اگر قبلا روی خطت adsl داشتی، لازم نیست چیزی را تغییر بدی و فقط باید یوزر و پسورد را وارد کنی و کانکت شوینقل قول:
Printable View
اگر قبلا روی خطت adsl داشتی، لازم نیست چیزی را تغییر بدی و فقط باید یوزر و پسورد را وارد کنی و کانکت شوینقل قول:
سلام. vpi و vci و connection type براي آسياتك مشهد چند هست؟
با سلام
در حال کوچ از شرکت فن آوا به آسیا تک هستم
علت این کوچ یک اینکه قطع شدن مداوم در روز به علت تعداد بیش از حد یوزر و دوم از کار افتادن وی پی ان پروتکل pptp
سرعت فعلی 1 مگ شبا با سرعت 120 حدود دو گیگ دانلود میکنم
آسیا تک سرعت 5 گیگ کیمیا سرعت شبش چنده 150 ثابت میده ؟ یا 5 گیگ چابک چطور ؟ ساعت دانلود رایگانش صحت داره ؟
وی پی ان این شرکت مشکل داره یا خیر ؟ کسی به این مشکل بر خورده ؟ تهران هستم
VPI/VCIنقل قول:
0/35
Connection type را از نوع Bridge اگه بگذارید باید تو ویندوز کانکشن دستی بسازید و متصل بشید ولی اگه PPPoE بگذارید یوزر نیم وپسورد را تو مودم می دید و هر وقت مودم را روشن کنید خود مودم اتوماتیک وصل میشه به اینترنت
دوستان من جمعه ثبت نام کردم برای adsl هنوز جمع اوری نکردم خط صبا رو اینا کی باهام تماس میگیرن؟من از کی بگم جمع کنن خط رو؟
وقتي اتصال به isp روي حالت bridge باشه كانكشن اتصال به اينترنت كجا ساخته ميشه؟ توي desktop كه shortcut اضافه نشد. كانكشن بريج در ويندوز سون كجا ساخته ميشه؟
باید خودت بسازینقل قول:
توی گوگل سرچ بزن
شما به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن ببین که سرویس را برات فرستادن و اگر سرویس فرستاده شده باشد (سرویس درخواستی شما یک کد دریافت میکند) این نشان میده که آسیاتک شماره بوخت را برای مخابرات محلت فرستاده تا سرویست وصل بشه اما چون شما هنوز خطت روی صبانته به مشکل میخوری و تا چندین روز کارت به عقب میوفته و باز هم میگم اگر سرویس برایت ارسال شده باشد پس از سه روز اتوماتیک فعال میشود و شروع به کنتور انداختن میکند و از مدت روزهایت کم میشود (برای اینه میگن اول سرویس قبلی را جمع آوری کنید و بعد به دنبال رانژه کردن از یک isp جدید باشید).نقل قول:
مراحل طبق عکس زیر است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس خالیه...چیزی ننوشته!
پس هنوز آسیاتک درخواست شما را عملی نکرده است یا به قول تجاری ها درخواست شما در حالت معلق قرار دارد. اگر تا چند روز دیگر کد سرویس را دریافت نکردی میتونی زنگ بزنی و پیگیر شوینقل قول:
البته 100 درصد اول خط صبانتت را جمع آوری کن تا چراغ مودمت چشمک زن شود و بعد پیگیر آسیاتکت باش