تیغه برف پاک کن فابریک و نو در بازار پیدا میشه.الان فکر کنم 25000 تومان باشه.
حتی اگر نمونه فابریک خودتون رو ببرید بازار میتونید نمونه مشابه که از جنس استیل هم باشه پیدا کنید.
Printable View
تیغه برف پاک کن فابریک و نو در بازار پیدا میشه.الان فکر کنم 25000 تومان باشه.
حتی اگر نمونه فابریک خودتون رو ببرید بازار میتونید نمونه مشابه که از جنس استیل هم باشه پیدا کنید.
فکر نمیکنم نمونه فابریک و اماده برای این کار پیدا کنید(تبدیل رو عرض میکنم)نقل قول:
در مورد کارب دو دهانه هم به نظر من باید کارب دو دهانه فابریک موتور 6 سیلندر خورجین پیدا کنید چون نمونه های دو دهانه 8 سیلندرها فرق میکنه و خیلی بعید میدونم بدون خامسوزی و مشکل روی این موتور کار کنه.
من کاربراتور تک دهانه موتور 292 (6 سیلندر خطی) رو نصب کردم و به هیچ وجه موتور تنظیم نشد و این قضیه در مورد کارب تک دهانه اریا هم همینطوره و شنیدم که تست شده و جواب نداده.
البته کاربراتور دو دهانه موتور 6 سیلندر خورجین هم بسیار کمیاب هست و احتمال اینکه فروشنده نمونه 8 سیلندری رو به جای نمونه v6 بهتون بده خیلی زیاده.
در مورد تبدیل هم باید با قطعه ای از الومینیوم مرغوب ساخته بشه و من نمونه اماده تا به حال در ایران ندیدم.
تیغه برف پاکن پراید دقیقا مناسب سایز نوا و بیوک هست که اندازه اونها کمی از مدل شورلت بزرگترهنقل قول:
استاندارد شورلت 17 اینچ و استاندارد پراید 18 اینچ هست.
اما اگر خواستید کمی بزرگتر باشه از تیغه L90 استفاده کنید، که سایز اون 19 اینچ هست و بخش بزرگتری از شیشه را پوشش میده ، البته فکر کنم نوک تیغه سمت راست موقع خوابیدن، یک مقدار خیلی کمی از لبه شیشه بیرون بیاد.
دقت کنید هر مدل تیغه ای که خریداری کردید، قابلیت نصب بر روی بازوهای مدل شورلت را هم داشته باشه چون نحوه اتصال تیغه به بازو در شورلت با پراید و L90 فرق میکنه.
در شورلت بازوهای برف پاکن از نوع SIDE PIN ARM هست که مطابق خار شماره F219 به تیغه متصل میشه، اما در پراید، پژو و L90 خیلی از خودروهای جدید دیگه، معمولا بازو مدل U HOOK هست که بوسیله خارهای نمونه F210 به تیغه ها وصل میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا تیغه های موجود در بازار دارای قابلیت نصب روی همه مدل بازو هستند چون خارهای متفاوت داخل جعبه گذاشته شده و میشه بنا بر نوع بازو استفاده کرد، ولی بازهم دقت کنید که اشتباه پیش نیاید.
امروز یه سر رفتم باطری سازی تا باطری و دینام را چک کنه با اون دستگاهش باطری را تست کرد ،باطری سالم ، دینام 14.3 شارژ میکرد اما یه توصیه بجایی بهم کرد که باطری را با بست ببندم تا عمر طولانی داشته باشه ، اما هرچی نگاه میکنم فقط جای یک پیچ را زیر باطری داره پیچ دومی بست باطری کجا بسته میشه؟ :n13:
دوستان باطری را چطوری مهار کردن ؟
در ضمن باطری 74 آمپره و حدودا نیم سانت از زیر باطری عریض تر هستش! درست سر جاش قرار نمیگیره در واقع یه وریه.
لبه زیر باطری ، یک محل پیچ وجود داره و درست مقابل اون در روی لبه سینی جلو هم یک سوراخ دیگه که محل پیچ هست.
اینها برای اتصال نگهدارنده باطری تعبیه شده که متاسفانه این نگهدارنده توی بازار خیلی کم پیدا میشه.
من بطور ابداعی برای باطری یکی ساختم و شما هم بخاطر فنی بودن حتما میتوانید یکی بسازید بخصوص که اندازه باطری بزرگتر از حالت عادی هست و باید متناسب با اون بسازید.
سلامنقل قول:
جون من یعنی تا این حد باتری 90 قبلی من ضایع بود؟:n02:
دوستان بی خود هزینه صرف باتری آمپر بالا نکنید.این باتری وگا قبلی ماشین منه 1 سال بیشتر کار نکرد.الان یه 70 کره ای گزاشتم مشکلی هم نداره
راستی من از یه بست باتری 405 استفاده کردم جوری که میله بلند میوفته به سوراخ پایین سمت اتاق و اون یکی میله میخوره به یه سوراخ سمت چراغ(البته نمیدونم سوراخه واسه چی بوده که الان من برای بست باتری استفاده کردم.البته من یه تیکه نمد هم گزاشتم زیر باتری تا محکم باشه و صدای قیژ قیژ هم نده:n01:
درود بر همگی
منظور از فرمان بشکن چیه؟ ماشین های ما هم دارای این فرمان هستن؟ با تشکر
منظور فرمانهایی که قابلیت تنظیم ارتفاع و در بعضی موارد تنظیم در راستای طولی ( جلو و عقب رفتن ) دارند.نقل قول:
مثلا فرمان پراید بشکن و دارای چند حالت تنظیم ارتفاع هست، در بعضی مدلهای آمریکایی بخصوص شورلت کاپریس کلاسیک هم این تنظیم و بشکن بودن وجود داره.
گاهی با تعویض کامل فرمان با پوسته و متعلقات آن و نصب روی خودروهای بدون فرمان بشکن، این قابلیت برای این خودروها هم بوجود میاد که باید به اندازه طول و فرم اتصال میل فرمان به جعبه فرمان و سیمکشی برق و اشاره و بوق و... که در فرمان نصب شده توجه کرد.
معمولا بخاطر هماهنگی فرم ساختاری زیاد بین خودروهای جنرال موتورز دهه 70 و 80 انجام این کار تقریبا با سادگی انجام میشه
در اینجا فرمان شورلت کاپریس کلاسیک مربوط به مدل دهه 90 و اهرم تنظیم ارتفاع در سمت چپ پوسته فرمان که به شکل یک میله باریک با سر فلزی استیل/ مشکی قرار گرفته، دیده میشه.
خودروهای لوکس آمریکایی همه دارای فرمان بشکن بودن اما در مدلهای ساده بیوک و نوا و بعضی مدلهای ساده کامارو و پونتیاک این نوع فرمان وجود نداره.
چند روز قبل یه نوای سفید دیدم خیلی قشنگ و تند و تیز بود. تازه رنگ و ردیف اگر تازه از کارخانه بیرون آمده بود.
اینقد قشنگ بود که تصمیم گرفتم راجع به صافکاری خورده ریز ها و زدگی ها و نقاشی ماشین فکر کنم.
ممنون از راهنماییت
کارب من 2 دهنه تویوتا لندکروز قدیمی 6 خطی هم توان و هم ساخت نوا.....با اینکه از ماشین ژاپنی بدم میاد اما از این کارب خیلی خوشم میاد
من ماشینم با کارب خودشم تنظیم نمیشه.