که جزو مهمترین توزیع کننده گان اینترنت پر سرعت هست و دارن از یه سری شرکت ها مثل ایرانسل و پارس آنلاین و شاتل و ... شروع میکنن.
یه مدت دیگه کلا ساکس هم از کار می افته... باید دنبال یه راهکار جدید بود.
دوستان من الان update مودم رو که اومد دانلود کردم و زمانی که میخوام ـآپدیت رو نصب کنم این ارور رو میده این ارور چی هست باید چی کار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]