كل عربي 1 .؟نقل قول:
حالا كامل مطمئني ؟
Printable View
كل عربي 1 .؟نقل قول:
حالا كامل مطمئني ؟
نقل قول:اگر میخوای فقط منابع اصلی کنکور رو بخونی از سال اول فقط فیزیک 1کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1388/880810_01.php
اينجا چرا يهو 5-6 page جلو رفت¿ :دي
پيشنهاد:
دوستان بعد كنكور بياييد خوزستان تا از جاذبه هاي ديدني استان همراه با گرد و خاك 35 برابر حد مجاز و گرماي بالاي 60 لذت كافي رو ببريد. :دي
من بعد كنكور بايد بشينم تمام فيلم و سريال هايي رو كه تو اين يه سال از دست دادم ببينم(كه هيچ كدومو از دست ندادم و همش رو ديدم!!!)+باشگاه بدنسازي+فوتسال(كه هر دوش رو و مي رفتم و ميرم!!!)+يه مسافرت توپ رو هم بايد برم(كه اون رو هم تو عيد رفتم!!!)
+و...
.
.
.
آقا ما همه كار كرديم به جز خوندن واسه كنكور... پس بهتره بعد كنكور بشينم واسه كنكور بخونم!!! :دي
(fun)
منم تو پست ها ی قبلیم به همین موضوع اشاره کردم جالبه 88 خارج از کشور هم آسون بود شاید دیگه 88 داخل تکرار نشه . اینو جدی میگم دعا کنین شیمی مثل قبل شه چون از ته دله حتما خدا قبول می کنه :11:نقل قول:
به نظر من بياييم از پارسال براي كنكور بخونيم!! نظرت چيه؟نقل قول:
آقا ما همه كار كرديم به جز خوندن واسه كنكور... پس بهتره بعد كنكور بشينم واسه كنكور بخونم!!!
يا اينكه بعد كنكور دوباره بريم پيش دانشگاهي!!
اين كاري كه قلم انجام داد تا كجا پيش رفت !!! :31: تازه ديروز اخبارم همينو گفت !!!
با توجه به نزديك شدن زمان برگزاري آزمون سراسري سال 1389، مشاهده ميشود برخي مؤسسات به استقبال اعلام نتايج قبل از برگزاري
آزمون رفته اند و با چاپ تصاوير و اسامي بعضي افراد بعنوان نفرات برتر كنكور سالجاري (بطور نمونه صفحه 19 روزنامه همشهري مورخ 31/3/
89) در جهت معرفي، عملكرد و يا كيفيت آموزشي خود، دانسته يا ندانسته يأس و نوميدي را در بين داوطلبان مشتاق آزمون سراسري سال
1389 دامن ميزنند، سازمان سنجش آموزش كشور ضمن ردّ و بياعتبار دانستن اينگونه آگهيهاي سودجويانه و صرفاً تجاري براي ناشر و
سفارشدهنده اعلام مينمايد كه ضوابط و شرابط آزمون هر سال نسبت به سال گذشته متفاوت بوده و تا رقابت علمي انجام نشود و نمرات ا
كتسابي داوطلبان پردازش نشود، هرگونه اظهار نظر و پيشگويي وجاهت علمي و منطقي ندارد و توصيه ميشود داوطلبان و خانواده محترم
آنان اينگونه تبليغات واهي را جدي نگيرند .
آقا ترو خدا یکی جواب بده از دیروز منتظرم:19::19::19:نقل قول:
نقل قول:
این برنامه قلم خارج کشور نداره فقط داخل کشور رو میشه باهاش تخمین زد :دی البته یه حسی به من میگه اگه خارج هر سال رو توی داخل همون سال هم بزنیم همون رنج رتبه ای رو میده که افراد در خارج کسب کردن ولی حالا نظر بقیه دوستان رو باید دید تا کامل آگاه شد :دی
بچه ها من از یه منبع معتبر پرسیدم که سوالات کنکور امسال خیلی خیلی خیلی سخته. هممون گند میزنیم.ببینید کی گفتم.همه از دم موندیم واسه سال بعد. بی خودی امید ندید به خودتون
گفتم من هم یه استرسی بدم :31:
دوستانی که پز خارج رو میدن و میگن میخوایم بریم خارج!:31:
دقت کنین که بخاطر خدمت مقدس و خوب سربازی(!!) شما نمی تونید از کشور خارج شید!!
حتی اگر 18 سال نباشید ... افراد متولد 71 فقط تا قبل عید می تونستن برن الان دیگه نمی تونن:31: